Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 673
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Летен е, много летен, много островен, морски, - мохито, студено кокосово мляко в черупка с чадърче, смокини за хапване, ама не от тези тъмните и ултра сладки, а зелени и млечни отвън, и розови, вкусни отвътре ... Там, където почиваме ние, има огромна 100 годишна смокиня в двора и си пия кафето сутрин на втория етаж насред смокинови листа. Ако отидем по-късно, през август, от терасата си късам плодчета за хапване, точно такива зелено-млечно-розови вкусни смокини! Ароматът ми е познат и любим.
Ами, Сънче, не мога да ти кажа, че няма да ти хареса! Satisfied
Deziderata ме впечатли как харчи парфюми и направо шапка ѝ свалям! Този за нея ще е един 100 мл парфюм, който може и да види дъно за две летни месеца, ако не и по-малко. Направо му иде на човек да си отпие от шишето.

# 421
  • Бургас
20 % на всичко Дъглас/ Бюти Зоун до 24.05.О, уее ще се заредя с доста неща.Мисля да си купя Шанел Шанс О Вив, искам нещо лесно за носене, разпускащо и ваканционно, нещо не натоварващо, мега свежо.Но първо ще мина пак да го пробвам.Дано има заредени новите парфюми.

# 422
  • Стара Загора
Олеее, с тези ваши описания много скоро ще ме докарате до фалит!
Бързо казвайте откъде сте поръчали Agent Prorvrorcateur Electric. Вече го искам Grinning Grinning

# 423
Не знам за вас, но при себе си наблюдавам някакво малоумно поведение - най - рядко нося  най - харесваните си аромати! Понякога не им идва ред по цяла година, пазя ли си ги, или не им обръщам внимание, защото си знам, че са хубави, нямам представа. Случвало ми се е да си запазя малко количество от нещо любимо и след време вече да не ми харесва, а сама съм се лишила от възможността да му се радвам.Все нещо изпробвам, мъча, търся и това вече ме напряга. За начало се опитвам да не купувам нищо без проба, да видим колко ще устискам! Joy
Не си сама- аз съм същата, най-рядко пръскам парфюмите, които най - си обичам, свиди ми и си ги кътам, за кога и аа незнам. За сметка на това се заривам с мостри,защото постоянно ми се носи нещо ново и различно. Единственото хубаво е, че си наложих, свикнах и вече ми е правило нищо вече да не купувам без многократни проби.
Sunattraction много се смях на поста ти с акулата и будиста:grinning:

# 424
Преди седмица се разминах на улицата с елегантна дама, след която се носеше облак от нещо невероятно - ПАРФЮМЪТ! Не помня да съм усещала нещо по - красиво! Поогледах я, беше сама и влезе в магазина за зеленчуци при градинката на "Солунска". Нищо не ми пречеше да се върна и да я попитам какво е това, а и мм ме попита дали съм забелязала тази красота, но си продължих - помислих си, че ще го срещна пак. Не е много логично поведението ми, но някак реших, че ако знам кой е, сякаш няма да има от какво да се вълнувам. Сега съжалявам, та ако е накоя от вас, дами, да каже с какво ходи за краставици. Joy

# 425
Silver pearl все едно за мен писа..Тая тъпотия с пазенето на най-хубавите съкровища я правя и аз..
Завидях за самоконтрола на Athena . Изключително недостижим ми се струва..
SOTD Tom Ford Noir , при нас е леко хладно край морето ,без да е прекалено 21-22 градуса и е с чудесна трайност от сутринта до сега..

Момичета казвайте бързо за Електрик-а !Като го търсиш излиза на 35 лв и ст ,а после никъде го няма освен в 1 сайт за 45 лв ?!

# 426
Има ново Givenchy за почитателите на бранда:
https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Irresistible-Givenchy-60891.html

Нямам търпение да го пробвам!

