Октомврийче скоро ще пълзи, готово за бели. - Тема 7

• 19 245
  • 787
  •   1
Отговори
# 600
Може ли да споделиш кой модел ползваш? Аз съм пред дилема дали да купувам лятна количка или да си остана с тази.

Нашата количка е голяма находка, но я избрахме след негативния ни опит с много скъпа, но и много тежка количка, която имахме с голямото детенце.
Тази струваше само около 400 лв., от тези преобразуващите се (3 в 1 ли се водеха... 4в 1 ли... не мога да си спомня), но е мноооого лека- мисля, че беше 8 кг., но така удобно и лесно се разглобява, че не вдигаш повече от 4-5 кг., когато си я качваш в багажника например. Много е маневрена, абе жестока количка за смешни пари. Тя е един от моделите на Cangaroo, но е супер попадение, защото другите им модели са масово може би около 10-11 кг.
Ние като я преобразувахме да си е вече седнал малкият, сме също супер доволни, защото всичко е изпипано и много лесно регулируемо- наклон на гръбчето, на седалчицата, коланите от къде точно да минават, посоката, в която ще го возиш се променя с 1 щракване.  Като му се доспи за 2 секунди вече е легнал, като пак можеш да регулираш лесно колко високо да е главичката. Освен това е с много стабилен твърд гръб, за да има стабилна опора гръбнакът- особено важно като го возиш легнал като съвсем малко бебенце.
Като цвят също е жестока! Аз хич не исках черна или пък някакъв съвсем неутрален цвят- сиво или бежово. Тази е много ярка и готина.
Всичко е с ципове и елементарно се разкача и пере.
Абе, страшна находка!
Като си спомня колко тежка и ужасна беше миналата ни количка... това е мъка!
Ние сме в къща и нямам да качвам стълби, но ми беше много важно да си я качвам с лекота в колата- да не се мъча с някакви тежести и да се изнервям.

# 601
На нея пише само Cangaroo. Като ми остане време, ще потърся някъде книжката, дано я пазим- там със сигурност ще го пише модела.
Може ли да споделиш кой модел ползваш? Аз съм пред дилема дали да купувам лятна количка или да си остана с тази.

Нашата количка е голяма находка, но я избрахме след негативния ни опит с много скъпа, но и много тежка количка, която имахме с голямото детенце.
Тази струваше само около 400 лв., от тези преобразуващите се (3 в 1 ли се водеха... 4в 1 ли... не мога да си спомня), но е мноооого лека- мисля, че беше 8 кг., но така удобно и лесно се разглобява, че не вдигаш повече от 4-5 кг., когато си я качваш в багажника например. Много е маневрена, абе жестока количка за смешни пари. Тя е един от моделите на Cangaroo, но е супер попадение, защото другите им модели са масово може би около 10-11 кг.
Ние като я преобразувахме да си е вече седнал малкият, сме също супер доволни, защото всичко е изпипано и много лесно регулируемо- наклон на гръбчето, на седалчицата, коланите от къде точно да минават, посоката, в която ще го возиш се променя с 1 щракване.  Като му се доспи за 2 секунди вече е легнал, като пак можеш да регулираш лесно колко високо да е главичката. Освен това е с много стабилен твърд гръб, за да има стабилна опора гръбнакът- особено важно като го возиш легнал като съвсем малко бебенце.
Като цвят също е жестока! Аз хич не исках черна или пък някакъв съвсем неутрален цвят- сиво или бежово. Тази е много ярка и готина.
Всичко е с ципове и елементарно се разкача и пере.
Абе, страшна находка!
Като си спомня колко тежка и ужасна беше миналата ни количка... това е мъка!
Ние сме в къща и нямам да качвам стълби, но ми беше много важно да си я качвам с лекота в колата- да не се мъча с някакви тежести и да се изнервям.

# 602
  • Белгия
Тук при нас пък никакво косато няма. Astonished Cold Sweat Никъде не мога да намеря във физически магазин, даже и други модели. Утре ще ходим до Франция до един голям шопинг център, ще огледам и там..Rolling Eyes
Някоя друга мама от чужбина, ако може да подскаже Германия/Холандия/Франция ако я има в коя верига магазини да я търся?
Днес за добро утро Виктор падна от леглото. Сега има леко зачервено на челото, и аз съм тука на тръни. Все ми се струва, че уж нещо не му е наред, я в поведението, я в реакциите, ММ пък ми се смее, успокоява ме да не се филмирам. Как успя да се тупне от леглото и аз не знам как не го усетих. Disappointed Relieved

Днес му дадох малко от омлета си за закуска, с голям кеф го изяде.

# 603
На мен ми препоръчаха една на Lorelli - моделът е Fiona. Сгъва се като куфарче. Днес ходих да я гледам и става. Като цяло търсим за път, защото нашата е супер голяма и заема целия багажник. Иначе ми е много удобна.

# 604
Джозеф woosh не е чадър.
Много е подобна на новият им модел, но мисля че новата е мн по компактна.

# 605
Аз си взех за лятото cossato , страхотна е, 6 кг тежи, супер лесно се разгъва и сгъва, не е тип чадър, заема много малко място в багяжника и имат много свежи десени... препоръчвам я...има и пълно легнало положение, абе супер е!!!

# 606
А вие защо пак купувате колички? Тези, които имате от преди, са само за новородено ли?

# 607
Калина а поставката за крачета как ти се вижда?
Не ти Ли идвя къса?
Аз купувам защото ми трябва малка, лека и лесно преносима.

