НБМ - предложения за детските, СПО ,ДС, инициативи

• 37 892
  • 651
  •   1
Отговори
# 450
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
На мен ми харесват най-много 4 ляво и дясно.
Сестра ми каза, че буквите по-принцип могат да се въртят на всякъде, само обяснете какво точно искате. За сдружение може да го добави също, ама няма време сега да слага на всичките знаци така, че като изберем тогава.

# 451
Здравейте момичета,
Позагубих се, но много работа и не смогвам да следя форума. Затова пък съм постоянно в течение на случващото се.

От логата най-ми допада 1 дясно - семло, изчистено, ще стои много добре на всякакъв вид презентационни материали.
Хайде на всички   bouquet

# 452
За логото съвет от професионалист /не аз де/ - първият знак, но надписите да са с друг шрифт, по-весел или разчупен, както и да не са така обикалящи около кръгчето... Аз самата още се двоумя.. Ради, ако сетра ти иска да ми прати на майл файлчето и моя човек ще го направи, мисля, че и визитка може да оформи бързо...

# 453
Момичета с теми за кръглата маса.. Обещала съм да помагам с правенето на презентации и материали, така че звънете ми.  Телефона на лични.. или  icq:133521021

# 454
Здравейте момичета :hug
Извинявайте, че ме нямаше, но първо сватби и кръщенета, после нямах нет Rolling Eyes
За логото аз пак да си кажа защо ми харесва 1-то вдясно, смятам, че майка с дете е добро като послание и като представяне, защото все пак нали сме сдружение на майки.
За буквите, мисля си, че ако го видите написани по друг начин ще ви хареса - по посока на часовниковата стрелка и майки да е точно отдолу написано в центъра.
за сайта, мерси Влади  bouquet
за датата на кръглата маса, говорих днес с г-н Николов, той каза, че още не са направили програмата на президента и ще ми се обади.
Евелина за точките за неправилно паркиране, със сигурност се взимат, но трябва да проверя колко newsm78. Мисля си, че по-скоро това което можем да направим е да се обаждаме на паяците, иначе как ще ще я видим тази същата кола не знам колко пъти, освен това КАТ предполагам няма да имат законово основание да приемат нашите снимки като доказателство Rolling Eyes
За майчинството и яслите Деси, за съжаление прочетох кодекса и си направих същите изводи като Слънцето. Просто акъла не ми го побира как са могли да направят таква промяна при положение, че такова нещо не е било предложено. Използвали са дописването на текста за програмата за детегледачки, за да махнат " на пълна държавна издръжка"
Замислям се дали да не вмъкнем на кръглата маса половин час за въпроси към НОИ или пък да си направим отделна среща с тях, ако желаят разбира се. Rolling Eyes
Lss много кофти е ситуацията при вас Sad Би ли ми обяснила накратко , ако имаш време как става заразяването с хепатит А, колко е инкубационният период, кога са имунизирани ромчетата и всички ли са имунизирани и какви са последствията от болестта?

# 455
За логата.....
4 ляво.....1 дясно ...мисля че на 1 дясно може да се пипне надписа
"настоящи и бъдещи" отгоре и "майки" отдолу....само мое виждане де Simple Smile

Lss подпис имаш и от мен

Това с яслите....големи хитреци са.....нали си ги плащаме в крайна сметка.....Мисля си че е добре да се обсъди на "масата" .....ако има време де.....при положение че лятото яслите и градините тук почиват по 2.5 месеца......кой ще ми го вземе малкия през май.....нали и места няма......по всяка вероятност ще се наложи да търсим частна......ама колко майки ще могат да си го позволят...
И нали гледачките ще са до 2г. на детето.....а после.....не че мисля да рискувам....ама доста от околните са впечатлени от идеята за детегледачка

# 456
Нещо , което ми се върти из главата , но не съм сигурна дали ще се засегне на Кръглата маса , може би ако има време , иначе ще се атакува директно СХЕИ , след като ми мине кумуването обаче
...а именно , става въпрос за белината и изобщо дезинфекцията в яслите и градините
Оказва се , че това е сериозен проблем
в яслите -3% от заболелите деца , още не е страшно , но прочетете това , в градинската възраст от 4-6 г. процентът на децата с астма вече е 11 %
Цитат
. Най-висок е делът на децата със заболявания на дихателната система с алергична етиология – астма 11,7‰. На второ място е процентът на децата със смущения в зрението - 11,3‰. На трето място са децата с пневмония - 10,9‰, следват хроничен бронхит – 7,4‰, хронични заболявания на тонзилите – 5,9‰ и алергичен ринит -4,1‰.

