Лаковe за нокти - 138

• 35 355
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Май трябва да се промени главната страница.Да се напишат всички имена на бази,заздравители,топове.Мое лично мнение.

# 271
Те да се напишат, обаче всеки харесва различни...иначе предполагам, че може да се изброят основните и също тези от които никой, ама никой не е доволен. Но пак е субективно доста. Ето, на мен ми дайте Перфект и съм доволна Grinning А реално е от най-евтините.

# 272
Да се знаят ,като марка.А и  всеки Може да отвори Google и да си прочете за даден продукт.

# 273
Може да се направят няколко анкети за бази и топове и линк към тях да има на първа страница.

# 274
  • София
Добро утро на всички ранобудни и не чак толкова! За първи път от мнооого време - розово червено. Simple Smile
Скрит текст:
]
На снимката - със светкавица - не личи, че клони към червеното...

# 275
Много благодаря за идеите за млечно розови лакчета. Ще потърся някой от тях задължително!

И една виртуална почерпка за щерката, която днес става на завидните 2 години, но вече е пренареждала лаковете ми повече пъти от мен самата Joy

# 276
Да ви е жива и здрава и много да ви радва и да ви слуша Blush Flowers Bouquet Ribbon
А то е хубаво отвреме навреме някой да ти подрежда лаковете, тъкмо ще откриеш нещо позабравено Grinning

# 277
Арабескче, да ви е жива и здрава малката кукличка. Пожелавам да има весело и безгрижно детство и много късмет в живота. Birthday Tada Balloon Flowers Four Leaf Clover

# 278
Mariqna, много нежничко и красиво.
AraBesqUe, да ти е жива и здрава принцеската. Скоро ще се лакирате двечките 😊😊🌷💗

# 279
Жива и здрава да ви е, Арабеск! 🌼🎂🌼

И да се напишат лаковете на първа страница, пак ще се задават въпроси. 😉

# 280
Новите ми попълнения дойдоха Heart Eyes Мислех, че са по-големи, но пък цветовете са супер. Нямам търпение да ги пробвам.

# 281
Уааау, Блъд.. От кога им се "точа" на тези лакове.. Качи някоя снимка и мнение след като ги пробваш Heart Eyes

# 282
Благодаря за препоръките за млечни лакове, момичета Blush
Crystal Noir очаквам и твоето предложение Heart Eyes
Вчера докато се оглеждах в Дм забърсах този красавец. За съжаление няма слънце да го снимам по-добре, но нямам търпение да го споделя с вас.
Много пролетен цвят и ефект Heart

# 283
  • Prismatica Aerie

Catrice 23 Nice Cream

Арабеск! 💗Честит рожден ден на дъщеричката ти!🌺

п.п. Хриспа✌️, олио за кожички съм имала предвид.

# 284
  • София
Rimmel 722
После ще оправя кожичките.

Общи условия

Активация на акаунт