Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 530
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
При теб не е,защото не си имала мн.кожа, а при мен трябва да се сваля такава и над пъпа и реално моят собствен ще иде много надолу.
Това се чудех- нов ли се прави, остават ли белези от стария като се зашие и тн.

# 346
  • София
При теб не е,защото не си имала мн.кожа, а при мен трябва да се сваля такава и над пъпа и реално моят собствен ще иде много надолу.
Това се чудех- нов ли се прави, остават ли белези от стария като се зашие и тн.

Нищо няма да остане като следа, не се притеснявай. Аз и друг път съм казвала, при мен им освен дългия хоризонтален белег и един в центъра вертикален, защото имах 2 гадни дълбоки хернии и това е наложило този допълнителен разрез. В стандартния случай го има само хоризонталния шеф, без значение колко много кожа има за сваляне и местенето на пъпа.

# 347

Здрaвейте,някой прaвил ли е лифтинг нa дупе c мезоконци,метод нa д-р Вaнеcкa? Моля зa мнения!
За дупе не мога да кажа, но ми попадна преди няколко дни снимка във ФБ на лифтинг на корем, резултът беше много добър, но и изходното положение не беше много трагично, имаше малко кожа за обиране. Ако е повече разбира се, си трябва нещо по-радикално.
Дупетата доста успешно се повлияват с точни и упорити тренировки, съчетани с правилен режим на хранене.
  Aз тренирaм поcтоянно и нямaх проблем. Но ми cе пияви от дяcнaтa cтрaнa еднa не мaлкa трaпчинкa ,cлед инжекции,които ми cлaгaхa тaм и имa нуждa дa cе възтaнови обемa,зaщото cъм и cлaбa. Блaгодaря!

# 348
  • Бургас
А защо не запълните с липофилинг дупчицата?

# 349
Дa и зa товa миcля cъщо.

# 350
  • София
Момичета, сигурно има друга тема за това и се изивнявам, ако не е намясто. Искам да си махна няколко бенки, които постоянно закачам, прокървяват и Т. Н. Ходих на преглед, наистина е хубаво да е махнат, водят се невуси, но цената направо ме стъписа. 300лв за една. Звънях и на други места и по-евтино от 200лв не чух, едва ли не естетично го водят, ма дори да е така това са безумни цифри. Ако знаете място с нормални цени, моля споделете. За София! Благодаря

# 351
Мъжът ми бе с направление преди госини при една лекарка в Токуда.Там тя му маха такива неща, сега не знам как стои въпросът.

# 352
Аз съм махала бенка в Токуда, преди 4-5-ри години.
40 лв. беше махането и 200 лв изследването дали е злокачествена (това е по-желание). Свържи се с дерматологията на Токуда и питай.

# 353
  • София
Точно в Токуда бях. Шефката на дерматология та даже не работи с направления. Благодаря ви за коментарите.

# 354
Вижте Каляшева, тя е добър дерматолог .

# 355
Точно в Токуда бях. Шефката на дерматология та даже не работи с направления. Благодаря ви за коментарите.

За какви бенки си говориме?
На мен са ми махали всякакви.
Прати ми на лична снимка, ако искаш и ще ти кажа моят опит Wink

# 356
Момичета, сигурно има друга тема за това и се изивнявам, ако не е намясто. Искам да си махна няколко бенки, които постоянно закачам, прокървяват и Т. Н. Ходих на преглед, наистина е хубаво да е махнат, водят се невуси, но цената направо ме стъписа. 300лв за една. Звънях и на други места и по-евтино от 200лв не чух, едва ли не естетично го водят, ма дори да е така това са безумни цифри. Ако знаете място с нормални цени, моля споделете. За София! Благодаря
Мой близък скоро маха бенка при хирург, защото беше голяма. Иначе, доколкото знам, но не съм сигурна, ако е малка, може и слазер. Струваше 0 лв с първоначално посещение при дерматолог, който да прецени дали е рискова и операбилна.

# 357
  • Варна
От филър за устни Филорга има ли някой впечатления?

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 21:17 от ivka_smile

# 358

Това означава ли, че повече няма да работи в гр.Пловдив? И да попитам знаете ли дали поставя ли скинбустери?
Не поставя бустери. Утре съм при нея, досега все съм била доволна, дано и този път. Ще пиша. Иначе тя вече си е в чужбина, от време на време си идва.
Здравей. Ще споделиш ли как мина при Чолакова? И до кога ще бъде в България?

# 359
Д-р Джалдети е много добра за махане на бенки. Говорих единия път с момичето, което чакаше след мен и каза, че и махала на гърба. Беше на контролен, каза, че не личи къде е била. Прави и естетични процедури, цените са и много ниски.

Общи условия

Активация на акаунт