Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 201
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Има аз имам две познати с инвитро на 47

# 676
  • На остров
Ljubica2 твоите познати на 47 инвитро със собствени яйцеклетки ли са ?

Дива аз също имам познати, но с естествени бременсоти над 43.

# 677
Ljubica2 твоите познати на 47 инвитро със собствени яйцеклетки ли са ?

Дива аз също имам познати, но с естествени бременсоти над 43.
Да миличка със собствени
Аз на 42 също ще съм със собствени

# 678
В Аджъбадем Маслак, Истанбул, имат бебе от собствена Я (там донорски няма), жената е била на 46 г 7 м на пункцията. Върнали са ѝ ембриона по-късно. Но се гледа възрастта на пункцията и това им е рекордът: яйцеклетката е била на толкова, жената - на повече.

Аз замразих ембриони там на 46 г и 2, 3 и 5 мес.
Заради възрастта искат да замразим общо 6 преди да започнем 7 седмици подготовка за трансфер. Аз след 2 месеца ще стана на 47. Още пробваме да извадим нещо и ако успеем ще съм им новия рекорд, така че много се стараят хората.

Има една клиника в Ню Йорк с родени деца от собствени Я, жените са били малко по 48.

Но от тази страна на Атлантика, това е, което съм намерила.

Велче, ти и твоята точица сте еднорозите на групата. Мислим ви всички и стискаме палци 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Тоя филм го играх преди 2 години. И аз тогава изрових интернета, където е пълно с истории как плодът се вижда по-късно. Сакчето растеше, а в него нямаше нищо. Чаках до 10 седмица защото в Англия точно заради такива случаи имат правила кога могат да обявят бременността за приключила. И стигнах до 10 + 3 докато отговоря на условията. При мен не се появи плод, но съществуват всички други жени, при които СЕ появява и заради тях са променени правилата. Дано, дано ти да си една от тях 🤞🏻🙏🏻🍀❤

# 679
По-положителни и оптимистични сте от обикновено, много ме радва това.
Понеже през февруари ми се отключи заболяване и трябва да се пазим поне до края на септември, ако не и повече, изведнъж всички лекари, почнаха да казват как имаме време и да ми дават примери с жени родили на 45, 47 че и 48.
Най-възрастната бременна, за която знам ми е роднина и е била на 51 (естествено, то от преди времето на инвитрото е историята), направила е аборт по желание - т.е. не е ясно дали е щяла да роди. Но понеже си е мислела, че е заради критическата и просто и спира цикъла, е било напреднало, не знам колко.
Историята с мен е такава - омъжих се на 42 и над година пробвахме естествено, на 7мия месец пуснах заявка за час в Надежда, които излезе след 5 месеца, после следихме овулация, нисък хемоглобин оправях, 2 пъти хистеро и т.н. Имам една пункция на ЕЦ и замразено ембрионче на 3ти ден и после отключих заболяване и сега чакаме. Няма как да не пробваме още, защото така да се каже не сме пробвали. Пък дотук статистиката ни е добра от 1 я - 1 ембрион Simple Smile  АМХ ми беше добро преди 1.5 год, не съм го проверявала после.
Вел, стискам палци за някое по-невероятно стечение на обстоятелствата.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 15:56 от Одри

# 680
  • На остров
Любица твоите познати в коя седмица са в момента ?

Оптимист и аз чаках до 10+ за да прекратят бремеността със кухо яйце.
Другите истории са малко далечни това не са жени, които ти лично познаваш и понякога с всяко предаване на историята се променя.

Одри мен не ме притеснява яйцеклетка, оплождане и лигавица, досега винаги всичко е било ок. Притеснява ме че на 42/43 ( аз навършвам 43 в края на ноември) шанса този ембрион да бъде една успешна бременност е много много минимален и си мисля, след като досега не успяхме какво ще бъде по различно този път за да се успее.

