Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 435
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Скрит текст:
Сега разгледах и аз профилът на Бабаян. Ясно, че си е лекар. Може да има и добри резултати. Не ми харесва, че няма сайт, съответно не са описани продуктите, с които работи. Цените й са доста ниски, което ме кара да се чудя дали това е само, защото в момента набира скорост и после ще ги вдигне или е защото работи с по-евтини продукти, с по-скапани апарати и т.н. Постоянно ниските цени за мен означават много по-високо количество работа, съответно количеството не винаги значи качество. Но знае ли човек, може след година да ви пиша, че съм ходила при нея и е страхотна, за момента обаче не мисля, че бих се доверила.
На пет дни. Ботокс и Реденсити 2. Доволна съм.
Да, добре изглежда  Simple Smile Може ли да разкажете малко повече за самата клиника и лекарката. Питам просто, защото наистина няма никаква информация, а на няколко пъти тук хора питат, мисля, че ще е полезно да споделите малко повече за впечатленията си.
Не искам да звучи като реклама. По-скоро мисля, че с една консултация може да си изградите впечатление. Лично аз преди да я посетя предварително проучвах и знаех какво искам, но въпреки това държеше да изговорим всичко, а не просто да ми вземе парите. Отложи ми процедура за наесен, защото сега не е подходящ сезон. Относно апаратура нямам наблюдения, но ме спечели и вниманието, с което работи. Нямам база за сравнение с известните лекари, защото не съм ги посещавала. Ето резултат след 5 дни и малко грим 😊, а всеки може да прецени 🤗

# 451
iiv,  Не го считам за реклама, все пак тук обменяме опит, всеки споделя мнения за клиники и лекари, колкото повече информация, толкова по-добре според мен.

# 452
  • Бургас
iiv Чудесен естествен резултат! При кого ги слага не разбрах? (извинявам се, ако е коментирано)

# 453
iiv Чудесен естествен резултат! При кого ги слага не разбрах? (извинявам се, ако е коментирано)
Маааалко по-нагоре 🤗

# 454
  • Бургас
Благодаря! За Д-р Инна Бабаян ли става въпрос, че ми излязоха най-различни, включая и извън БГ само с Бабаян?

# 455
Благодаря! За Д-р Инна Бабаян ли става въпрос, че ми излязоха най-различни, включая и извън БГ само с Бабаян?
Да😊, за нея.

# 456
iiv, може ли инфо за цени? Само на лице ли слагахте? Точково или в определени зони, кога се разгръща ефекта?Чета, че е много подходящ просукт и за шия и деколте.

# 457
iiv, може ли инфо за цени? Само на лице ли слагахте? Точково или в определени зони, кога се разгръща ефекта?Чета, че е много подходящ просукт и за шия и деколте.
Да, всичко около очите, като за ботокс предлага безплатен ретуш след 10 дни ако има нужда. Ботокс 150 лв. , филър Реденсити 2-400 лв.За филъра ми каза  около 20 дни.

# 458
Някой има ли с поставен Juvederm Volite / Volbella под очи ?
Задържа ли вода и подпухва ли се от него ?

Колебая се дали да заложа на филър под очите ( Restylane ( Defyne, Volume ) или Juvederm Volite , Volbella  ) или да опитам със скинбустер .
Ако избера бустер се притеснявам че от една процедура няма да има резултат и така ще трябва да правя още 2-3 и цената става почти колкото два филъра .

Аз имам приятелка с Volite, задържа вода определено, разгарди и се доста бързо. Вторият път и слагаха много малко и пак задържаше.  Аз бих избрала бустър или  Restylane, мисля че се води original ( този който им е "универсален"), но не съм сигурна. Има доста информация в чужди сайтове и форуми за резултати с него под очите

# 459
iiv, aботокса в коя зона е поставян?

# 460
iiv, aботокса в коя зона е поставян?
Около очите. Попълнихме мимическите тип “пачи крак”, защото филъра попълва само слъзния канал.

# 461
Здравейте, с какво кремче се мажете/хте след микроблейдинг?

# 462
Здравейте, с какво кремче се мажете/хте след микроблейдинг?

Аз си правих Phi Brows и момичето ми даде едно жълто кремче, за което имах предписания как да го мажа. .

Иначе при първия ми микроблейдинг се мазах с Бепантен.

Иначе благодаря за споделеното мнение , чета Realself но ми се искаше да прочета за пресен опит с тях от нашите ширини .

Някой има ли с поставен Juvederm Volite / Volbella под очи ?
Задържа ли вода и подпухва ли се от него ?

Колебая се дали да заложа на филър под очите ( Restylane ( Defyne, Volume ) или Juvederm Volite , Volbella  ) или да опитам със скинбустер .
Ако избера бустер се притеснявам че от една процедура няма да има резултат и така ще трябва да правя още 2-3 и цената става почти колкото два филъра .

Аз имам приятелка с Volite, задържа вода определено, разгарди и се доста бързо. Вторият път и слагаха много малко и пак задържаше.  Аз бих избрала бустър или  Restylane, мисля че се води original ( този който им е "универсален"), но не съм сигурна. Има доста информация в чужди сайтове и форуми за резултати с него под очите

# 463
Здравейте, интересувам се от процедурата fox eyes, докторът при който попринцип ходя ми каза, че не издържа много ( прати ми снимка на момичето на което е слагал и държи 2седмици😕) аз обаче мисле, че може би той не ползва правилните филъри и се надявам, някоя от вас която е доволна да ме насочи към някой специалист в София. Много благодаря на всички отзовали се 🤗🤗

# 464
Това не се прави с филъри, а с конци .
На повечето места я отричат като успешна процедура и често няма ефект.

Общи условия

Активация на акаунт