Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Според мен най-добър ефект дават LPG протоклите, съчетано с кардио и добра диета.
За съжаление имам противопоказания за LPG, но навремето като съм правила беше по-слабо от акустичните, като ефект.

# 91
  • при Arctic Monkeys
Аз си поднових ботокса и правих мезотерапия Реденсити 1.

# 92
  • в 1001-та нощ
Според мен най-добър ефект дават LPG протоклите, съчетано с кардио и добра диета.
За съжаление имам противопоказания за LPG, но навремето като съм правила беше по-слабо от акустичните, като ефект.

Ако LPG е противопоказно, то и ръчните масажи вероятно ще са. При мен ръчните масажи бяха с нулев ефект. Какви точно са противооказанията?

# 93
Малък миомен възел.

Ако LPG е противопоказно, то и ръчните масажи вероятно ще са. При мен ръчните масажи бяха с нулев ефект. Какви точно са противооказанията?

# 94
    • Варна
    Извинете, а какво представлява поставянето на хиалурон с безиглен инжектор? Попаднах на тази информация, различава ли се по ефект и трайност процедурата?

# 95
    Извинете, а какво представлява поставянето на хиалурон с безиглен инжектор? Попаднах на тази информация, различава ли се по ефект и трайност процедурата?
    Да. И като ефект и като трайност. Загуба на пари.

# 96
    Исках също да ви попитам за съвет за антицелулитни масажи. Кое мислите, че е по-добро да си продължа с акустични вълни, както съм доволна или да премина на ръчни масажи? Доста хора споделят, че ръчните били много ефективни, аз не съм пробвала до сега. Логически като разсъждавам, защо да са по добри, нали машините се опитват да надхвърлят възможностите на човек. Другия ми вариант е да направя половината ръчни, другата половина с машина, но пък с кои да започна? Изобщо приемам идеи и съвети, ако някой иска да се включи Simple Smile
    [/quote]
    Може ли да споделиш малко повече за акустичните вълни - колко процедури са необходими, цена, къде ги правиш, какъв ефект имат до момента? Аз съм ходила на ръчни масажи - направих курс от 10, но не видях ефект.
    Благодаря Simple Smile

# 97
    • в 1001-та нощ

Малък миомен възел.

Предполагам каква може да е причината, твърде възможно е по същата причина да са противопоказни и ръчните антицелулитни масажи. Консултирайте се с лекаря.

# 98
    Акустични вълни съм правила на две места. В Магна Бюти и в Дерма Вита. Другаде май няма. Цените е по-добре да се проверят, зависи от пакети и зони. На едното масто е двойно по-скъпо от другото, реално всеки може да си прецени според бюджета. Предполагам по-скъпото е по-добро, но не мога да бъда сигурна, защото първо направих 10 процедури там и продължих по-евтината поддръжка. Мога да кажа, че при мен имаше ефект в комбинация с режим на хранене и умерен спорт.

# 99
    Реших се, ще правя филър, ботокс и мезотерапия. Така и така няма мърдане, та поне статиката да помогне Simple Smile
    Какво ще ме посъветвате, в каква поредица да ги направя? Ще си питам и лекарката, но искам мнение на дами с лични впечатления.

# 100
    Според мен ботокс и филър, а мезотерапията по-късно като поддръжка, когато е допустимо - дерматологът ще каже.

# 101
    И аз мисля като SamoDiva. Ако се работи една и съща зона, първо се поставя ботокс. В зоната около очите са ми поставяли. Изчакаха ботоксът да "хване"  Grinning  и след това поставиха филърът. Ако зоните не съвпадат, примерно филърът да е в назоабиалните, то тогава не би следвало да има проблем при едно посещение да се работи, но отново, дерматологът ще прецени как би било най-добре.

# 102
    Здравейте, имам малко странен въпрос. Имам клюмнал нос с лека гърбица, но това което ме дразни не е самата гърбица, а това че е доста клюмнал към горната устна 😄 Вчера гледах един влог на някаква инфлуенсърка как протича ринопластика в Турция - гледката беше ужасна за мен, цялото й лице подуто, а уж беше извършана ултразвукова ринопластика, която е по-щадяща. Бикога не бих се подложила на такова нещо, но се зачудих е дали е възможна някаква лека операция/интервенция само за коригиране на тази клюмналост на носа 😂 т. е. гърбицата да се запази, но да се вдигне малко самия нос. Не съм чувала дали е възможно такова нещо, което няма да е толкова тежко и опасно като една ринопластика, чупене на кост и т. н. Имате ли някаква информация или мнение по този въпрос?

# 103
    # 104
    Ванеска ми прави наведнъж ботокс на гневна и пачи крак, филър под очи  и мезотерапия на цяло лице. Вторият път ботокс и филър в скули.

Общи условия

Активация на акаунт