Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 684
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
  • Deutschland
Момичета, разбира се задължително с тест! Това си е като мантра сред списващите стари кучета. 😀
Харесва ми, когато мненията са толкова различни, нормално е, а това винаги разпалва любопитството.
Възприятията ни и химията с кожата е различна. Ето  аз и densi сме големи почитателки на TF, а по отношение на
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire сме на коренно противоположни мнения.
Днес ще  бъда жасминова 🥰🎶

# 196
Писах, писах....и с един клик всичко избрисах. Tired Face
Сега накратко.
Парфюмите с цитрусови нотки са моите парфюми! Нямам нито еди без цитруси, нито един! Парфюм в който няма такива, вече го няма и в моят шкаф.

За двата месеца имам един купен парфюм - Tom Ford Neroli Portofino.
Дълго обмисляна покупка, която няма нищо общо с ИП. Носих си това което имам, обърнах внимание, на тези които бях забутала по ъглите и с няколко, с които бях решела да се разделя, изненадващо се заобичахме взаимно. Simple Smile

Честити придобивки! Със здраве да си ги износите и нови да си купите! Kissing Heart

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 11:57 от Sysly

# 197
  • В сърцето на един мъж
Чудесна нова тема. Точно бях решила да предложа новата тема да е за извънредните парфюми, ама много сте бързи. Та даже и 14 странички.
Честити придобивки на всички, аз може само да срамувам в ъгъла с два нови парфюма и един подновен. Обаче и трите ми се очертават като големи любови.  
Andromeda Teziana Terenzi
Halley tiziana terenzi ❤❤❤
L'ombre des merveilles Hermes

Иначе в момента ги редувам заедно с Гарденията и Мимозата.

Иска ми се да си взема Жур Абсолю и Ескада Agua Del Sol много ги обичам в това време.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 16:24 от didishh

# 198
  • Deutschland
didishh, много красива снимка!!! Кажи нещо повече за Гарденията.

# 199
  • В сърцето на един мъж
Благодаря cielo. Аз обожавам Гардения. Не мога да описвам както повечето момичета тук, но това е един прекрасен аромат, чист, свеж, булчински такъв, за дънки и тениска също е идеален, за освежаване в горещия ден, непретенциозен, неизисщващ....... Аромат просто да релаксираш и да му се насладиш. Имам и Шанелската Гардения, тя ми е една идея по претенциозна, луксозна......И двата нямат кой знае какво развитие поне според мен. Шанела при мен е учудващо траен - над 4 часа, на дреха и цял ден. Този е една идея по малко траен, но аз го обичам по средата на горещия ден ей така да се освежи с него.

# 200
  • София
Момичета, флаконите на Serge Lutens херметически затворени ли са? Имам от старите и може да се отвори с ръка, на винт е. Какво е положението с новите?

# 201
  • Deutschland
Много точно описание- ясно и без лирични отклонения. Благодаря ти!🌹
Новите шишета пак имат капачка и пръскалка.

# 202
  • София
Момичета, флаконите на Serge Lutens херметически затворени ли са? Имам от старите и може да се отвори с ръка, на винт е. Какво е положението с новите?
И новите са на винт.

# 203
Аз само с 2 нови парфюма в ИП,решила съм да ги намалявам,че само купувам и пръскам по 2-3 пъти и меракът изчезва:)
SOTD:

# 204
Аз съм + 16 и 3 за ММ и 1 от размяна.
SOTD DIOR Joy  , един е цветен сега на по-топлото и красив , вчера така приятно ме изненада Good Girl , който все си мислех за зимен ,топъл,ванилово-цветен ориенталец , вчера на жегата беше много по-цветен и елегантен..

# 205
Честити придобивки, дами, да си ги ползвате със здраве и удоволствие за години напред Flowers Cherry Blossom
Моята равносметка е нула придобити парфюми от началото на епидемията. Използвах времето, за да тествам десетки нови и непознати за мен Simple Smile
Би ли ни казала от новите и непознатите поне един, който те спечели.

# 206
  • España
Здравейте,Парфюмни!
Първо да се похваля с новите си придобивки 😉! Вчера ги получих и съм радостна !

White suede се очертава да е много мой . Обичам кожени и велурени дрехи...чанти...обувки... този парфюм носи по някакъв нежен и елегантен начин мириса на не точно новите , а вече отлежали в гардероба велурени изделия  плюс някаква креместо-цветна нишка ! Добре, че не се подведох по описанията във фрагрантика и си поръчах направо стотица ! Снощи , преди лягане се напръсках и днес все още косата ми ухае !
F....g fabulous.....леко ме смущаваше , като съставки , но реших да го взема за съпружеското тяло ....сега, след като натрупах известни впечатления, мога да кажа само “да ме прощава ММ”....🤪...за мен си е и този !
Гледам сте писали за Serge Lutens ...Имаме къща в Мароко и често ходим там ...та , в Маракеш SL има невероятен дом, който е отворен за посещения . Ако имате път натам , задължително идете да го видите ! Невероятно красив ...като архитектура и декорация (без да е натрапчиво ориенталско-кичозен) . Аз имам само едно малко Шарги от бранда ... Нося си го само в Мароко и ритуално -само,когато връхлети истинското Шарги ! Така устоявам на жежките климатични условия - силният горещ вятър , примесен с пясък , отвява всички аромати и “звънливи нотки” , оцеляват само най-силните и стабилните....образно казано....
Сега чакам още два парфюма на SL -русото изкушение Daim Blond и се надявам да се назюмбюля с Копринените чорапи Bas de Soie ....
Тази карантина се отрази крайно неблагоприятно на финансовите ми ресурси , най-вече в частта “парфюмни и козметични изкушения” 🤪! Рекапитулация ще направя, когато получа и горните 2 парфюма плюс още един Том Форд Fleur de portofino Acqua....

# 207
  • Deutschland
Точно в този вариант ги имам и двата: 100 и 50 мл 😀 Честити!!!

# 208
Иначе в момента ги редувам заедно с Гарденията и Мимозата.
Скрит текст:
Ммм виждам на снимката любимото ми Vele TT. Как го намираш, как ти се развива на теб?
Днес съм с него и получих комплимент, че около мен мирише много силно на смокини. С всяко носене се пристрастявам все повече към тази зеленина с млечност.

# 209
  • В сърцето на един мъж
Това Vele е втора бутилка на мм 😁😁😁
Ама крада и аз понякога от него. Голям разкош е 😋😋😋

А аз със сигурност ще подновя Андромеда ❤

Общи условия

Активация на акаунт