Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени бъдещите майки според дискусията?
Кои са основните теми в благотворителността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени бъдещите майки според дискусията?
-
Кои са основните теми в благотворителността?
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки по отношение на медицинските изследвания и прегледи?
-
Какво е гадене по време на бременност и как можем да се справим с него?
.БХС ще обсъждам в понеделник с лекаря си,но за сега клоня да не го правя,все пак ще зависи от прегледа в понеделник. 

). Нямаше изискване предварително да пия много вода, да не ям, и разни други такива. Но като ме видяха на ехографа ми казаха, че бебчето ми е още много малко, трябва да изчакам още, да отида пак, за да ми направят изследванията. Тук за нормално считат тези изследвания да се правят между 11-та и 14-та седмица, като плода трябвало да е минимум 45мм. Моето дребосъче обаче е около 36мм, затова ще трябва да изчакам още 20-тина дни 
Прегледа ме все пак с някакво там устройство, от Втората световна война, както той сам се изрази. Не знам ултразвук ли беше, що ли, ама само със звук, и то само моето сърце чу. Смятайте какво разочарование преживях
Ама днес съм супер щастлива, даже и сърдечния ритъм чух
Да видим какво ще стане с изследванията нататък 
, подреждане, но вече се устроихме и ще имам време и за форума. В четвъртък съм на преглед и се надявам всичко с бебчо да е наред. Ще докладвам после. Честито на бъдещите булки, ние сватбата я отложихме за другата година