Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 300
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Жуведерм Smile се използва предимно за устни. И двата филъра са добри, но количеството е много малко за назолабиални- разбира се, че зависи какво ще се запълва, но моите не са силно изразени, а за тях отива 1мл.

# 646
И моите не са силно изразени и са финни линии затова искам по малко, понеже ми са само от едната страна линиите от другата не.

# 647
Здравейте! От доста време искам да си сложа филър в устните😊 Можете ли да ми препоръчате добър лекар в Пловдив?

# 648
Здравейте! От доста време искам да си сложа филър в устните😊 Можете ли да ми препоръчате добър лекар в Пловдив?
Д-р Чолакова

# 649
Д-р Чолакова и от мен Simple Smile

# 650
А мезотерапия в Пловдив от къде сте доволни и има ли ефект?

# 651
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте, супер е интензивна тази тема. Моля за отзиви за дубло фейс лифтинг. Наистина ли е толкова ефективен колкото на снимките "преди " и "след ". Вие при кой го правихте и доволни ли сте? Казаха ми че резултата се развива от 3 до 6 месеца и е с трайност 5 години.

# 652
Дами,спешно моля за мнение.Някоя да си е правила т.н.foxy eyes в Hill clinic?
Да записвам ли час,диволни ли сте,колко продължава възстановяването и ефекта.За какво да внимавам...

# 653
Тази процедура не я препоръчват!!!
Изобщо не знам защо още има момичета, които искат да се подложат на нещо, с ефект макс. 3 месеца.

# 654
Тази процедура не я препоръчват!!!
Изобщо не знам защо още има момичета, които искат да се подложат на нещо, с ефект макс. 3 месеца.

Не разбрах твоят коментар по моят въпрос ли е или по въпроса на red soul. Моля за уточнение ,коя процедура е с ефект 3 месеца.

# 655
Извинявай, за питането на Red Soul .
Доколкото твоя - това всъщност не е ли HIFU? За него сме писали много в темите.
В повечето случаи дамите НЕ са доволни . И има негативни ефекти, вместо положителни такива.

# 656
Извинявай, за питането на Red Soul .
Доколкото твоя - това всъщност не е ли HIFU? За него сме писали много в темите.
В повечето случаи дамите НЕ са доволни . И има негативни ефекти, вместо положителни такива.

Сега като гледам май са различни апаратите. Аз питам за тази процедура https://dr-denkova.com/treatments/facetite/

# 657
И аз благодаря за отговора👍Спести ми 700 лв.
Много внимавам за очите.Моите са бадемовидни по рождение,но последните 4-5 год.стрес и възраст Sad си казват здраво думата.Търся нещо,което да промени това,защото ми придава уморен вид и от там много състарява

# 658
  • в 1001-та нощ
Малко филър в темпоралната област + ботокс - умерено, съобразено с лицето.

# 659
Давам линк към една процедура,като моля за отзиви ако някой я е правил.
https://www.youtube.com/watch?v=limkbdelEgs&feature=emb_rel_end
Не мога много да схвана разликата между Facetite и AccuTite.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт