Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 360
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Не, само ботокс.
Много съм доволна от др. Ромелия Николова.
Тя работи само понеделник, срядаа и петък .

# 511
Привет, както обещах публикувам снимки след 3 процедури микронийдълинг, съчетан с RF + червена светлина., т.е. три процедури наведнъж.Снимките са правени 24 ч. след процедурата - затова е зачервена все още кожата.Първата процедура беше януари, втората 30 дни след нея - февруари и третата през май.Ако питате за бръчките - да, намаляха като дълбочина.Единственото, за което съжалявам е, че не го направих по-рано. изходно положение 24 ч. след първа процедура 24 ч. след втора процедура четири дни след трета процедура
Тена на лицето - поне два тона по-светло.
Успех на всички!

# 512
enisa60, ефектът е УАУ! Браво! Много добре!

# 513
някой слагал ли си е ботокс във Варна, може ли да ми препоръчате място и лекар конкретно

Препоръчвам д-р Йорданова. При нея ходя от 6 години, специално ботокс не съм си слагала, но други нейни клиентки са много доволни. Отнема десетина минути.

# 514
Страхотен резултат! Назоабиалните линии наистина ли само с тази процедура се повлияха така или е от снимката?

# 515
Затова продължавам - във вторник съм на 4 - та, а юли на 5 -та процедура.Ще останат няколко белега, които ще мина на фраксел поединично през ноември евентуално.Август почивам, септември конци, филър и ботокс.Между другото, торбичките под очите ги няма.На първата снимка съм с хрема, а когато съм болна подпухвам от остатъците на филъра под очи - слагах го преди повече от година.Сега процедурата го разгради и не съм много навита да слагам пак - може би моят организъм реагира така.

# 516
Мазните кожи имат едно единствено предимство - не правят бръчки.Единствено назолабиалните ме дразнеха, повлияха се чудесно, защото лицето си изработи колаген и то доста.Имах и хлътване под бузите, сега е много добре.Обикновено пълнех с филър, но сега не виждам нужда.Назото е много по-добре заради общо подобрения обем на лицето.

# 517
Enisa60, страхотен резултат!
При кой доктор ги правихте?

# 518
Панайотова - Дерма Вита, машината е Виваче, производство на Южна Корея.

# 519
И аз да си споделя вчерашните корекции - конци, Радиес под очите и филър устни при Ванеска.
Доволна съм като цяло, макар да имах завишени очаквания за конците - по-подробно писах в специализираната тема.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 13:44 от bubanka

# 520
Радиес под очите?!

# 521
Грешка, не знам защо така ми е влезнало в главата, но и аз не съм спец 😅
Redensity II

Защо, в кои зони се използва Радиеса?

# 522
Конците тепърва ще си разгръщат ефекта, честито!

# 523
Грешка, не знам защо така ми е влезнало в главата, но и аз не съм спец 😅
Redensity II

Защо, в кои зони се използва Радиеса?
Средна и долна част на лице.Simple Smile

# 524
Enisa60, резултатът Ви е повече от УАУ!!! Аз забелязвам и лифтиране на лицето, осен всичко останало. Има ли наистина такъв ефект (понякога снимка, светлина, поза могат да заблудят, затова питам). Аз имам лека птоза на долната част на лицето и се чудя дали ще помогне и за нея. И ако може да споделите цената на 1 процедура. Поздравления за резултата още веднъж!

Общи условия

Активация на акаунт