Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 724
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Злостър съм го гледала, когато се даваше по нашата телевизия - мисля, че са давали всички сезони.
Интересно съвпадение, вчера видях, че в Моята библиотека са качили в нови книги много неща на  Удхаус. Мисля да започна да ги чета, дано сериалът да не ми развали удоволствието.

# 556
Ами да, съдържанието е различно. Това съм го разбрала още от различните профили в инстаграм - например има разлика между каталога на NetflixLat и NetflixTurkiye.

# 557
Страхотни сте,много ви благодаря за инфото,ние Нетфликс си гледаме в различни държави без проблем,HBO Go само е Европа мисля е активно,от времето,когато живеех в Англия са ми останали любими много реалити програми,сериали,даже новинарски емисии,та затова имам мерак да гледам телевизията им:),ще се възползвам от предложенията ви,мерсаж!
За  Netflix  имах предвид,че ако си в България,мож да гледаш само Българския,но ако  имаш немски акаунт примерно може да гледаш немския , в смисъл сина ми каза че правел далаввери с акаунтите ,да си седиш в Бг и менкаш акаунтите по някакъв начин,както той го прави може да гледаш и чуждите.Защото филмите не всеички са еднакви за всички страни
Аз гледам Нетфликс с американски акаунт, но пак в Бг съдържанието е различно от това в Америка.
Как се прави това с менкането на акаунтите?
Иначе имам и Fire Tv Stick (също с американски акаунт) с много платени канали и apps, но за съжаление в бг върви само Netflix, Apple Tv и Amazon Prime (и то не цялото съдържание).

# 558
  • Бургас
Интересно съвпадение, вчера видях, че в Моята библиотека са качили в нови книги много неща на  Удхаус. Мисля да започна да ги чета, дано сериалът да не ми развали удоволствието.

Специално за Джийвс и Устър ти препоръчвам да ги четеш в хронологичен ред по издаването им, защото в някои книги има продължения на случки от предишни.

# 559
Много дразнещо е това с различното съдържание. Не е като да не плащаме, нали? Даже не знам дали таксите на Нетфликс в Бг са например по-ниски от американските, че да ни орязват съдържанието..

# 560
Те не, че ни орязват, просто е различно. Например преди 2 години новия сезон на Better Call Saul излезе в българския Нетфликс, но го нямаше в американския. Чак по-късно се появи. И други филми ги има на единия, а на другия ги няма...
То всъщност български Нетфликс май няма?

# 561
Гледах и аз Техеран,и чак в четвърта серия започна май да ми разпалва интереса наистина.И разбира се,по закона на Мърфи,досега не са качени повече серии в Замунда...
За сериала-и той показва до голяма степен нелицеприятното,меко казано,лице на една уж съвременна страна.Прочетох някои неща по темата и някак съвсем не е изненадващо,че Иран си е почти тоталитарен режим.Интересно е,че онзи аятолах Хомейни продължават да го тачат и почитат,макар да е починал отдавна.Все едно и ние така да правим с Тодор Живков.
Иран са мръднали доста напред инфраструктурно,технологично и тн,от "Не бз дъщеря ми насам",но предвид това,че там все още има смъртно наказание,и то чрез ОБЕСВАНЕ,аз лично не бих нарекла това съвременна модерна страна.И ми е жал за младите хора там,живеещи в подобна опресивна обстановка.Почти не е за вярване,че в Иран е имало време,когато жените са ходели без чадори и дори с къси поли.Все едно друга планета,друго измерение...
Разпознах някои актьори от холивудски продукции.Например,един възрастен,играеше в 12 силни,с Крис Хемсуърт,и беше генерал Достум там. За тези,които са гледали филма,ще се сетят.Обаятелен актьор.

# 562
Няма, да. Аз съм на мнение, че плаща ли се еднаква такса, съдържанието трябва да е еднакво навсякъде. Ако при нас някои неща излизат със закъснение, въобще не ми пречи, но има такива, които изобщо ги няма.

# 563
Изгледах на един дъх Емили в Париж. Много приятно сериалче. Може ли някой да препоръча нещо, което да носи този дух?

# 564
Изгледах на един дъх Емили в Париж. Много приятно сериалче. Може ли някой да препоръча нещо, което да носи този дух?

