За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 804
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 600
Бройката е единствено бреме. Навремето бях готов още с първото ми момиче да остана с него завинаги, но не се стекоха нещата така. Десетки бройки и години след това пак бих казал, че истината е в качеството, а не в количеството. Многото бройки само ти размиват главата и водят до емоционална шизофрения. Нищо по-ценно няма от това да си намериш правилния Човек.

# 601
Бройката е единствено бреме. Навремето бях готов още с първото ми момиче да остана с него завинаги, но не се стекоха нещата така. Десетки бройки и години след това пак бих казал, че истината е в качеството, а не в количеството. Многото бройки само ти размиват главата и водят до емоционална шизофрения. Нищо по-ценно няма от това да си намериш правилния Човек.
В болднатото е истината! Аз съм си намерил правилния човек и съм безкрайно щастлив с него.

# 602
Дава ли ви по-голямо самочувствие богатия сексуален опит и от значение ли е бройката партньори за една  следваща връзка?
А липсата на опит преди брака,означава ли че след 40 год,ще хукнете да запълвате липси (един вид живота минава аз какво съм видял ,дай сега да наваксам)
Изобщо не мисля за бройки. Нито ме интересуват чуждите, нито помня моите.
Бреме за лабилните. А размътването на главата зависи от това кой как приема нещата и какви очаквания има.
Щастието е в късата памет.

# 603
Тия романтични лозунги биха имали някаква стойност изречени от човек с малко бройки. Другото му се вика демагогия.

# 604
Наречи го горчив опит, приятелю. Човек цял живот се учи.

# 605
За горчив опит се съжалява.
Или, понеже може някой да излезе с аргумента - ако не си бил нещасттен, няма да знаеш какво е щастие, тъй като истината се познава в сравнение, да го кажем така:

Щом си се научил да разпознаваш нещо като горчиво, значи би го избягвал занапред, иначе едва ли е толкова горчиво. Хипотетично, ако се върнеш хикс години назад, би ли заживял живота си коренно различно?
Тоест - съжаляваш ли за всичките тия десетки и десетки жени, нови среднощни изживявания, различни тръпки, желание, желание и още желание насочено към теб?
Защото ако не, става малко като да кажеш , че да си беден е добродетел, докато ръгаш пачки в нощното шкафче.
Пък ако да, тогава как така с десетилетия си правил нещо, което ти е горчало с натрупване, как си се научил чак сега?

Съжалявам, човек, ти сигурно си искрен, просто аз не ти вярвам.
Нито те съдя, нито е моя работа, нито се заяждам. Просто  целият ми разум* се бунтува да приеме това, което каза като нещо различно от вървежен популизъм пред мацките.

*Но пък и той не се е счупИл да бъде все прав, де...

# 606
Съжалявам единствено, че бях твърде млад и нямах мъдростта да се боря за това, което ме правеше щастлив. Нали разбираш, че не всяка жена след това е била приятно изживяване. Всичко си идва с цена. Мога само да разкажа историята си и да изкажа впечатленията си- нищо повече.

П.С. И да, вече бягам от горчивото, но като си вече развален пазиш дистанция от непокварените, за да не им навредиш, търсейки контакт само с други развалени като теб, защото те те разбират и не те съдят.

# 607
Секс съм правила само със съпруга ми и така ще си остане.   Понякога ми е било любопитно как е с друг, но не съм пробвала.

# 608
Може някой да го е писал вече.
На въпроса от темата мъжете отговарят преувеличавайки, а жените - омаловажавайки. Бройката имам предвид.
В сила обаче е сентенцията - по-добре да се разочаровам след факта Wink, отколкото да съжалявам, че не го направих.

# 609
А ако някой от двамата, без значение кой, не иска да сподели броят на предишните си връзки това какво означава ? Че това не е работа на другият? Ако е така това не значи ли, че просто двамата не са достатъчно близки, за да си казват само истината, както би трябвали да е .

А може би се срамува да не го/я сметнат за неопитен/а. Или обратното -  за бройкаджия /лека жена ?

# 610
  • София
Какво значение има животът преди вашата среща?
Коментари и разискване на бивши и бройки с настоящ партньор е изключително безвкусно.

Ако някой ме натиска майчиното мляко да си казвам, ще го пратя при майка му да го довъзпита.

# 611
Казала съм си за важните, защото са ме трансформили, знае че е имало и доста неважни, и периоди, с които не се гордея особено. Не е питал и натискал да знае повече, даже твърди, че не иска и да знае..)
Аз от своя страна съм по-подозрителната, защото той е споделил за смущаващо малко бр. според мен. Но може и да е искрен и наистина да са малко важните, не го разпитвам, ровя и тн. Всичко е минало, сега сме само двамата.

# 612
Първия ми мъж и баща на детето ми се беше постарал да ме информира и до най-малката подробност относно отношенията и сексуалния си опит преди мен. От тоава съм отвратена от такива неща и нито питам, нито искам да знам, нито мен да ме питат.

# 613
Първия ми мъж и баща на детето ми се беше постарал да ме информира и до най-малката подробност относно отношенията и сексуалния си опит преди мен. От тоава съм отвратена от такива неща и нито питам, нито искам да знам, нито мен да ме питат.

т.е. някои истини е добре да се премълчават ? Но тогава връзката между двама души би ли била пълноценна, ако криете неща, при положение , че се очаква другият да  е човекът, с който би трябвало да можете да споделяте всичко. Освен ако не сте с него за забавление.

Злодеида, в този ред на мисли, на база личен опит,  бихте ли казали за първият ви мъж, ако беше скрил от вас многобройните си завоевания дали би било по-добре за вас? И ако е бил само с 2-3  дали бихте го приели по-добре ?

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 13:09 от maybe_someday

# 614
Ти деца имаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт