Октомврийче скоро ще пълзи, готово за бели. - Тема 7

• 19 265
  • 787
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте днес моя бебче стана на 8  месеща ето и тортичката.

Да е жив и здрав , много весел и игрив Simple Smile Тортата е страхотна, поздравления
Благодаря ти.

# 526
И аз се чудя с това кисело мляко дали да не изчакам да стане Поне на 9месеца......
Не знам....

# 527
И аз се чудя с това кисело мляко дали да не изчакам да стане Поне на 9месеца......
Не знам....
Аз вече й давам. Много й харесва. А днес изяде едно парче баница, примерно колкото половин пръст. Както си ядях и ми го дръпна 🤣🤣 оставих я, защото всичко в баницата съм й давала вече.
Виждам, че ще избива ново зъбче, ще ни в 6-то подред - второто долу вдясно.

Иначе вече лази много бързо и се опитва да пълзи също, изправя се на коленца на решетката на кошарата.. очаквам скоро и да се изправи 🤣 всички тези нови неща се случиха за около седмица, много набързо.

# 528
  • Пловдив
Здравейте,
Мале ..баница и кис мляко! Ние сърбаме пюрета за 6 плюс месеца и тва е:))
Ама си яде нашата доста (200-230 пюре) и всичко, което дам без круша.. Но се изхожда доста и няма качване на кила. 3-4ри пъти на ден. Днес разглеждах нови пюрета и видях едно с грис ( на Алете и Алнатура имаха), мнг апетитно ми изглежда, дали сте давали грис с нещо вътре и пълнее ли се от него?! Ние може да ядем такива храни, малко да качим над тези 7 килца...

# 529
Здравейте,
Мале ..баница и кис мляко! Ние сърбаме пюрета за 6 плюс месеца и тва е:))
Ама си яде нашата доста (200-230 пюре) и всичко, което дам без круша.. Но се изхожда доста и няма качване на кила. 3-4ри пъти на ден. Днес разглеждах нови пюрета и видях едно с грис ( на Алете и Алнатура имаха), мнг апетитно ми изглежда, дали сте давали грис с нещо вътре и пълнее ли се от него?! Ние може да ядем такива храни, малко да качим над тези 7 килца...
Аз си взех от ДМ био грис от спелта. Утре ще й приготвя с череши по ето тази рецепта.

# 530
Момичета питах за подуването, каза ми , че щом няма изменения в изследванията и всичко е в граници , значи няма проблеми. Предписа и желязо, че хемоглобина и бил леко понижен , но като цяло всичко е Ок . 9.600 тежи вече . Второто зъбче също било избило по нейно мнение. Фонтанелата и вече е напълно затворена и ми каза да не давам повече витамин Д ( аз не че го давах редовно ... веднъж седмично ако се сетя) .

# 531
Благодаря ти!
Момичета питах за подуването, каза ми , че щом няма изменения в изследванията и всичко е в граници , значи няма проблеми. Предписа и желязо, че хемоглобина и бил леко понижен , но като цяло всичко е Ок . 9.600 тежи вече . Второто зъбче също било избило по нейно мнение. Фонтанелата и вече е напълно затворена и ми каза да не давам повече витамин Д ( аз не че го давах редовно ... веднъж седмично ако се сетя) .

# 532
  • Пловдив
Благодаря ! Това с грисът мнг вкусно изглежда, няма глутен като е от спелта ли?

# 533
Спелта та съдържа глутен но е по-малко от пшеницата.

# 534
Аз също от скоро давам домашно кисело мляко. На 8+ е, не му е фен😄. На кашите също, но пък плодове, зеленчуци и месо си хапва. Виждам, че се виждат под венеца горните две зъбчета, колко ли време ще им е нужно да пробият. Долните 3 направо си избиха, без да се белеят предварително.

# 535
Аз също от скоро давам домашно кисело мляко. На 8+ е, не му е фен😄. На кашите също, но пък плодове, зеленчуци и месо си хапва. Виждам, че се виждат под венеца горните две зъбчета, колко ли време ще им е нужно да пробият. Долните 3 направо си избиха, без да се белеят предварително.
Да не те отчайвам, ама аз от 2 месеца всеки ден си виках, че ей сега ще избият и чак преди 10 дни се появиха 😁🤣

# 536
Само ние ли ядем още 150мл вода + 5 лъжички АМ ?
Пюре хапва 190г, но май трябва да вдигна и млякото.
Кисело не съм давала още.

Вчера го заведохме на зоопарк. Голям кеф.Много се радва на животни. Най-много му харесаха баба Меца и маймуните.

Взех му и бански. Вече е готов за плаж.

Зъби нямаме все още.

# 537
Само ние ли ядем още 150мл вода + 5 лъжички АМ ?
Пюре хапва 190г, но май трябва да вдигна и млякото.
Кисело не съм давала още.

Вчера го заведохме на зоопарк. Голям кеф.Много се радва на животни. Най-много му харесаха баба Меца и маймуните.

Взех му и бански. Вече е готов за плаж.

Зъби нямаме все още.
И при нас е толкова млякото. От два дена започнах да й даван вечер 6 лъжички АМ + 180 вода.

# 538
Давам мляко от месец ..въведох го с домашно подквасено отначало му се мръщеше сега ни е редовна закуска ,с намачкан банан и бисквитки ...правя пюре с ябълка,круша и грис ..това ни е следобедна закуска ..но Josefin вървим си слабички въпреки всичките подуващи храни ..каша ядем за вечеря ,крем супичка със сухар за обяд ..и няма и 8 кг...
П.с:смятам да взема от тези памперси за плуване казаха ми че не поемали вода ..

# 539
Да не те отчайвам, ама аз от 2 месеца всеки ден си виках, че ей сега ще избият и чак преди 10 дни се появиха 😁🤣
Супер, не остана😄 Ще видим как ще се развият нещата при нашето момче. Благодаря за информацията.

Общи условия

Активация на акаунт