Айде пак закъснявам за работа

# 457

Евелина за точките за неправилно паркиране, със сигурност се взимат, но трябва да проверя колко newsm78. Мисля си, че по-скоро това което можем да направим е да се обаждаме на паяците, иначе как ще ще я видим тази същата кола не знам колко пъти, освен това КАТ предполагам няма да имат законово основание да приемат нашите снимки като доказателство Rolling Eyes

за неправилно паркиране не се вземат точки, пише се само фиш , обикновено за сумата 20 лв.
не във всички градове има паяци, но навсякъде се паркира неправилно

# 458
Lss много кофти е ситуацията при вас Sad Би ли ми обяснила накратко , ако имаш време как става заразяването с хепатит А, колко е инкубационният период, кога са имунизирани ромчетата и всички ли са имунизирани и какви са последствията от болестта?
Клео, заразяването специално с този вид хепатит става чрез допир (не е въздушно-капков път, за щастие). Ако заразено дете е пипало нещо (да речем дръжката на вратата) и после друго дете го пипне и мине през стола за закуска - ето ти и нов случай на зараза ooooh! А ромчетата са записани и на стол, целодневно са в училище, тъй като ходят и на занималня... Всички деца са в опасност. При нас вече 3 ромчета са доказано болни от хепатит А, и трите бяха в различни класове, т.е. поне 60 деца пряко са контактували с тях и са вероятни носители на заразата. Всички ромчета са ваксинирани на 14.09., но разбира се, това не помага, защото за да се изградят антителата са нужни от 15 до 40 дни, през които детето трябва да е изолирано! Както се вижда от нашия горчив опит - въпреки ваксината, 3 ромчета се разболяха от хепатита. А последствията от болестта са за цял живот - трайно увреждане на черния дроб. За съжаление последното го зная от личен опит - и аз се заразих преди години с хепатит А точно в училище...

# 459

за неправилно паркиране не се вземат точки, пише се само фиш , обикновено за сумата 20 лв.
не във всички градове има паяци, но навсякъде се паркира неправилно

На мен са ми вдигали колата и освен 35 лв паяк, платих и 20 лв глоба. И казаха, че този път взимането на точки ми се разминава.

Момичета, в общия мейл съм изпратила нещата за близнаците за кръглата маса, вижте последния мейл, на предпослединя нанесох корекции, затова не го гледайте.
Приканвам Наси, Хриси и Жени вече да изпращат материалите на общия мейл, утре е срокаbowuu Нека всеки прати това, което има готово. Жени вече каза, че няма да може да изпрати всичко. От Наси нямам никаква вест newsm78

От съображения за сигурност не искам да пускаме нещата тук, а само в общия мейл. По същия начин на мейла е хубаво да ми пратите корекции, ако имате, разбира се.  bouquet

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 12:21 от mishlentze

# 460
Не било кифла, а кроасан

За логото. Няма ляво, няма дясно. Има 1,2,3 и 4. Избирайте идея. Другото са вариации.

# 461
Един вот за № 4 от мен.

# 462
[
На мен са ми вдигали колата и освен 35 лв паяк, платих и 20 лв глоба. И казаха, че този път взимането на точки ми се разминава.

това е защото паяците са отделна фирма, по принцип трябва да има катаджия, за да ти напише  акт, на базата на който да ти отнемат точки. ако се е замотал и липсва в този момент, спестяваш точките, обикновено така процедират, стига да не се заяждаш...

# 463
[

това е защото паяците са отделна фирма, по принцип трябва да има катаджия, за да ти напише  акт, на базата на който да ти отнемат точки. ако се е замотал и липсва в този момент, спестяваш точките, обикновено така процедират, стига да не се заяждаш...

Имала съм късмет Party

Летяща още един глас за 4 и от мен. Още веднъж казвам, че тези с надписите отстрани /всички освен 4/ няма да са четливи на визитна картичка. Просто надписа е много дребен, а по-едър не би седял добре.

# 464
аз съм за 4 дясно

Общи условия

Активация на акаунт