Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Здрaвейте,някой прaвил ли е лифтинг нa дупе c мезоконци,метод нa д-р Вaнеcкa? Моля зa мнения!
От Ванеска съм виждала конци за лифтинг на корем при две приятелки след раждане - ефект 0.

# 331
  • София
За корем само абдоминопластика ☺️ 2 седмици приведена и с опън, но си реших проблема кардинално и завинаги.

# 332
За корем само абдоминопластика ☺ 2 седмици приведена и с опън, но си реших проблема кардинално и завинаги.
Все да те питам за пъпа как се мести?

# 333

Писах Ви на лични, но ги поствам и тук:
тел. 088 6001616, кабинет: Пловдив, ул. Родопи 106. Работи в Пловдив още няколко седмици, а иначе работи в чужбина!

Това означава ли, че повече няма да работи в гр.Пловдив? И да попитам знаете ли дали поставя ли скинбустери?

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 09:09 от bubanka

# 334

Това означава ли, че повече няма да работи в гр.Пловдив? И да попитам знаете ли дали поставя ли скинбустери?
Не поставя бустери. Утре съм при нея, досега все съм била доволна, дано и този път. Ще пиша. Иначе тя вече си е в чужбина, от време на време си идва.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 09:09 от bubanka

# 335
Не поставя бустери. Утре съм при нея, досега все съм била доволна, дано и този път. Ще пиша. Иначе тя вече си е в чужбина, от време на време си идва.

Благодаря, не знаех. Не съм ходила при нея от миналата година. Правих радиес и бях доволна, но вече му се изчерпа ефектът. Ти какво ще правиш?

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 09:10 от bubanka

# 336
Мисля устни и челюст

# 337
Поставя бустери.
Попитах я за цена и ми даде 280 лв за Рестилейн Витал Лайт.

# 338
  • Пловдив
Здрaвейте,някой прaвил ли е лифтинг нa дупе c мезоконци,метод нa д-р Вaнеcкa? Моля зa мнения!
За дупе не мога да кажа, но ми попадна преди няколко дни снимка във ФБ на лифтинг на корем, резултът беше много добър, но и изходното положение не беше много трагично, имаше малко кожа за обиране. Ако е повече разбира се, си трябва нещо по-радикално.
Дупетата доста успешно се повлияват с точни и упорити тренировки, съчетани с правилен режим на хранене.

# 339
Някой ходил ли е при д-р Инна Бабаян?
https://m.facebook.com/hyaluron.botox/

# 340
Поставя бустери.
Попитах я за цена и ми даде 280 лв за Рестилейн Витал Лайт.

За коя зона с каква насоченост и колко милилитра?

# 341
Цената е за 1 мл.
Аз попитах само дали поставя и каква е цената, не съм задълбочавала .
Това на място би го преценила най-добре.

Попитах и вSkinconsult при др Антония Йорданова .
Цената там е стандартна 250 лв за Витал Лайт ,
И 260 лв в момента е на промоция и Витал .

http://www.skinconsult.bg/

https://m.facebook.com/skinconsult/?tsid=0.49033939872114474&source=result

Тя е в София и в Бургас .

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 12:31 от alethea

# 342
  • София
За корем само абдоминопластика ☺ 2 седмици приведена и с опън, но си реших проблема кардинално и завинаги.
Все да те питам за пъпа как се мести?

Нямам представа как го местят, но моят старият го няма и имам нов изграден, по-малък и хубав, стои малко по-ниско отколкото стоеше стария и съответно е по-естетично. И нямам никакви стрии вече, най-важното 😁

# 343
Да, това ме притесняваше,че старият пъп отива надолу.Странно ли е?
Ако се дърпа много надолу пъпът няма как да се свали ,защото ще е странно и се чудех как се процедира тогава.

# 344
  • София
Да, това ме притесняваше,че старият пъп отива надолу.Странно ли е?
Ако се дърпа много надолу пъпът няма как да се свали ,защото ще е странно и се чудех как се процедира тогава.

Не мога да те разбера кое да е странно. Имам само един пъп, новият, старият просто го няма, изрязали са го и като са смъкнали кожата надолу са заличили следата от него. Ущането си е ми е съвсем нормално, изгледът също. Пусках снимка, ето я пак. Обиколката на талията ми е с 5см по-малко. Сега съм даже по-добре, тази е стара вече.

Общи условия

Активация на акаунт