Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 341
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
SamoDiva, сега си спомних, че слагах филър в назолабиалните и отстрани на устата, когато правих устните, но първо, че остана на бучки, второ те мигрираха и трето - много бързо се разградиха. Докато в устните още усещам ефекта. А ти изглеждаш много добре.
Благодаря за съветите и на теб ДХЗ. Аз съм от Пловдив и мисля при д- р Атанасова в Атадерма да отида или при д-р Панайотова Аглея Дерма. Ще ги посетя и двете и която ми вдъхне по-голямо доверие, тя ще е.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 21:38 от Тревичка–

# 541
Здравейте, тъй като съм нова във форума и наскоро ми предстои слагане на хиалуронов филър в устните и бих искала да ви попитам за съвет. Чудя се между тези два вида кой е по-добър и кой бихте ми препоръчали: Neauvia Organic или StylAGE M. Благодаря за отговора 😊

# 542
Здравейте, тъй като съм нова във форума и наскоро ми предстои слагане на хиалуронов филър в устните и бих искала да ви попитам за съвет. Чудя се между тези два вида кой е по-добър и кой бихте ми препоръчали: Neauvia Organic или StylAGE M. Благодаря за отговора 😊
Бях си сложила stylage M преди година-не ми хареса ефекта изобщо

# 543
Първият не съм го чувала, от Стилаж обаче аз съм очарована. Слагала съм в назолабиални и устни, при мен стои чудесно и е много траен.

# 544
А какво ви е мнението за филъра Apriline? Траен ли е и някоя от вас има ли такъв?

# 545
Делфин,  изключили сте достъпа до личните си съобщения и не мога да Ви отговоря

# 546
  • Варна
Не съм много в час с въпросите разисквани тук, ако въпросът ми е глупав извинявам се.
Но се питам следното. След като има естествени и безвредни методи за попълване на бръчки и лифтинг, като плазмотерапия вероятно и други, защо се използва ботокса? Резултатите по добри ли са с ботокс?

# 547
  • Пловдив
Не съм много в час с въпросите разисквани тук, ако въпросът ми е глупав извинявам се.
Но се питам следното. След като има естествени и безвредни методи за попълване на бръчки и лифтинг, като плазмотерапия вероятно и други, защо се използва ботокса? Резултатите по добри ли са с ботокс?
Резултатък, който се постига с ботокс е несравним с този на другите методи, освен това зоните в които се работи с ботокс, обикновено не се правят с други продукти, визирам ХК.
Аз слагам ботокс в гневната бръчка и малко около очите, резултатът е отличен.

# 548
Здравейте, момичета, изчетох части от темите, но реших да попитам Simple Smile Обмислям корекция на бюста, уголемяване, бях се насочила към д-р Ковачев в Скин Систем, но май попадам на доста отрицателни коментари за него, въпреки, че имам няколко приятелки правили при него, перфектните гърди имат.Та може ли препоръчки и насоки за други доктори?
Благодаря Ви предварително!

# 549
  • Варна
Аз направих ботокс минимално количество на мимически около очите, сега правят мезотерапии с Филорга, резултата е отличен!

# 550
Как изтърпявата убожданията около очите - болката ме спира. Засега нямам изразена нужда, но е по-добре превантивно, а не когато са врязани.

# 551
  • Варна
Винаги ме мажат с упойка преди това. Освен това, например игличките на мезотерапията на Филорга са нано размер, направо си трябва лупа да се видят.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 17:06 от ivka_smile

# 552
  • Варна
Около очите понаболява само в краищата, по средата нищо не се усеща. Аз, да ви кажа, колкото повече чета, толкова повече се радвам, че не сложих филър под очите. Щом прави такива подувания, при мен щеше да е още по-зле като нямам хлътване.

# 553
Имам въпрос,ходенето на солариум разгражда ли по-бързо филърите?
Крия си лицето с кърпа,но все пак.А солариума вече няколко години ме спасява от слънчевата ми алергия,та налага се да ходя.

# 554
Около очите понаболява само в краищата, по средата нищо не се усеща. Аз, да ви кажа, колкото повече чета, толкова повече се радвам, че не сложих филър под очите. Щом прави такива подувания, при мен щеше да е още по-зле като нямам хлътване.

Е, то, ако нямаш хлътване, защо да слагаш филър?

Общи условия

Активация на акаунт