Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 429
  • 738
  •   1
Отговори
# 405

Малко полезно инфо

# 406
В края на месеца имам дата за оперативна корекция на двойна брадичка. Понеже докато проучвах въпроса не успях да събера мнения и обратна връзка от първа ръка, ще се радвам да помогна на някого. Също бих била благодарна ако и някой, който е преживял подобна операция се включи.

# 407
  • София
Какво представлява оперативната корекция на двойна брадичка?

Аз гледах тази процедура при др Денкова:
https://dr-denkova.com/treatments/belkyra/

# 408
В моя случай е липосукция и опъване с мезоконци. Също така инжектиране на известно количество от изтеглените мастни клетки в назолабиалните гънки. ПП Ще бъде приложена и липосукция на долна част на бузата, където имам "торбички" наподобяващи бузите на булдог. Не знам дали обяснявам разбираемо относно последната част. "Торбичките" минимални и всички твърдят, че само аз си ги виждам, та да не помислите, че съм някакво чудовище. Simple Smile Просто аз си знам, че са там и ме дразнят. Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 19:30 от Кафе с Канела

# 409
Моите нови устни с Жуведерм Ултра 3 ,
На мен много ми харесват и се получи точно това, което исках .
Скрит текст:

Веднага  след процедурата е снимката.

# 410
Скрит текст:

добре са се получили,къде ги прави?

# 411
  • София
Скрит текст:

Много са хубави!!!

# 412
Здравейте! Имам нужда от съвет! Ще се слага ботокс - решено е! Но се чудя при кого... Единственият естетичен дерматолог, с когото имам опит, е д-р Каляшева. Доволна съм много за корекцията на устните. Ботокс при нея на горната част на лицето, ще излезе около 500 лева. Моя приятелка ходи при д-р Анелия Здравкова и е много доволна. Каза,че и взима между 80 и 120 лева на зона.
Не зная колко е реалната цена на ботокс на зона.

# 413
  • в 1001-та нощ
То зависи и колко единици ще слагат. Може да ти излезе различно, защото ще ти сложат различно количество, а не че е по-изгодно. Коментирайте и какво количество е нужно по техна преценка и до колко се бокира мимиката.

В моя случай е липосукция и опъване с мезоконци. Също така инжектиране на известно количество от изтеглените мастни клетки в назолабиалните гънки. ПП Ще бъде приложена и липосукция на долна част на бузата, където имам "торбички" наподобяващи бузите на булдог. Не знам дали обяснявам разбираемо относно последната част. "Торбичките" минимални и всички твърдят, че само аз си ги виждам, та да не помислите, че съм някакво чудовище. Simple Smile Просто аз си знам, че са там и ме дразнят. Simple Smile

Успех! На кого се довери?

# 414
Зони - чело (хоризонтални бръчки), гневни (онези две “11” между веждите), околоочна (пачи крак). Това са основните, при ценообразуване на зона, в повечето случаи върви около 180-200. Ако се правят всички зони (цяло лице се води) 600 лв е максимум, това при положение, че не е обявена промоция и се нуждаете от максимумът предвидени единици за зона. Което е рядкост...
В тази връзка, Михайлов е максималист! Или поне в период на “промоция”... 😁

# 415
Здравейте! Имам нужда от съвет! Ще се слага ботокс - решено е! Но се чудя при кого... Единственият естетичен дерматолог, с когото имам опит, е д-р Каляшева. Доволна съм много за корекцията на устните. Ботокс при нея на горната част на лицето, ще излезе около 500 лева. Моя приятелка ходи при д-р Анелия Здравкова и е много доволна. Каза,че и взима между 80 и 120 лева на зона.
Не зная колко е реалната цена на ботокс на зона.
180 лв за гневни бръчки с 15 единици. Обаче ми се блокира и 2/3 от челото, имаше ефект и там, а аз над тази зона нямам нужда от ботокс Simple Smile Аз ги карам по едно нещо на посещение и се оказа, че има резон, защото, ето, появяват се неочаквани за мен ефекти.
За около очи лекарят ми каза, че ще са 15 единици.

# 416
Малко се пообърках из постовете..

Съжалявам че се повтаря, но ще може ли да ми препоръчате добър специялист за филтри в София?

# 417
Трендфалова от Дерма акт.

# 418
Къде ще бъде извършено това и на каква цена?

# 419
Скрит текст:

добре са се получили,къде ги прави?

Благодаря , при др Александра Манолова от Allure Clinic .

Аз си сложих ботокс онзи ден  26 единици в зона чело, над вежда, около очите и в глабела .
Общо 260 лв / 10лв на единица .

Общи условия

Активация на акаунт