Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 411
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Днес съвсем инцидентно,си сложих още в устните филър и ботокс чело при д-р Гергана Манолова.Ботокс си слагам за първи път.Кога се очаква ефект,и междувременно пречи ли да си правя мимиките,които така или иначе си правя?

# 436
Мен ме хваща още на следващия  ден .

# 437
Някой слагал ли е ботокс в Истанбул , клиника Естетика, конкретно ме интересува глабелата, но и за други зони ще ми е от полза, може и на лични, ако някой има опит , благодарско Simple Smile

# 438
  • Пловдив
Някой слагал ли е ботокс в Истанбул , клиника Естетика, конкретно ме интересува глабелата, но и за други зони ще ми е от полза, може и на лични, ако някой има опит , благодарско Simple Smile
В Естетика преди три месеца правих гърди и ринопластика, за естетични процедури не съм се интересувала. Но по спомен...цените, които някъде гледах са по-високи от цените които се коментират тук. Каква Ви е идеята да отидете там конкретно за това, или да го съчетаете с нещо друго за което отивате? Питам защото например ринопластика и ботокс не могат да се съчетаят, трябва да мине време след поставянето на ботокса, преди да се пристъпи към ринопластика.

# 439
Идеята ми е да ида на почивка и на връщане да сложа ботокс 😆И аз съм впечатлена изключително от хирургичните интервенции , но от дерма етажа исках мнение , ако някой се е възползвал

# 440
  • Пловдив
Идеята ми е да ида на почивка и на връщане да сложа ботокс 😆И аз съм впечатлена изключително от хирургичните интервенции , но от дерма етажа исках мнение , ако някой се е възползвал
Нямам впечатление, но ще ми е интересно ако споделиш, ако решиш да правиш нещо. Аз лично се интересувам от Бишектомия. Там я правят много процедурата. Поне докато бях там, видях доста дами след процедура. Не знам дали се води козметична или хирургична интервенция. Имам едно леко (за сега ) увисване на бузите, което според мен ще се повлияе добре от бишектомия или конци, затова още проучвам...

# 441
Нямам впечатление, но ще ми е интересно ако споделиш, ако решиш да правиш нещо. Аз лично се интересувам от Бишектомия. Там я правят много процедурата. Поне докато бях там, видях доста дами след процедура. Не знам дали се води козметична или хирургична интервенция. Имам едно леко (за сега ) увисване на бузите, което според мен ще се повлияе добре от бишектомия или конци, затова още проучвам...

Може ли линк към галерията на тази клиника? И мен ме интересува бишектомията.

# 442
  • Пловдив
Аз следя публикациите на клиниката във ФБ, там има доста снимки. Отделно при престоя ми там, видях много дами след процедурата.

# 443
И мен ме интересува бишектомията (за първи път я чувам 🤗) и каква е разликата в резултата с конци?

Другата седмица най-накрая вече съм на конци, този месец мина много бавно и нямам търпение да видя на какво ще приличам след това. 😊
В същото време продължава да ме е страх от болки по време на процедурата и след - това ще е най-инванзивното нещо, което съм правила до момента.
Като мине отока и видя финалния резултат съм се замислила за устни, затова питах тук при кой стават по-добре Ванеска или Каляшева, но не получих мнения.

# 444
На мен на Каляшева повече ми харесват снимки на устни, които е правила, отколкото на Ванеска.

# 445
Между другото бишектомията вече я отричат.

# 446
  • BG
Mecha,

Филър в гневна бръчка не се поставя. Там само ботокс Hands V

Моя приятелка си попълни дълбока гневна бръчка с филър и сложи ботокс. От бръчката вече няма и спомен, добре ѝ се получи.

# 447
Сега разгледах и аз профилът на Бабаян. Ясно, че си е лекар. Може да има и добри резултати. Не ми харесва, че няма сайт, съответно не са описани продуктите, с които работи. Цените й са доста ниски, което ме кара да се чудя дали това е само, защото в момента набира скорост и после ще ги вдигне или е защото работи с по-евтини продукти, с по-скапани апарати и т.н. Постоянно ниските цени за мен означават много по-високо количество работа, съответно количеството не винаги значи качество. Но знае ли човек, може след година да ви пиша, че съм ходила при нея и е страхотна, за момента обаче не мисля, че бих се доверила.
На два дни. Ботокс и Реденсити 2. Доволна съм.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 21:33 от iiv

# 448
Някой има ли с поставен Juvederm Volite / Volbella под очи ?
Задържа ли вода и подпухва ли се от него ?

Колебая се дали да заложа на филър под очите ( Restylane ( Defyne, Volume ) или Juvederm Volite , Volbella  ) или да опитам със скинбустер .
Ако избера бустер се притеснявам че от една процедура няма да има резултат и така ще трябва да правя още 2-3 и цената става почти колкото два филъра .

# 449
Скрит текст:
Сега разгледах и аз профилът на Бабаян. Ясно, че си е лекар. Може да има и добри резултати. Не ми харесва, че няма сайт, съответно не са описани продуктите, с които работи. Цените й са доста ниски, което ме кара да се чудя дали това е само, защото в момента набира скорост и после ще ги вдигне или е защото работи с по-евтини продукти, с по-скапани апарати и т.н. Постоянно ниските цени за мен означават много по-високо количество работа, съответно количеството не винаги значи качество. Но знае ли човек, може след година да ви пиша, че съм ходила при нея и е страхотна, за момента обаче не мисля, че бих се доверила.
На пет дни. Ботокс и Реденсити 2. Доволна съм.
Да, добре изглежда  Simple Smile Може ли да разкажете малко повече за самата клиника и лекарката. Питам просто, защото наистина няма никаква информация, а на няколко пъти тук хора питат, мисля, че ще е полезно да споделите малко повече за впечатленията си.

Общи условия

Активация на акаунт