НБМ - предложения за детските, СПО ,ДС, инициативи

• 37 919
  • 651
  •   1
Отговори
# 375
Адара, на сестра ти вариантите са добре.Нямат нужда от корекции.

В устава съкращението е СНБМ, не знам дали не трябва да се промени newsm78 Нека някой по в час да каже.

Сега новините от последния час Mr. Green

От Зачатие предлагат Организационния комитет на всички организации да се казва "Настоящи и бъдещи родители". Смятам, че името е чудесно. Някой против?

Освен това са готови да подсигурят за кръглата маса папки, тефтерчета и химикалки - рекламни, разбира се. Казват, че са много хубави и стилни, в което не се съмнявам, познавайки момичетата ::

Значи остава само допълнителните материали да се напечатат, дано от Фридрих Еберт ни окажат съдействие в тази насока. Като допълнителни материали смятам, че е редно да се напечатат темите, както и кой ще говори и от коя организация по всеки конкретен въпрос, както и кратка информация кои организации сме, как сме се срещнали, обединили и защо работим заедно.

В тази връзка смятам /Лавендър го предложи, но съм съгласна с нея/, че е редно да кажем инфо за този сайт, тъй като точно той ни срещна, събра и обедини, за което изказвам безкрайни благодарности на Марина  bouquet Лавендър смята, че бихме могли да сложим зад нас плакат на bgmamma или някакъв рекламен материал, стига хората на Президента да нямат нещо против, както и фондацията, която ще ни организира всичко. В противен случай поне в инфото за организациите трябва да го споменем и подчертаем.

Хриси, смяташ ли, че биха ни позволили това с плаката?

# 376
Ей, не знам защо мислите, че се чувам или мога да се чуя с Анимими... Не я познавам лично, само от тук... Беше казала, че ще е във Варна при майка си. Ако си спомняте последно и от мен беше малко разочарована,  заради онова със звездите.. Аз мисля, че тя е кибритлия, ама чак да се обиди..Все пак положи мн труд, прие нещата присърце и сигурно ще се радва да са предложени знаците и... Още нямам отговор от нея обаче..Има още малко време...да я поизчакаме а?

# 377
Izvinete za latinicata no o6te se boria s Linux-a. Deshtovidi, ti pisa li i. Az 6te se radvam ako se poiavi, za6tot za men  tova logo e nai-dobro.

# 378
Аз съм за вариантите на сестрата на Адара , според мен някой по-цветен вариант , избирайте , защото трябва да правя визитки , които да са готови за Кръглата маса
Последното там ни го предостави Роси , това им е бил един от технети варианти за ицбор , който е отпаднал
Човекът , чийто знак ще избирем трябва да подпише написано от адвокат спорязумение , за да не си търси правата после ... , затова предлагам Анимини да отпадне , не може да бъде намерена , за да подпише ...
Кали , благодаря за линка към темата , ама едно съм се убедила , хората на думи са много силни , а като дойде моментът за дела - никакви ги няма ... също като мен понякога  Embarassed , като ме карахте да отида в 7 дни
Много ви моля , да побързаме със знака
Съгласна съм да бъде "Настоящи и бъдещи родители "

Харесват ми на сестрата на Адара
вариант 3 , в ляво (цветния)
вариант 4 , в ляво (цветния)

# 379
  • София
Днес в Парламента се обсъждат промените в закона за облагане доходите на физическите лица и в частност облекченията за деца!!! - ето ви една новина от днешни новини..

От новините на Нова телевизия:

ДАНЪЦИ
14 Септември 2006, четвъртък

БСП ще предложи по-големи данъчни облекчения за отглеждането на дете между двете четения на законопроекта за доходитена физическите лица. Документът беше приет на първо четене днес. Депутатът от левицата Петър Мръцков обяви, че щепредложи сумата, която се приспада от годишната облагаема основа за едно дете да се увеличи от 360 но 480 лева. При две деца размерът на облекчението да нарастне от 720 на 960 лева, а за три от 1140 на 1440 лева. Законопроектът предвижда родителите, работещи само по трудов договор, вече да не подават специална декларация, за да ползват облекчението, а сумите дасеприспадат от работодателя.

Голямата промяна: от 7 - 8 лв./мес. ще станат 8 - 9 лв./мес.

# 380
  • София
От вариантите за лого на мен ми допада № 1 дясно.
Но ми се иска да го видя и във вариант, в който надписа е по посока на часовниковата стрелка и долната част на буквите е навътре.

# 381
  • sofia
Вариантите на Адара

Авторката веднага да си припознае произведението.