The Duchess на Нетфликс гледа ли? Не е точно същото, но е забавен. Поне на мен ми хареса доста. Английският хумор не е по вкуса на всеки, малко прекаляват с нецензурните думи, но може да му хвърлиш едно око..

# 565
Още не съм гледала Емили, но може да гледаш Love life с Ана Кендрик, ако не си.
Тhe Duchess и на мен ми хареса. Малко като Fleabag. Става. Smile

# 566
Обичам английски хумор Simple Smile Много ми беше забавен й "Велика" на Hbo.
Ще погледна тези, които казвате.

# 567
Гледах и аз Техеран,и чак в четвърта серия започна май да ми разпалва интереса наистина.И разбира се,по закона на Мърфи,досега не са качени повече серии в Замунда...
За сериала-и той показва до голяма степен нелицеприятното,меко казано,лице на една уж съвременна страна.Прочетох някои неща по темата и някак съвсем не е изненадващо,че Иран си е почти тоталитарен режим.Интересно е,че онзи аятолах Хомейни продължават да го тачат и почитат,макар да е починал отдавна.Все едно и ние така да правим с Тодор Живков.
Иран са мръднали доста напред инфраструктурно,технологично и тн,от "Не бз дъщеря ми насам",но предвид това,че там все още има смъртно наказание,и то чрез ОБЕСВАНЕ,аз лично не бих нарекла това съвременна модерна страна.И ми е жал за младите хора там,живеещи в подобна опресивна обстановка.Почти не е за вярване,че в Иран е имало време,когато жените са ходели без чадори и дори с къси поли.Все едно друга планета,друго измерение...
Разпознах някои актьори от холивудски продукции.Например,един възрастен,играеше в 12 силни,с Крис Хемсуърт,и беше генерал Достум там. За тези,които са гледали филма,ще се сетят.Обаятелен актьор.

Техеран даже руснаците са го субтитрирали до 4 епизод, Има един руски сайт за гледане онлайн на
 сериали.Аз там догледах другите 4 серии с руски дублаж. Казва се seasonvar.ru  за който знае руски Simple Smile

# 568
На мен сериалчето много ми напомня за Дневниците на Кари, може би защото всички го свързват със Sex and the city и от там. Иначе бих препоръчала The Marvelous Mrs. Maisel и Zoey's Extraordinary Playlist.
 А пък аз изгледах A discovery of Witches. И съм със много смесени чувства. Тъй като наистина очаквах много да ми хареса. Много са ми интересни всякакви книги, филми и като цяло истории за вещици. Но просто този сериал ми беше супер скучен. Въпреки това когато излезе вторият сезон, мисля да го погледна. Но като цяло не беше нищо особено, не беше нищо ново. Това е моето мнение. След това пробвах да си довърша The Magicians. Още като започваше сериала го следях и бях изгледала първите два сезона. После го забравих. Но нещо не се получава, това изглеждане. Май ще си остана с тези два първи сезона, тъй като ми е голям буламач от там нататък. Чудно ми е тези които са го изгледали сериала до край, дали им е харесал, така както в началото?
 В момента гледам последният сезон на Jane the Virgin. Това ми е много любим сериал, но не бях изгледала последният сезон, поради липсата на бг субтитри. И сега просто се прежалих и си го пуснах с английски. Много го обичам, въпреки това колко е сладникав. Много ми е лесно да се докосна до героите, да ги обикна и да преживявам всичко заедно с тях. Е, да сега последният сезон е твърде голяма драма и се надявам да са успели да направят хубав финал. А и междувременно си пускам по някое епизодче на Малкълм да се разсмея. Smile

# 569
  • Sofia
И аз изгледах Емили на един дъх, макар че ми е по-скоро незапомнящ и ако не ме подсетят, едва ли ще гледам следващия сезон. Имаше някои недомислици, които ме издразниха 😁
За подобно препоръчвам Younger и The Bold Type. Всъщност и двата са много по-добри, особено вторият. Засяга доста наболели теми, но ги представя по много свеж начин.
Breeders е сериалът, който изгледах вчера/днес. Има го в HBO Go. Жесток! Страхотен хумор (за мен 😁) и много истински!

Общи условия

Активация на акаунт