# 681
  • София
аз след успешната бременност на 40 имам няколко трансфера с пол. тестове, но нещата не се развиха добре.
иначе примери с натурално забременяване след 45 имам, но не ги броя защото нямат проблеми.
едната ми прабаба е родила над 50, но и е н-та бременност, дори не знам коя, има 9 живородени деца и не знам колко неродени.

# 682
Момичета все още нямам 40 години но и вас си ви чета.
Вчера преживях кюретаж със спряло сърчице във 9та седмица. Докато хлипах в стаята чакаща за кюретажа се заговорихме с една жена какъв ми в проблема.
Тя ми разказа за нейна братовчедка, която 23 години се е опитвала да има дете. При нея е станало на 43 години напънло естествено и когато вече изобщо не е очаквала.
Няма място за отказване докато човек чувства, че това е правилно за него:heart:

# 683
  • и тук и там :)
Опити правя от почти 2 години или по-точно от 01.10.2018г. При всяка стимулация съм вадила Я, 50% винаги са се оплождали и 80% от тях издържат до 5ти ден, нооо след ПИД всички се оказват некачествени. Не знам какъв е шанса някоя от следващите да е качествена.......
Рекапитулацията ми по един файл, който си водя е: 12 пункции, 43 Ф, 32бр. извадени Я, 15бр. оплодени Я, 12бр. замразени Е. на 5ти ден и нито един от тях качествен след направен ПИД. Е, имаше един с 60% възможност за самокорекция, който е сега в мен, та ще го видим. А имам и една провалена пункция с 2 фоликула /поради закъснение на доктора/.

Cinnamon Cookie много съжалявам за загубата. Следях те в друга тема и много се радвах за теб. Heart

# 684
Любица твоите познати в коя седмица са в момента ?

Оптимист и аз чаках до 10+ за да прекратят бремеността със кухо яйце.
Другите истории са малко далечни това не са жени, които ти лично познаваш и понякога с всяко предаване на историята се променя.

Одри мен не ме притеснява яйцеклетка, оплождане и лигавица, досега винаги всичко е било ок. Притеснява ме че на 42/43 ( аз навършвам 43 в края на ноември) шанса този ембрион да бъде една успешна бременност е много много минимален и си мисля, след като досега не успяхме какво ще бъде по различно този път за да се успее.
Родиха здрави деца

# 685
  • София
Вел, стискам ти палци!Ненов ми е най-неприятен от лекарите в Надежда.Той беше втори оператор на секциото и с такова чувство съм останала-студен и бездушен някак си

# 686
Вел, съжалявам за новината,  стискам палци!
Ето ги и моите цифри:
2 инсеминации, 8 пункции(3 без стимулации), 84 извадени Я., 34 зрели , 30 оплодени, 10 бластоциста, от тях 4 анеуплоидни, 1 еуплоиден и 5 нетествани, 1 неуспешен трансфер,  1 хиперстимулация, много километри, ядове и нерви, нито при инсеминациите, нито при трансфера съм имала имплантация.
Всичко това започнах на 38, сега съм на 40.
Преди да започна мислех, че ще направя една стимулация и ще имам достатъчно ембриони Simple Smile

# 687
Вел, стискам палци да има добро развитие при вас!
Аз загубих бройката на пункциите, някъде между 11 и 13 трябва да са, повечето на спонтанен. Яйцеклетки вадехме всеки път, но само едно  ембрионче стигна до пети ден и го върнахме. Закачи се, но радостта беше кратка - на прегледа не се видя сак. При последната пункция идеята беше да върнем на трети ден, но не се получи. След това спрях опитите с мои. Записах се за ДЯ, но някаква апатия ме е налегнала.
Аз също знам случаи за успешни спонтанни бременности и над 45+, в т.ч. и в семейството ми, но не са били първи. Ин витро си е ходене по мъките, а над 40 пък съвсем.

# 688
Аз забременях със собствени 2 месеца преди да навърша 42, брои ли се? В Аджъбадем, дето е оптимистчето.

# 689
Аз забременях със собствени 2 месеца преди да навърша 42, брои ли се? В Аджъбадем, дето е оптимистчето.
Брои се!

Общи условия

Активация на акаунт