Последното ви го изпратих аз HugНо ако се спрете на него ще трябва да търся момчето,което го направи.Обаче съм сигурна,че няма да има против защото още тогава каза,че са правени за нас и можем да си ги ползваме както решим Wink

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 22:16 от lavender

# 382
Евелина , моля те , нека е цветно  Praynig
Апропо , може ли да се обадишв печатницата , където правихме плакатите за протеста и да питаш за 100 визитки в 2 цвята цената каква е
И да ги питаш дали собственичката е работила като учителка в Нови Искър , това не на майтап ти го пиша
Цена за 100 бройки искам , плийз , знам че ще ми помогнеш

А на всички  заявявам , че тази неделя сме в София ленд и ще се радвам да ви видя , че една тема в Клюкарника ме изненада, ето я
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=127227.0

# 383
писна ми, никой няма да ти отпечата 100 бр. визитки в печатница на офсет. Толкова малко се правят на директен печат. Демек на принтер, но не от тези офисните. В ПЗ 100 бр. са 10 лв.- пълноцветни.

# 384
  • София
Евелина , моля те , нека е цветно  Praynig
Апропо , може ли да се обадишв печатницата , където правихме плакатите за протеста и да питаш за 100 визитки в 2 цвята цената каква е
И да ги питаш дали собственичката е работила като учителка в Нови Искър , това не на майтап ти го пиша
Цена за 100 бройки искам , плийз , знам че ще ми помогнеш

А на всички  заявявам , че тази неделя сме в София ленд и ще се радвам да ви видя , че една тема в Клюкарника ме изненада, ето я
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=127227.0

Утре ще им се обадя и ще питам за визитките.
Ако ме пита защо се интересувам дали е била учителка какво да и отговоря?  Mr. Green

А защо в неделя? Аз ходя в Лозенец в събота. Помисли си дали не ти се ходи до София ленд в събота. Praynig

# 385
Моята майка и е била началник МАЙ , Спасова се казва майка ми
Събота ли , ще ме накарате да не работя , няма да ми стигнат парите така ... ама ще го помисля

# 386
РАДЕ , моля те , помоли сестра ти да направи два варианта със СНБМ , и нека ми прости , че я подведох с това НБМ преди това  Embarassed

САЛАЙЧЕ , запази ли адрес , че и той ще ми е нужен , за да го поставим на визитките

# 387
Първо Кали, извинявай, че не ти се обадих вчера, ама ми беше голяма лудница, малия ме прави луда с тези зъби отгоре Sick Моля те , ти ми звънни, когато ти е удобно утре Praynig
Момичета, извинявайте, ама тая седмица направо откачам, а Алекс ще ме довърши, въобще не ме оставя да спя, ходя като сомнамбул вече ooooh! В момента заспивам пред клавиатурата Tired
за логото аз подкрепям Евелина, много ми се иска да видим този вариант, а това може да се направи и жветно, мисля си за някакваи топли цветове, да речем жълто и оранжево.
За името в логото кажете какво мислите, но аз смятам, че може да остане НБМ, защото сдружение е формата, не е задължително да влиза в съкращението. Така, както Движение на българските майки няма newsm78 отпред фондация
Летяща много ти благодаря за пресата, мъжа ми ме викна одеве да слушам за данъците по новините. Момичета това, че няма да се подава данъчна декларация е голямо улеснение.
освен това съм много щастлива да чуя, че г-н Мръцков защитава нашите интереси.
Недейте да гледате толкова скептично на размера на увеличението, капка по капка вир става. Peace
Ако увеличат детските, увеличат облекченията малко по-малко ще се почувства някаква разлика. Освен това от министерството явно ще си вземат бележка за помощите за ученици и догодина ще са учебни пособия Hug
Жени, на колко ще правим визитки?
И какво да има на тях - сайта, адреса на Инето, а телефони, тези на човека, на когото е визитката. Аз така го виждам.
А може и общия ни мейл да сложим или искате да си направим друг?

# 388
# 389
[urlhttp://dnes.bg/article.php?cat=1&id=27420]КАТ: Десетки училища в София неподготвени за 15 септември[/url]

Родители само с трудов договор ще вземат от фирмата данъчното облекчение за деца

Цитат
Ваня Кастрева: Започва осъвременяването на учебните програми   

15 септември 2006 | 08:31 | Агенция "Фокус"   

София. Тази учебна година започва с много нови неща. Започва осъвременяването на учебните програми, променен е учебният план в пети клас като за първи път ще се изучават информационни технологии в задължителната подготовка. Това каза в предаването “Денят започва” по БНТ Ваня Кастрева, началник на Столичния инспекторат по образованието.
За първи път зрелостниците ще могат да се явят на пробни зрелостни избори в края на учебната година, каза още Кастрева и допълни, че се полагат максималните усилия, за да се модернизира българското училище. Като стъпка в тази насока е идеята за диференцираното заплащане на учителския труд.
          аман вече от реформи

Общи условия

Активация на акаунт