Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 541
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • в 1001-та нощ
Иглена, разбира се. Успех!

# 316
Някой правил ли е мезотерапия за редуциране на мазнини ?

# 317
Скрит текст:
Здравейте момичета,

Най накрая поисках час, за да говоря със специялист и да ми каже какво точно може да не направи на лицето ми.. При мен основно бие на очи бръчки около устата, които имам от както бях на 25г... ( Сега на 37г)

Зная че могат много неща да се направят и за петната и като цяло за кожата ми, но това което искам е да изглеждат натурално и свежа..

Ето снимка на това което искам да коригирам, квто се усмихна се превръща в кратер Sad

Скрит текст:

Ели, аз и друг път съм писала за моите назолабиални, но ще се повторя, защото съм страшно впечатлена от резултата при мен. Моите бяха по-дълбоки от твоите, единствените бръчки по лицето ми, обаче ужасно грозно стояха и много ме състаряваха.

Аз също съм в чужбина и тук също е скъпо. Аз вероятно избрах най-скъпото възможно място - в частна клиника на лекар-хирург, чиято основна специалност е възстановителна хирургия на лице и шия след изгаряния. Обясних какво искам, тя ми обясни какво смята да прави, доверих й се. Слага ми само филър, общо три пъти досега през една година. Първият път глътнаха по един цял мл на страна. Втория път един мл стигна за двете назолабиални и остана малко, а третия, който беше преди повече от две години едва ме бодна на две места, другото го сложи в устните.

Филърът ми се казваше Stylage, но тя също обясни, че техниката й на поставяне спомага за образуването на колаген в зоната. Един вид, филърът ще се разгради в един момент, но кожата е стимулирана да произвежда колаген. Тогава не й повярвах, стори ми се невероятно. Днес обаче назолабиални бръчки нямам, нямам нужда нищо да слагам.

Мисълта ми е, че лекарят е важен. Ако е добър, с точно око и ръка и усет за красивото резултатите си струват парите. Ако си доволна от твоя лекар, може би консултирай се с нея първо.

Много благодаря!!
Ще говоря и с моята док, на нея наистина много се доверявам..

# 318
  • в 1001-та нощ

Аз съм правила 3 бр. с липолитици - за брич и банан. Нямах наднормено тегло, идеята беше за оформяне и по-точно ликвидиране на депа.

# 319
А може ли някой да ми препоръча процедура за стягане на контура на лицето и лек лифтинг ефект. Честно казано, не ми се иска да си блъскам лицето с филъри, ако някой си е правил нещо друго ефективно, бих се радвала да сподели.
 Досега съм слагала само скинбустери. Слагала съм и филъри в устните, но честно казано, май само първият път стоеше естествено, хем винаги слагам по половин милитър, а и със сигурност не слагам често. Напоследък даже си мисля да ги махам тези филъри от усните и да си връщам естествената форма.

# 320
  • Варна
А каква е разликата между скинбустер и мезотерапия ? Скинбустера дава някакъв обем ли?

# 321
Здравейте!
Някой с отзиви за д-р Анелия Здравкова?

# 322
Аз съм правила, съчетано с масажи. Има ефект, но при мен временен.

# 323
  • София
Аз съм правила венус и криолиполиза,ефект нямаше никакъв

# 324
Скрит текст:
При мен основно бие на очи бръчки около устата, които имам от както бях на 25г... ( Сега на 37г)
Ето снимка на това което искам да коригирам, квто се усмихна се превръща в кратер Sad
Скрит текст:
Ели, аз и друг път съм писала за моите назолабиални, но ще се повторя, защото съм страшно впечатлена от резултата при мен. Моите бяха по-дълбоки от твоите, единствените бръчки по лицето ми, обаче ужасно грозно стояха и много ме състаряваха.
Избрах най-скъпото възможно място - в частна клиника на лекар-хирург. Слага ми само филър, общо три пъти досега през една година. Първият път глътнаха по един цял мл на страна. Втория път един мл стигна за двете назолабиални и остана малко, а третия, който беше преди повече от две години едва ме бодна на две места, другото го сложи в устните.

Филърът ми се казваше Stylage, но тя също обясни, че техниката й на поставяне спомага за образуването на колаген в зоната. Един вид, филърът ще се разгради в един момент, но кожата е стимулирана да произвежда колаген. Тогава не й повярвах, стори ми се невероятно. Днес обаче назолабиални бръчки нямам, нямам нужда нищо да слагам.

Мисълта ми е, че лекарят е важен. Ако е добър, с точно око и ръка и усет за красивото резултатите си струват парите. Ако си доволна от твоя лекар, може би консултирай се с нея първо.

Аз почнах с филър в назолабиалните през 2014 (35 г.) - слагах 4 пъти през 6-9 месеца по 1 мл, разпределен двустранно, а остатъкът - в скулите за повдигане на контура. Моите не бяха така врязани, но все пак забележими. От 2017 не слагам филъри, а правя само Prophilo (долна част на лицето) и спорадично мезотерапия (лице, шия, деколте). Назолабиалната зона изглежда добре, бръчки няма, общо взето както като бях на 25-27 г.
Имам леко отпускане на крайчетата на устните, както и вече се появяват баркод бръчки. Но там ми е много болезнено при мезотерапия.

В другите зони - чело и очи все още не съм правила нищо (не броя безрезултатното хай фу). Страх ме е за мезотерапия околоочна зона, а нещо по-инвазивно абсурд. За челото не съм за ботокс, но не знам какво друго би подобрило общия изглед.

# 325
Д-р Чолакова, като, имай предвид, не съм правила при нея нищо от това, което ти предлагат, но скоро обмислям да сложа филър под очи! Скули не ми е предлагала в комплект, но лицето ми е издължено. До сега отработихме устни и ботокс в гневна бръчка. Обяснява всичко подробно - първият път за 10 мин поставяне филър в устни, разговаряхме половин час, пресрочихме времето.
Всичко правя на отделни процедури, защото ме е страх - на 43 г за пръв път си позволявам корекции въобще.

Можете ли да споделите контакти на д-р Чолакова, много се споменава във форума, но не мога да открия къде работи. За Пловдив става въпрос, нали? Или поне ако може първото й име, за да търся по-лесно. Тя едно и съшо лице ли е с д-р Албена Чолакова-Фотева, дерматолог. В Бургас има д-р дерматолог с име Албена Чолакова.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 07:53 от bubanka

# 326
В Пловдив и в Бургас работи .

# 327
Благодаря! А знаете ли в Пловдив къде, някакви нейни контакти?

# 328
Благодаря! А знаете ли в Пловдив къде, някакви нейни контакти?

Писах Ви на лични, но ги поствам и тук:
тел. 088 6001616, кабинет: Пловдив, ул. Родопи 106. Работи в Пловдив още няколко седмици, а иначе работи в чужбина!

# 329
Здрaвейте,някой прaвил ли е лифтинг нa дупе c мезоконци,метод нa д-р Вaнеcкa? Моля зa мнения!

Общи условия

Активация на акаунт