Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 785
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
И аз имам Flower by Kenzo Poppy Bouquet Kenzo. Направо е целувка, пролетна и прекрасна. Страшно ме зарежда, семейството ми също го хареса много.
Densi, траен ли е при теб? При мен трайността е час-два, иначе е прекрасен.

# 106
И аз имам Flower by Kenzo Poppy Bouquet Kenzo. Направо е целувка, пролетна и прекрасна. Страшно ме зарежда, семейството ми също го хареса много.
Densi, траен ли е при теб? При мен трайността е час-два, иначе е прекрасен.
Да, не е от много трайните. При мен е около 4 часа и подновявам, защото страшно харесвам началото.

# 107
  • София
Харесвам парфюма с нотка на цитрусови плодове „Boucheron Quatre Boucheron Pour Femme“ Purple Heart

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 14:11 от tanchyk

# 108
Здравейте Дами! Мнения за Sauvage-те на Диор? Двоумя се за мъжки летен аромат! Simple Smile

# 109
Погледни и YSL Homme  Cologne Bleue, страхотен мъжки аромат за лятото. Чудесен акватик с лавандула, пипер и цитруси

# 110
  • София
Здравейте Дами! Мнения за Sauvage-те на Диор? Двоумя се за мъжки летен аромат! Simple Smile
Толкова е скучен, че не можеш да сгрешиш с него.

# 111
  • Чукарландия
Семейство ЛВЕБ. Три сестрички. Едни и същи гени, външни прилики много, но по характер различни. Всяка сестричка красива по своему. Happy! ❤️

# 112
..Толкова е скучен, че не можеш да сгрешиш с него.
Подкрепям Nerd

# 113
На мен вчера много ми хареса Montale Aoud Melody върху мъж. Предположих, че носи някаква Мансера със сандалово дърво и вкусна кожа, но той каза че е Монтал, без да знае точно кой, бил в оранжева или кафява бутилка, не помни точно Simple Smile И днес потвърди, че е Aoud Melody. Някой има ли впечатления?
Наистина като мелодия се усеща, името отговаря на съдържанието.

# 114
Здравейте, може ли съпоставка между ароматите на Dupont Passenger  и Cruise версията? Yellow Heart

# 115
  • Deutschland
Толкова е скучен, че не можеш да сгрешиш с него.
Абсолютно! 😀 За да не си причинявам дискомфорт  и хамлетовски драми, постоянно го купувам за мъжки подарък.

# 116
  • Sofia
Днес съм с новата ми диорска радост . Много слънчев и морски аромат.  Има онази характерна солено -водораслена нота, която е в Womanity  и Olympea .
Скрит текст:

# 117
Ееее, Карен, сега ми запали фитила с тези сравнения. Супер снимка!

# 118
  • София
И аз днес с новата ми радост:  Le Parfum Essentiel Elie Saab Yum
В началото ми се струва като нещо много познато или нещо, което отдавна съм търсила. Simple Smile
За мен това е "лятното пачули" и лятна версия на Роял-а! Рояла ми е "зимното пачули".
Много ми е траен и наситен и определено си го усещам, не като да изветрява след 1-2 часа. Много е цветен и звънлив!

# 119
  • Бургас
Благодарение на супер отзивчиви съфорумки:hibiscus:/ тук има страхотни момичета в този форум/ пробвах няколко парфюма Nobile 1942 Cafe Chantant, Guerlain Cruel gardenia, Atkinsons Fashion decree всички до един съм ги бленувала на какво ли не си представях, че ухаят.Bowtie Magicjo, благодаря ти, че ме запозна с Cafe Chantant Flowers HibiscusKissPurple Heart за който избрах да пиша днес.Парфюмът не е точно мой, аз съм си цветарка, но определено бих се пробвала дори аз да го нося и то с огромно удоволствие.Наистина това е ПЕРФЕКТНАТА ванилия за мен в парфюм, върху мен се отваря с лек черешов акцент, сладостта е толкова фина и премерена, че чак е нереално, изключително добър бленд.Не мога да се сетя за друг подобен парфюм, този е много висока класа, супер разнолик на моята кожа.На моменти усещам прясно изпечен сладкиш с много пудра захар, в друг момент ми ухае на ванилов сладолед, друг път на висококачествена пудра, капучино или бананова пудра върху мен се усеща силно хелиотроп и ирисът които са в перфектен синхрон.Силно ванилов, в една пукхава вълшебна смес играеща и разтапяща се по кожата с шоколадово пачули при мен, нямат край лицата на този аромат, възхитена съм.Cupid Съжалявам, че го видях на хубава цена, гледах го и му се чудех, докато не го изкупиха и не го взех тъпанарката:weary:.Ще го следя определено.Възхитителен парфюм с доста добра трайност, вече няколко часа го усещам супер интензивно и то само с един спрей.

Общи условия

Активация на акаунт