Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 746
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • Deutschland
Радика, PerfumesClub

# 136
Каква ви е равносметката за 2 месеца ИП в парфюми?

Аз съм с 10 нови и много проби.

# 137
  • Бургас
Пробите са ми ужасно много, парфюмите са около 14- 15 нови.Weary

# 138
#Densi  и аз като теб ☺️Направо ме е срам 😝

# 139
Каква ви е равносметката за 2 месеца ИП в парфюми?

Аз съм с 10 нови и много проби.
18 нови,проби нямам,повечето са ми на сляпо ( само два не са) Ill Така ми се отразява ИП Mask

# 140
Имам повече свободно време, следователно ви чета повече и пазарувам повече. Не искам да броя новите, защото се обажда гузната ми съвест.
Парфюм за деня: boucheron quatre en rose. Нежност и деликатност Simple Smile

# 141
Нещо като  +7  или 8 нови съм 🙈🙉🙊.
И оня ден поръчах трички малки Clinique My Happy - лилавото, жълтото и зеленото., та отиват към 11
 Изобщо не знам какво да очаквам, на описания ме грабнаха, а и имах един ваучер да изгърмя...

# 142
  • Sofia
22, от които само 3 са от размяна и само 5 не са 100-ци. Scream

# 143
  • Deutschland
densi, много недискретни въпроси 😅
Пробички никога не съм купувала. Честно казано нямам обяснение защо. Сигурно си внушавам, че не е достатъчно, за да си създам мнение, но сигурно греша. Обикновено ми подаряват, а после  и аз. Aus Liebe Zum Duft са особено щедри и е удоволствие да се поръчва от там. Те също ме обичат 😀Отливки също не съм имала. Не съм особено практична. Случва се да поръчам нещо, което вече имам, мислейки че е свършило.

# 144
  • Пловдив
Моите са само 3 нови. Направо не знам как успях да издържа на предизвикателствата.

# 145
+10, като за “яко далаверски” смятам Virgin Island , Delina Exclusif,  Mandorlo di Sicilia и Mon Intense.

# 146
  • София
Моите са само 3 нови. Направо не знам как успях да издържа на предизвикателствата.
И аз така. Но имам и три от размяна.

# 147
  • До сърцето...
Аз съм примерна като ученичка, за себе си купих само 3 - и то 2 от тази вечер. cielo - Flowers Tulip

Купувах за подарък, но тръпката не е същата. Не ми е удобно да ги отварям, а ме сърбят ръцетете.... особено за непознати мъжки най-вече.

# 148
  • Чукарландия
13 за мен и 3 за ММ. 🙊🙉🙈🐵

ПП Всичките са ми абсолютни попадения. Нямам нищо нежелано. Лошото е, че имам още много други желани... 😂

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 23:09 от BBeLLa

# 149
10  нови, но единият го мразя Simple Smile
 4  от размяна

Радика виж тук https://parfium.bg/serge-lutens-chergui-uniseks-parfyum-bez-opakovka-edp

Общи условия

Активация на акаунт