Освен това трябвало да изпива по 800 мл вода дневно, ние пием 0 мл... кърмя го по цяла нощ, последно по някое време рано сутрин, после си е на друга храна...по някое време на обяд или ранния следобяд пак го кърмя заради самата течност (защото от водата повръща от отвращение), после пак яде няколко пъти нормална храна и чак вечер преди заспиване пак го кърмя- пак, за да поеме течност.
Реално той може да си кара изцяло през деня на храна, но не мога да го оставя без течности, затова се налага това кърмене. Не знам какво ще правя с тази вода. Става страшен проблем вече...
Аз съм много несериозна със зъбите.... четкам ги с една четка силиконов напръстник (от комплекта за хигиена на авент) без паста за зъби. Нямам още навик да ги мия често и като се сетя, но даже не е всеки ден 😳😳😳
За паста не е ли рано? Мисля си, че в началото е достатъчно само с водичка?
Памперсите: ползвам на ДМ - baby love, Pampers Active baby, Lupilu (само понякога и само за през деня, защото не издържат на напрежението нощем. То с толкова кърмене 🤣) аз си ги сменям и през нощта... примерно към 4 някъде, ама Актив бейбито не пропуска, а другите не издържат и до 4 🤣
Ако не се хранеше толкова през нощта, сиг нямаше да се налага да сменям.