Румбата, аз и Роналдо - мини сериал по БНТ

• 18 474
  • 193
  •   1
Отговори
# 30
  • София
На Златната ябълка това нов епизод ли ще е или това, което въртят от години, за което събираха и пари, аз ги подкрепих тогава, но това беше преди повече от 2 години? Имат ли готов сериал вече, който да гледаме?

# 31
  • Велико Търново
Diavolo, благодаря за темата!

Здравейте! Кой актьор играе Боби? Много симпатично ми стана момчето. Ама те първа ще видим Ралица кой ще избере...
След като прочетох откриващия пост на темата, чак се учудих на тези въпроси.
И да ви кажа, с риск да прозвучи доста силно - според мен това е неуважение към автора. Все пак, който и да е той, е отделил от времето си и се е постарал, за да даде необходимата информация. Първоначално си помислих, че актьорският състав е дописан впоследствие, но след това видях, че постът не е редактиран. А това означава, че всичко си е било написано от самото начало. Което пък означава, че наистина не се чете...

Вкъщи все още не сме гледали епизода, но така или иначе мисля да го гледаме в петък след "Откраднат живот" или в неделя през деня. Любопитството ми обаче надделя и реших да надникна тук.
Тъй като засякох разговора за сериала в "100% будни", предполагах, че вероятността да ми хареса хич не е малка и четейки мненията ви, май така ще се окаже. За Мартин Паунов още тогава разбрах, че е в главната роля и това много ме зарадва, понеже също го гледах при Цитиридис (и в двете му изяви) и много ми хареса още тогава. Едно такова слънчево и артистично дете няма как да не впечатли, все пак...
А, да! Също и за линка благодаря на Bubunka!

Заради въпроса за саундтрака прегледах финалните надписи. Ето какво има като информация:

Та, Diavolo, във финалните забелязах нещо и ще си позволя да те коригирам - момченцето, което играе Роналдо, всъщност се казва Ангел Христов, а Асен Рашков е името на героя. Щото Роналдо, предполагам, му е прякорът.

# 32
  • София
Мерси, сега ще пиша да поправят за Асенчо, че съм го объркал и да добавят изпълнителя на самата песен. Все пак е хубаво всичко да е точно и пълно. Simple Smile

# 33
Почна епизода, ако някой е забравил, като мен.Simple Smile

# 34
  • Sofia
Гледам,гледам Sunglasses

# 35
  • София
Май изгубиха прасето.Joy

# 36
Къде хукна бе,адаш? Joy

# 37
  • София
Митата трябва да им стане вратар и всичко ще е шест.
Интересно дали ще стане нещо между Васко и Райна. Wink

# 38
  • София
Със сигурност. Може да са имали нещо на младини.

# 39
И като допълнение Васко да стане треньор на отбора на сина си Wink

# 40
Да, ще стане.

# 41
  • София
А момичетата как ще си разделят Румбата и Боби? Макар че те и двамата искат само Ралица.

# 42
  • Велико Търново
Като гледам - предсказуем е сценарият, но все пак е приятно сериалчето, лесно се гледа. Пък и децата се справят много добре, съвсем не са дразнещи.

Diavolo, като гледам - Деси май харесва Боби, така че в един момент вероятно и той ще се "обърне" към нея.

# 43
А момичетата как ще си разделят Румбата и Боби? Макар че те и двамата искат само Ралица.
Румбата с Ралица, а Боби ще осъзнае, че си пада по Деси

Нагласихме ги Joy

# 44
  • София
Да, това е най-големия плюс. Не знам къде са ги подбрали тези деца, но до тук са без грешка.

Общи условия

Активация на акаунт