За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 527
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 320
С качествено минало или количествен стаж?
Знаещи и можещи. Всъщност само една ми е достатъчна.

# 1 321
Анди, на 50 стана, ама не се научи да не наричаш Джеймс брат... :/ Това само девойка на 18 може да си го позволи и то, ако е подходящо надарена.
 Сигурна съм, че си била млада и красива на 20, ама готина и интересна... Абе, дано си си направила бройките преди да чукнеш 30така.
А, критическата.. Мама я удари на 58, да разбирам ли, че дотогава е било ок да флиртува и после край? 😂

# 1 322
  • София
Ти какво се месиш сега как се обръщам към Джеймс? Той е човекът, който може да има претенции как се осъществява комуникацията между мен и него. Ти какво си, кибикът, който дава акъл, но от него нищо не зависи?
Първо кажи колко са бройкиТЕ като очакване, пък после ще видим.

Не знам защо мен ме питате как да се държат майките ви. Майките са си ваши - оправяйте се!

Един процедурен въпрос да поставя. Така и така тук сме някакво количество хора, които си обсъждаме разни любовни и прочие теми, и се очаква да затворят и тази тема, какво ще кажете за тема, в която да е тип спамо-чат? Преди години имаше теми тип петъчни, а нашите тук все петъчни излизат. Не зная дали сега има такава, обаче не сме и за спамо-чата, или искам да кажа, защото там са някакво формирано кръгче.

# 1 323
Претенции на лични!
 Тук сте пред хората, четат ви, обсъждат ви..  Аз, примерно, към Джеймс само с официалната форма бих се обърнала тук, не ми е брат, все пак...
И за критическата питах, форум е. Дори и всички да са кибици, все някой ще даде акъл..

# 1 324
Аз не общувам много с външния свят. Но бих последвала идеята ти, защото съм воайор (и ми е по-близка, разбира се).
Всъщност дори и на мъжа би му било тъпо в дома Ѝ, поне аз така разсъждавам.
И тъй като сме на Равена, кой инициира хотела?

# 1 325
То и аз не общувам много ( вече) с външния свят....добре де, като дойде критическата нали няма да спираме със секса, пък ако на партньорите не им става, поне да се погушкаме....не може ли?

# 1 326
  • София
Рамкин, какво искаш от мен? Защо създаваш интрига там, където няма такава?
Амфибия, не разбрах за коя идея говориш.

# 1 327
Е затва не общувам, щото казвам и после се налага да превеждам, тълкувам, дам ясен израз на емоции и тогава евентуално, нали, се разбираме 😆

# 1 328
И трябва ли това кефене на живота непременно да е обвързано с мисълта за мъжко внимание на всяка цена?
Разбира се, че не. Много малко неща в този живот са на всяка цена. Но това, което франсетата наричат joie de vivre привлича приятно мъжко внимание по твърде приятен начин.

P.S. Колко сте изписали снощи?! Човек да не легне с кокошките да се наспи и вие ще изпишете света!

# 1 329
За живеца или както там го наричате онва женското, за което даже няма какво да се коментира. Как пък една не рече, че иска най-първо тя, за себе си да се чувства жива. Мъжете, та мъжете. То пък едно внимание. Внимание, внимание - разочарование 😏

# 1 330
  • София
Именно, де, това се опитвам да обясня през цялото време.! Ама, не можело без мъже, иначе не било живот! Нали все приказват за самодостатъчност, пък после мъжете, та мъжете! В това отношение мъжете са по-самодостатъчни.

# 1 331
Колко жалко, че опитът ти е от типа "внимание, внимание, разочарование", Дренкова. Защо да обяснявам, че се чувствам жива заради себе си? Нима това не се подразбира? И нима не се подразбира, че никой не е самотен остров, вътре в себе си затворен, да ме прощава Джон Дън?

# 1 332
  • София
Ами, темата е за бройките... нормално е да се обсъждат мъже Joy Иначе, както вече казах, ама явно трябва да се изпада в конкретики, за да е ясно... Някои се кефят на мъже, други на пътувания по света, трети на събирания с приятелки, четвърти на четене на книги, пети на шопинг, шести на... дискисии във форуми Joy Kефът е различен за всеки. Това, че някой има и се кефи на мъжко внимание, обезценява ли вашия кеф? Защото май нещо такова излиза Wink

Иначе аз лично се кефя на мъже, приятна компания са ми и вниманието им ми харесва. Дали ще е така и на 50, не знам. Ако не е... имам безброй други интереси, които да ми направят живота прекрасен. Та и така и така, не виждам драма.

# 1 333
  • София
Обаче става въпрос и за бройките и от другата страна, от мъжката. Обаче докато те поне си признават, че трупат бройки и не им дреме особено, жените все се впускат в някакви драми. Ще бройкат ли или ще се влюбват?

# 1 334
Темата не беше ли за колко бройки си имал, а не дали искаш да имаш?

Общи условия

Активация на акаунт