Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 207
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
На мен кураж ми дава факта, че познавам две жени, забременели естествено на 46. При това и двете с нередовен цикъл - отписани от лекарите, с желание за първо дете. И двете с идеята, че тотално ще им спира цикъла, а се оказват бременни... Родили на 47... В АБ също имат жена забременяла на 46+7месеца... Като става естествено, къде са тогава лекарите, че не могат да реализират успешни бременности с медицинска помощ?!
Явно, не е лесно, но не и невъзможно...

# 661
  • и тук и там :)
Pepita 5 много съжалявам за отрицателния резултат Kissing Heart
Моля те само не се отказвай и продължавай с опитите Heart
@Момичета, съжалявам, че ще ви разочаровам и да не говоря предварително, но при мен нещата май сдават багажа.... Sad
Миналата събота започнах да кървя, вечерта ходих в спешния кабинет в Надежда и от там ми казаха, че се вижда добре разположен плоден сак и жълтъчно тяло, но няма ембрион. Доктора каза, че кървенето не било проблем (???) и да си изчакам прегледа вторник при Персенска. От неделята обаче кървенето и болките ниско долу си бяха почти като при цикъл. Понеделник сутринта отидох при Персенска (7г.с. + 2 дни) и тя потвърди, че не вижда ембрион и според нея нещата са приключили. Въпреки всичко я помолих да изчакаме още една седмица, защото съм чела, че ембрион може да се появи и в 8г.с. и слава богу тя се съгласи. Изписа ми хапчета, инжекции Пролутекс и Зарзио и цяла седмица лежа в къщи. Кървенето обаче си продължава...... Понеделник съм на преглед и ще се види финално какво става. Sad
Не съм разстроена, добре съм ..... или поне така си мисля, защото все още се надявам Simple Smile

# 662
vel333,  желая ти от цялото си сърце наистина да се случи чудото на следващия преглед Hands PrayHands PrayHands Pray

# 663
Vel, и аз се присъединявам към Bennie. Дай Боже на другия преглед да има чудо. Flowers Four Leaf Clover

# 664
  • София
Вел, стискам всички палци! Защо този от спешния не ти е дал инжекции прогестерон? Тогава пуснаха ли ти прогестерон изследване?

Трябва да стане!
Flowers Four Leaf Clover

# 665
Вел, стискам всички палци! Защо този от спешния не ти е дал инжекции прогестерон? Тогава пуснаха ли ти прогестерон изследване?

Трябва да стане!
Flowers Four Leaf Clover
Не ми пусна никакво изследване. Изобщо не ми хареса отношението му, като се има предвид колко са отзивчиви всички в Надежда. Поведението му беше - хич не ми се занимава с теб. Аз му обяснявам, че имам от обяд ярко червено кървене, той ми пише на амб.лист "кафеникаво зацапване". (5 пъти му повторих, че е кървене) Хем не съм ходила посреднощ, бях там в 20h. Доктор Ненов ме преглежда.

# 666
Pepita 5 много съжалявам за отрицателния резултат Kissing Heart
Моля те само не се отказвай и продължавай с опитите Heart
@Момичета, съжалявам, че ще ви разочаровам и да не говоря предварително, но при мен нещата май сдават багажа.... Sad
Миналата събота започнах да кървя, вечерта ходих в спешния кабинет в Надежда и от там ми казаха, че се вижда добре разположен плоден сак и жълтъчно тяло, но няма ембрион. Доктора каза, че кървенето не било проблем (???) и да си изчакам прегледа вторник при Персенска. От неделята обаче кървенето и болките ниско долу си бяха почти като при цикъл. Понеделник сутринта отидох при Персенска (7г.с. + 2 дни) и тя потвърди, че не вижда ембрион и според нея нещата са приключили. Въпреки всичко я помолих да изчакаме още една седмица, защото съм чела, че ембрион може да се появи и в 8г.с. и слава богу тя се съгласи. Изписа ми хапчета, инжекции Пролутекс и Зарзио и цяла седмица лежа в къщи. Кървенето обаче си продължава...... Понеделник съм на преглед и ще се види финално какво става. Sad
Не съм разстроена, добре съм ..... или поне така си мисля, защото все още се надявам Simple Smile
Оооо, vel! Дай Боже, да не е истина! Недей се разстройва предварително, изчакай още малко до 8 г.с.! Изпращам ти положителни мисли! Hug

# 667
Вел, съжалявам. Не ми се иска да те разочаровам. Знам, че не от това имаш нужда, но аз съм минала през подобна надежда и разочарование три пъти.
Може и да се случи чудо, но по-скоро бъди настроена за негативен развой.
Още веднъж се извинявам, че не те обнадеждавам. Дано се окаже, че греша.

Аз за момента съм добре. Минах и ФМ, добутах до 21 г.с. и може би ще успея.
Кураж ви пожелявам!
Повечето от четящите тук знаят моята история. Още не мога да повярвам, че се случва - след всичките проблеми, бременна естествено на 41 г. От 30 до 40 г. не успях, но ето сега.....Дано стигна до края.
Успех ви желая и на вас! Чудото може да дойде при всяка една от вас.

# 668
Вел, съжалявам. Не ми се иска да те разочаровам. Знам, че не от това имаш нужда, но аз съм минала през подобна надежда и разочарование три пъти. Може и да се случи чудо, но по-скоро бъди настроена за негатинен развой.

Кураж ви пожелявам!
Повечето от четящите тук я знаят. Още не мога да повярвам, че се случва - след всичките проблеми, бременна естествено на 41 г. От 30 до 40 г. не успях, но ето сега.....Дано стигна до края.
Helinor17 стискам палци до пухкав финал Kissing Heart Heart
Момичета, Благодаря ви за подкрепата. Да, ще изчакам до понеделник на прегледа. Наистина се чувствам добре, явно толкова съм претръпнала, че не мога и да се разстроя Simple Smile Каквото е писано това ще е.

# 669
Вел, съжалявам. Не ми се иска да те разочаровам. Знам, че не от това имаш нужда, но аз съм минала през подобна надежда и разочарование три пъти. Може и да се случи чудо, но по-скоро бъди настроена за негатинен развой.

Кураж ви пожелявам!
Повечето от четящите тук я знаят. Още не мога да повярвам, че се случва - след всичките проблеми, бременна естествено на 41 г. От 30 до 40 г. не успях, но ето сега.....Дано стигна до края.
Helinor17 стискам палци до пухкав финал Kissing Heart Heart
Момичета, Благодаря ви за подкрепата. Да, ще изчакам до понеделник на прегледа. Наистина се чувствам добре, явно толкова съм претръпнала, че не мога и да се разстроя Simple Smile Каквото е писано това ще е.
Целувки миличка бъди силна

# 670
Стискам палци, Вел! Дано се случи чудото!

# 671
  • София
Вел скъпа, не очаквах това да прочета, направо ме разби. Ядосах се, защо точно на теб да се случи Disappointed
Стискам много палчета да успеят нещата да се оправят, не е невъзможно Flowers Four Leaf Clover
Дано само да си свършат лекарите работата както трябва и организма да успее да преодолее нещата Hands Pray

# 672
Благодаря ви, момичета! 😘
Дано, дано се случи на всяка една от вас!

# 673
  • На остров
Вел стискам палци много ! Дано се появи ембрион!

За естествено забременяване и аз знам и за случай след 45, но с инвитро със собствена яйцеклетка май няма успешни след 43.

Хелинор успех до края и пожелавам да намериш вътрешният си мир и да се наслаждаваш максимално !

# 674
Хелинор, Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts
Вел, не унивай, мила! Толкова пъти сме падали, пак ще се изправиш, нали така???
Аз пък накъдето се обърна моите връстнички, бивши съученици, приятелчета от детските години все бременни или пък с бебета.....Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Няма майтап, не минава ден да не видя поредната мама на 43+ BlushЕй това си пожелавам на мен и на всички, пишещи тук!!!

Общи условия

Активация на акаунт