💖"Един за друг"💖 - между два сезона

• 49 237
  • 696
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Защо стоят до някое препятствие и го мислят по 2-3 минути как да го избегнат, като фактически събарянето му би им отнело само 20 секунди - ей това ми е любопитно.

# 616
Не мисля, че имаше предвид, че едва ли не изневярата е нещо уникално. По-скоро, че тя им е отворила очите така да се каже и след това са успели да заздравят връзката си.

# 617
  • Mediterraneo
Родителите на Георги нещо не ми вдъхнаха доверие. Тя е прекалено ухилена, от онези насила усмивки. Почти съм сигурна, че е потискана жена, доста неща го показаха, ама няма да влизам в подробности. Може и да си проличи нататък.

# 618
  • Велико Търново
Засега ми се струва, че Ралица и Жельо се справиха най-добре.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 21:53 от DamaPika

# 619
  • София
Дона, сега видях линковете. Някаква стара история, явно е позната на Бг мама. Засега ми харесват.

# 620
  • Испания
Тяна е като сестра-близнак на Севда от МШ, включително и по начина на говорене.

# 621
  • София
Аз пък мисля, че си е на вила на пръста да говори за изневярата по положителен начин, като урок, за да се покаже над нещата.

Много е рано да преценя кой харесвам, първата двойка със сигурност, но последните засега са фаворит за спечелване.

# 622
  • София
На мен последните не ми харесаха изобщо.

# 623
Нещо ново. Амси и Мартин отговарят на въпроси в инстаграм. Може би ще ги гледаме в игри на волята

# 624
Тяна и Иво ,захарасона ми е цялата визитка.Тази жена иска всичко да е подредено,колко пъти повтори,че се обичат повече от всякога...Иска и се да подходи философски,дано да го е преодоляла,но нещо ме съмнява.Тя имала 2ма братя,израснала в такова семейство и такова създала...нещо много иска да е "идеалното семейство"

# 625
  • Испания
Според мен представя желаното за реално. Не съм запозната с драмата ѝ, но и не ме интересува.

# 626
Анси с тая руса коса е ужас!

# 627
  • Mediterraneo
Цъ, не е искрена. Размята се една изневяра като манна небесна и метод за спасяване на връзката. Не може да е пример за никого!

# 628
  • Испания
Анселита и мъж по-добре да посветят времето си да се поошлайфат поне малко вместо да обикалят форматите.

# 629
Аз въобще не разбрах защо трябваше да изпляска изневярата  в ефир, това ли беше най-важното, което да се спомене наред с всичко останало във визитката им? Ако наистина беше простила и забравила, въобще нямаше да го намесва в ефир.

Общи условия

Активация на акаунт