# 427
При мен е точно обратното. Хареса ли ми парфюм, а това се случва много рядко напоследък, пръскам като за последно и в същото време се оглаждам за добра цена и за запасяване със следваща бутилка. Забелязвам, че и извън парфюмната ми мания съм така. Започвам първо от десерта и изяждам първо това, което ми е най-вкусно. Стръкче пресен чесън и него ям наобратно, започвам от бяла му част. Дядо ми, на времето все ми правеше забележка за това. Изобщо, нещо харесвали ли ми, го искам сега и на мига. Няма за кога да го чакам. Simple Smile Човек отложи ли мига на щастие, може и да се размине с него и никога да не го изживее пълноценно. Simple Smile

# 428
..Момичета казвайте бързо за Електрик-а !Като го търсиш излиза на 35 лв и ст ,а после никъде го няма освен в 1 сайт за 45 лв ?!
И моят дойде, егаси разкоша:) Зелен,много зелен,лигите ти потекоха.......зелени смокини със захаросани резанчета лимон. ММ каза- мм,много е хубав (това го казва само на 2 мои парфюма). Да видим как ще се развие и как е като трайност.  

# 429
И аз така-което най-харесвам пръскам най-много-преди сън-Sunshine, преди фитнес -Sunshine, преди ресторант -Sunshine, преди плаж-Sunshine/имам си и втора бутилчица резерва-юхууу 😁😁/
Хвърлих се на сляпо и аз на този електрик , но като чета за трайност, май няма да се харесаме, но пък и цената му съвсем си заслужава да скочи човек 😊

# 430
  • Чукарландия
Та от къде го поръчвате? Метнете един линк, моля! 😉

# 431
  • София
20 % на всичко Дъглас/ Бюти Зоун до 24.05.О, уее ще се заредя с доста неща.Мисля да си купя Шанел Шанс О Вив, искам нещо лесно за носене, разпускащо и ваканционно, нещо не натоварващо, мега свежо.Но първо ще мина пак да го пробвам.Дано има заредени новите парфюми.
Шанел няма в Дъглас или са променили нещо?

# 432
# 433
  • София
При мен е точно обратното. Хареса ли ми парфюм, а това се случва много рядко напоследък, пръскам като за последно и в същото време се оглаждам за добра цена и за запасяване със следваща бутилка. Забелязвам, че и извън парфюмната ми мания съм така. Започвам първо от десерта и изяждам първо това, което ми е най-вкусно. Стръкче пресен чесън и него ям наобратно, започвам от бяла му част. Дядо ми, на времето все ми правеше забележка за това. Изобщо, нещо харесвали ли ми, го искам сега и на мига. Няма за кога да го чакам. Simple Smile Човек отложи ли мига на щастие, може и да се размине с него и никога да не го изживее пълноценно. Simple Smile
С две ръце подкрепям тази философия. Аз затова и толкова често подновявам парфюми, защото любимците не ги жаля. Даже поизчезнали парфюми от пазара пак не кътам, пръскам и се радвам на момента. Не обичам да отлагам нито удоволствия, нито раздели ( и това не важи само за парфюмите).

Някой мина ли днес през Сефора или Дъглас? Дали са заредили новия Круизен ангел и So scandal?

# 434
И аз получих Agent Prorоvocateur Electric. Хубав, но е страшно нетраен и неизлъчващ. Максимум два часа и трябва да се подновява. Днес пръсках два пъти по над 5 пръскания. Омръзна ми.
Не го поръчвайте насляпо, ще има разочаровани.
Нищо особено не е, точно мохито. Летен, свеж и очарователен, но струващ точно парите си, без никакви претенции. На мен ми харесва флаконът, но от парфюма очаквах доста повече. Много далеч, далеч е от нишово качество, както писах.
Смокините са млечни, красиви, може да мечтае само да се нареди до Филосикос обаче. Лайм хубав и мента. Летен, без да е екзотичен и много интересен. Смокинята е очарованието му. Ако обичате смокини и не сте със суха кожа може и ще ви допадне. По-добре е обаче да се пробва.

Общи условия

Активация на акаунт