# 608
Америкас , ами като легне и му стига до петичките, пръстите му стърчат, ама не ми е проблем сякаш, нали е за лятото... и на мен приоритет ми беше да е лека и да заема малко място при пътуване и бързото разгъване и сгъване...
Имам количка 3 в 1 , която си я харесвам,обаче буквално ми заема целия багажник....може би ще я ползвам през зимата, защото е с покривало и е кожена и е по-топла.

# 609
  • Белгия
Аз си казах вече де, нашата също е 3в1, удобна е, маневрена, нямам никакви оплаквания, но.. Ми трябва нещо леко и компактно за пътувания. Нашата няма как да я сгъна сама, докато държа бебо, за да влезна във влака например.

Ъпдейт. Дадох омлет вчера, (на пара приготвен) и бебо взе, че се изрина - цялото лице в червени грапави петна, лактите също..Ужас!!!!! Аз направо не знам какво стана, яде си  жълтъка без проблеми, но цяло яйце..

За мое щастие днес вече почти нищо няма. Педиатъра ми се скара, но тя си помисли, че съм пържила яйцата. Каза след около седмица-две да продължавам само жълтък, засега поне.

# 610
Аз много си харесвам голямата количка, но е невъзможно пътуването с нея,  защото заема целия багажник и вс неща ги трупаме вътре. Последния път нямаше къде да стъпя буквално и пътувах със свити крака. После ме болеше кръст. С тази цел сме поръчали една, която се сгъва кати куфарче.

Свързах се със специалист по хранене и ме постветва да започна захранването наново - с най-безвкусните храни и по няколко лъжички... така че днес рестартираме.

# 611
Здравей, с кой специалист се свърза.
Малката още не яде нищо, дадох и ягоди и череши нали им е сезона и нее и нее. Веднъж изяде една лъжичка жълтък с авокадо това е най-голямото ѝ хранене.
Иначе е 10 кг и 73 см, развива се добре, но как може нищо да не ѝ харесва, притеснявам се вече.
Аз много си харесвам голямата количка, но е невъзможно пътуването с нея,  защото заема целия багажник и вс неща ги трупаме вътре. Последния път нямаше къде да стъпя буквално и пътувах със свити крака. После ме болеше кръст. С тази цел сме поръчали една, която се сгъва кати куфарче.

Свързах се със специалист по хранене и ме постветва да започна захранването наново - с най-безвкусните храни и по няколко лъжички... така че днес рестартираме.

# 612
Здравейте, мами!
Оставям ви една много интересна статия:
https://www.magipashova.com/2020/06/dnevnik-na-zahranvaneto-5/

# 613
Аз съм на вълна лятна количка от 20 дни... Имаме количка 3 в 1 и е супер готина и лека, но сме с малка кола и за да я вкарам вътре всеки път трябва да я разглобявам. Летния кош заема една седалка, шасито е в багажника, колелата трябва и тях да махам, а са мръсни и изобщо е много изнервящо. Като сложа малкия и количката в колата и остава място само за още един човек и чантата за бебето и това е... Та се чудех дали да не си взема една лятна, но бая изхарчихме с първата и сега тези, които ми харесват са около 400-500 лв и не знам какво да правя. Пък и не знам до каква възраст се возят бебетата в количка. Гледам има 2 годишни, които си ходят без проблем, а има и по-големи деца които още ги бутат...
Иначе малкия е адски кисел напоследък. Усмивките  ги загуби някъде, само мрънка и нищо явно не му харесва. Като му сменям памперса се извива на дъга и изобщо не иска да ляга, извива се и като го слагам в столчето за колата, в стола за хранене и в количка. Абе само се извива и мрънка или реве... не знам какво му е. Като лази е спокоен, но като му омръзне и доказва до мен и ме дърпа да го вдигам и пак се започва мрънкането.... Дано да е някакъв период...

# 614
За количката имах същите терсания като теб и понеже се поизръсихме за голямата, се бях зарекла да не взимам лятна. Затова сега съм се спряла на една, която е на промоция в момента в Комсед - сега е 142лв иначе е към 180 някъде. Похвалиха ми я няколко човека - Лорели Фиона. Е, не е толкова стабилна като нашата количка, но е супер компактна, а ние много обикаляме и ще влезе в употреба.

Аз съм на вълна лятна количка от 20 дни... Имаме количка 3 в 1 и е супер готина и лека, но сме с малка кола и за да я вкарам вътре всеки път трябва да я разглобявам. Летния кош заема една седалка, шасито е в багажника, колелата трябва и тях да махам, а са мръсни и изобщо е много изнервящо. Като сложа малкия и количката в колата и остава място само за още един човек и чантата за бебето и това е... Та се чудех дали да не си взема една лятна, но бая изхарчихме с първата и сега тези, които ми харесват са около 400-500 лв и не знам какво да правя. Пък и не знам до каква възраст се возят бебетата в количка. Гледам има 2 годишни, които си ходят без проблем, а има и по-големи деца които още ги бутат...
Иначе малкия е адски кисел напоследък. Усмивките  ги загуби някъде, само мрънка и нищо явно не му харесва. Като му сменям памперса се извива на дъга и изобщо не иска да ляга, извива се и като го слагам в столчето за колата, в стола за хранене и в количка. Абе само се извива и мрънка или реве... не знам какво му е. Като лази е спокоен, но като му омръзне и доказва до мен и ме дърпа да го вдигам и пак се започва мрънкането.... Дано да е някакъв период...

Общи условия

Активация на акаунт