Лаковe за нокти - 138

• 34 982
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Моята приятелка май използваше Евелин 8 в 1 с формалдехид (ако не се лъжа). Новият ми заздравител на Перфект е с формалдехид и може като база, може и за интензивно третиране. Но ще трябва да редувам и с друга база...
Този Перфект е донякъде подобен на един лак Кико, ако не се лъжа...

# 586
Пристигам с един лак, който ми е подарък от Миленка и ме чака поне от година. Срам, защото цвета в прекрасен и май ще си го нося цяло лято. Миленка ❤😘🌷

# 587
Страхотно ти стои наистина.

# 588
# 589
Lemy, нали?! Много се харесвам с такива цветове, направо не мога да повярвам, че с години съм пренебрегвала синьо и зелено.

# 590
Елмайра е чудесен пример как тези пясъци стоят страхотно на някои ръце, а на други не. Както е при мен Grinning Така и не се харесах с такъв лак.

Леми, накисвам с тампон с лакочистител и едни щипки за сваляне на гел. Обаче, както Долче казва, този брокат беше направо като бръснарско ножче за ноктите ми. Много ми надра плочката и само това виждам като възможна причина за положението... Cry

Ари, Агент, 💕

# 591
Аз все се чудя не драскат ли много пясъците, но са толкова красиви..  Heart Имам само един бял пясък на Перфект, но досега съм го слагала все с топ лак и му се губи пясъчният ефект- но пясъците за мен са по-летни лакове Grinning

# 592
  • София
Такаааа...преброих си лаковете. Ми добре съм разчистила - 110 лака, 7 ефекта, 1 основа, 1 матов топ, 3 топ лака и ваденки там нЕкакви Grinning Ми то направо нямам лакове, бре Joy Joy Joy

# 593
  • Пловдив
На мен пясъците не ми драскат, но светлите някак ми събират прах/мръсотия.

# 594
Не се харесвам и аз с пясъци. Подарих всичките си налични на съфорумка, оставила съм всъщност един лилав, който напоявам хубаво с два три пласта топ. Всъщност и него май съм слагала веднъж.

# 595
За втори път в живота си слагам пясък Satisfied Радвам се, на положителните ви отзиви, защото направо си бях разколебана Grin
Първият ми пясък беше един оранжево-коралов, който тотално ме изненада с ефекта си и почти го бях изхвърлила. По принцип не обичам ноктите да са грапави, някаква моя си лудост...
Обаче както с много други концепции, попадайки в тази тема погледнах с други очи на неща, който преди направо подминавах, и си промених нагласата Simple Smile

Арабеск, според мен пясъкът на Ейвън, който показа наскоро ти стоеше доста добре.

# 596
Да, брокатените са ми ок, другите не Grinning

Но да, драскат ми Grinning

# 597
И аз не обичам да не са ми гладки ноктите, но мога да се прежаля заради красивия ефект Laughing

# 598
  • София
Момичета, само вие може да ми помогнете!

Преди 5-6 години си взех лак на Pupa, в който се влюбих и наскоро - привърших. Естествено, отдавна не е на пазара. Моля ви за предложения на подобен, марката и цената не са от значение..

Скрит текст:

# 599
Лумс имат черен лак с частички (но с номер не мога да помогна, те не се и виждат черните буквички на черен фон); на 21 номер 58 в тъмносиво с частички (предишният ми маникюр освежих с него, но не е черно).  Имаше и други, но не се сещам в момента.

Общи условия

Активация на акаунт