Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 575
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Благодаря, а прилича ли на For her, това ме интересува мен-  https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … Parfum-14319.html

# 616
# 617
Ре, откъде докопа Операта? Имам сериозен проблем с намирането й, а в Нотино не ми харесва цената Grinning

# 618
Ре, откъде докопа Операта? Имам сериозен проблем с намирането й, а в Нотино не ми харесва цената Grinning
Пиша ти на лични!

# 619
Пиша ти на лични!
И аз искам, моля.

# 620
  • Чукарландия
Кристалче, аз не го познавам, но Денси ти е отговорила.
Преди време имах
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … -For-Her-209.html
от размяна, но както го получих, така и го размених. Върху кожата ми муска избиваше като потна нишка, но тук муска е съвсем друга бира, по-различно е съчетан и се развива по съвсем друг начин. Ако това ти е ориентир. 😘

# 621
Точно така и за мен Фор хър е потен муск и не мога да го нося. Този е слънчев, нежен.

# 622
  • Велико Търново
Много ви благодаря, Бела и Денси Kissing FaceKissing Face
Ориентирахте ме чудесно, ще се вземаме, това е Simple Smile

Сега очаквам още отзиви от Narciso Rodriguez Narciso Ambrée.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 15:00 от *Biskvitka*

# 623
И аз се включвам с ретро въпрос Smiley От чист 20 годишен сантимент вече две седмици мисля Noa - Cacharel. Предполагам, че има много реформулировки, но някоя от вас, ако го е закупила последните 2-3 години, би ли споделила много ли се различава от първообраза.
В началото на тази година си го поднових от нотино. Продължавам да си го харесвам, но  в по-хладни дни.

# 624
Едно благодарско да изкажа на Jollie, че ме побутна с мнението си за Girl of Now Shine да го взема и аз. Наистина е по-подходящ от оригинала за топло време. И някак има по-младежко звучене, съпоставени двата са ми като една и съща жена, но на 25 и 35 години. На първа проба са почти неразличими, но след 2 дни паралелно тестване определено се долавят разликите - повече бадеми и ветивер във Girl of now , за сметка на повече круша и лек ананас в Shine . Ядките и ветивера като че изобщо липсват в Shine, по-лек е. Драйдауна на Shine e по-приятен, но за сметка на това и трайността е наполовина при мен. Вечерта пръснах на двете китки от всеки, на сутринта Shine го нямаше никакъв, а другия още изкъртваше с трайност. И въпреки трайността на втория има нещо супер сполучливо в ДНК-то на тая линия. Дотам, че се замислям дали да не взема и Forever версията...
Иначе от коментарите напоследък реших окончателно, че ще взимам на сляпо Mandorlo di Sicilia и Fico di Amalfi и метнах едни предпазливи 30-чки в пазарската дисага. Носи ми се смокиня напоследък и някой нов цитрус. Пожелайте ми късмет с харесването им като ми дойдат😊

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 17:21 от tuali

# 625
  • Пловдив
Имам Girl of Now и все съм се чудила дали да не взема и някой друг от линията. По това описание, със сигурност ще пробвам и Shine. Плюс това, репликата за жената на 25 И 35 години е супер, защото аз тази година навършвам 30. Значи какво? Трябва да имам и двата. Satisfied
Снимките са божествени.

# 626
Даже айде, не е 10 години разликата, ами да речем 5. Оригиналът е по-плътен като присъствие и трайност просто. Някой да обади за Girl of now Forever нещо? Чудя се тия малини как се вписват

# 627
  • Deutschland
tuali, страхотни снимки, истинска наслада за окото !!!😍 Радвай ни по-често!

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 17:53 от cielo

# 628
Днес тествах Moschino Funny и I love love. И двата са страхотни и по моя вкус. Страхотни са за лятото, но просто не мога да преценя кой от двата ми харесва повече. Някой да има опит с тези парфюми? Кой бихте взели вие? Disappointed Relieved
Скрит текст:

# 629
Даже айде, не е 10 години разликата, ами да речем 5. Оригиналът е по-плътен като присъствие и трайност просто. Някой да обади за Girl of now Forever нещо? Чудя се тия малини как се вписват
Аз съм от феновете на Forever. Придобих го под влияние на темата и е един от любимците за весело-безгрижен аромат. Сладко-плодов, ярък, в базата се усеща нещо от Girl of now, но ми е по-лесен за носене. Въпреки, че не виждам кой знае какво развитие, не ми натежава, както първия. Не съм по описанията за съжаление Sad , но преди около година имаше доста описния след които се запалих.

Общи условия

Активация на акаунт