За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 483
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 45
Една позната беше минала 50 още на 22. Още е сама, колко ли са? 🤔
Според мен всичко над 20 си е много и говори за някакви дефицити и комплекси. Не е нормално да си сваляш гащите наред, без да търсиш връзка или друго партньорство, поне с един, двама.
Ето едно стереотипно братаново калкутарче за една модерна градска 30 годишна жена.  Grin
Меркантилна - 100+
Активна в инстаграм с фотоси - 90
Посещава вървежни заведения с приятелки - 80
Слуша чалга - 70
Татус ръкав - 60
Блондинка - 50
Хиалурон в устните - 40
Татус пеперудка - 30
От малко населено място - 20
Има куче - 10

# 46
Според мен всичко над 20 си е много и говори за някакви дефицити и комплекси. Не е нормално да си сваляш гащите наред, без да търсиш връзка или друго партньорство, поне с един, двама.
Ето едно стереотипно братаново калкутарче за една модерна градска 30 годишна жена.  Grin
Меркантилна - 100+
Слуша чалга - 70
Татус ръкав - 60
Блондинка - 50
Хиалурон в устните - 40
Татус пеперудка - 30
Има куче - 10

Точно в десетката Братане, ама как ви взимат акъла тия лолитки,иначе повечето мъже ги оплювате

# 47
Една казва 20, друга - 40-50, трета не ги брои...
Да попитам как е правилно да се каже - цифроманки или нумероложки Wink
====
Луна, защо така строго, душа? Как така чужди хора? Не е ли цялата бг мама едно голямо семейство...
====
Скрит текст:
Какво по- различно е друга жена , има същите неща ? Само дето ще е друга .
Най-малкото по-различно е темперамента, характера и критериите ѝ за мъж.
Няма еднакакви жени.
Скрит текст:
За това опита е важен. Когато си котнактувал с повече жени си изградил отношение към жените. И не секса определя опита с жените, а пътят до него, макар всички да си мислят първото. За това е важно и какви са жените.

А еднакви мнения може ли да има? Подсладено-клиширани, но пък виж ти колко вървежни... В някои форуми...
====
Да не пропусна за самочувствието. По-ненатрапчива, тоест успешна, е саморекламата на отговорилите с "Не". Един вид, имаме си го опита, няма нужда да го изтъкваме. Който се интересува, ще намери начин да го провери Wink

# 48
Вижте сега,аз не визирам бройки като цифри а опит със различни хора и връзки,в които си вложил чувства, време и емоции,от които си взел поука или си останал разочарован.

# 49
Ами ако си нямал никакъв опит преди връзката и ако в един момент останеш неудовлетворен от нея, може да си помислиш какво би било с друг. Ако имаш богат опит преди връзката си и в един момент останеш неудовлетворен от нея може да изпиташ носталгия по старите времена. Няма сигурни неща в този живот. Зависи от човека и от човека до него.

# 50
Не знам аз вие с какви хора контактувате, ама тия около мен масово не правят секс или много рядко. Нарича се високи изисквания и стандарт. Трудно се намира някой толкова интелигентен, богат, красив, самодостатъчен и прочие епитети и винаги е по-добре сам отколкото зле придружен. Аз правя секс, но то е защото съм омъжена. Ако бях сама трябваше и аз да поддържам стандарт и да се вписвам с обстановката, щото иначе си парцал, в очите на тези които не правят секс.

# 51
Меркантилна - 100+
Слуша чалга - 70
Татус ръкав - 60
Блондинка - 50
Хиалурон в устните - 40
Татус пеперудка - 30
Има куче - 10
Братане, шестото ти чувство тотално не работи или надменността ти пречи да надскочиш собствените си стереотипи.
Ако това, което си описал се отнася за мен, нямаш пробив по нито една точка. 😉

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 09:49 от Чакалката

# 52
Флаговете са си верни, числата - в кръга на шегата. Wink

# 53
Bratan, описа на 100% вярно И ТОЧНО повечето от половината ми връстнички!👏👏👏
Напротив, шестото му чувство работи напълно!Явно знае какво се случва в сегашно време! Браво!
Контактувайте стабилно три-четири месеца с 20-28 годишните днес, и ще ви стане ясно...

# 54
Bratan, описа на 100% вярно И ТОЧНО повечето от половината ми връстнички!👏👏👏
Напротив, шестото му чувство работи напълно!Явно знае какво се случва в сегашно време! Браво!
Контактувайте стабилно три-четири месеца с 20-28 годишните днес, и ще ви стане ясно...
Да не мислиш, че контактувам само с 50+? 😂
Явно е до среда. Моите наблюдения са различни. Масово тези над 35-40 започват да се вписват във "флаговете" му.

# 55
  • Сф
Дава ли ви по-голямо самочувствие богатия сексуален опит и от значение ли е бройката партньори за една  следваща връзка?
А липсата на опит преди брака,означава ли че след 40 год,ще хукнете да запълвате липси (един вид живота минава аз какво съм видял ,дай сега да наваксам)
Връзка и сексуален опит са 2 различни неща.Бройката има значение дотолкова, ако търсиш конкретни предпочитания, емоции и т.н.Няма наваксване, мерене, важното е как се чувстваш ок с настоящия си.Иначе си има хора, които постоянно си търсят тръпка и адреналин.

# 56
За тия 35+ не се намира нищо достойно. Аз само в тая възрастова категория общувам. но иначе масово имат кучета.

# 57
Хаха, най-добре ми беше след 40 даже. И избор имаше и качество.

# 58
Само не разбирам кучето защо се намеси в "проучването" на Братан и какво му е отношението към бройката? Joy

# 59
  • Fairbanks, Alaska
Е как какво общо има кучето? Жените си падат по малките кученца, а това може да доведе с*кс.

Общи условия

Активация на акаунт