Тази струваше само около 400 лв., от тези преобразуващите се (3 в 1 ли се водеха... 4в 1 ли... не мога да си спомня), но е мноооого лека- мисля, че беше 8 кг., но така удобно и лесно се разглобява, че не вдигаш повече от 4-5 кг., когато си я качваш в багажника например. Много е маневрена, абе жестока количка за смешни пари. Тя е един от моделите на Cangaroo, но е супер попадение, защото другите им модели са масово може би около 10-11 кг.
Ние като я преобразувахме да си е вече седнал малкият, сме също супер доволни, защото всичко е изпипано и много лесно регулируемо- наклон на гръбчето, на седалчицата, коланите от къде точно да минават, посоката, в която ще го возиш се променя с 1 щракване. Като му се доспи за 2 секунди вече е легнал, като пак можеш да регулираш лесно колко високо да е главичката. Освен това е с много стабилен твърд гръб, за да има стабилна опора гръбнакът- особено важно като го возиш легнал като съвсем малко бебенце.
Като цвят също е жестока! Аз хич не исках черна или пък някакъв съвсем неутрален цвят- сиво или бежово. Тази е много ярка и готина.
Всичко е с ципове и елементарно се разкача и пере.
Абе, страшна находка!
Като си спомня колко тежка и ужасна беше миналата ни количка... това е мъка!
Ние сме в къща и нямам да качвам стълби, но ми беше много важно да си я качвам с лекота в колата- да не се мъча с някакви тежести и да се изнервям.
Никъде не мога да намеря във физически магазин, даже и други модели. Утре ще ходим до Франция до един голям шопинг център, ще огледам и там..