Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 689
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Даръл и на мен са ми любими Simple Smile

# 406
  • София
Догледах и финалния 5 сезон на Blindspot / https://www.imdb.com/title/tt4474344/
Може би очаквах малко повече ли, но се радвам, че приключи. На моменти ми се стори наивен, нелеп, граничещ с детски. Краят му ми се видя леко объркващ, но няма да издавам. Общо взето първите 3 сезона май бяха най-интересните и до там някъде трябваше да приключи.

# 407
Здравейте, записвам се в темата, като любител на киното
1. “Away” , по Нетфликс харесвам драмите интересен ми е и ще го догледам сезона. За любителите на семейни по драматични сериали ще им хареса. Разбира се и за любителите на Космоса  и Марс😊
2. “Отгледани от вълци” - тук екшъна е в повече, няма толкова драма, но малко в повече ми идва фантасмагорията 😀 Малко пронизителни са виковете на Майката вълчица.
3. Започнах и “ Dark Desire” очертава се интересен Simple Smile

# 408
 Изгледах най-накрая и аз "Чернобил" и останах направо шокирана-не съм чела книгата умишлено,защото видях вискокия рейтинг на сериала,наистина е уникално силен...без думи.
Сега съм на "Решаващият глас",също много добър за мен с брилянтната игра на неузнаваемия Ръсел Кроу...

# 409
Искам да споделя за един малко по-старичък сериал,който прехвърлих днес,руски е,за Ванга.Честно,много ме разтърси,натъжи,разчувства....Изводът,който си извадих от него,лично за мен,е че без значение какви точно са били силите на Ванга,от Бога или дявола,извънземните и тн,тя е била добър човек и не е навредила на никого.Напротив,на много хора е помогнала и съответно много хора и до днес се изказват добре за нея.След всичко,прочетено и чуто за нея,тя определено е посветила живота си да помага на другите с дарбата си.А що се отнася до дарбата й,явно е имало нещо,щом е познала немалко неща.В един момент от сериала бяха вкрючили как тя получава пророчеството,че ще стане атентата от 11 септември в Ню Йорк с Търговския център-железните птици ще убият близнаците,но за жалост тогава никой няма представа за какво става дума...

# 410
  • Вестерос
Нов сериал

# 411
  • София
Изгледах Sharp Objects по HBOGO.  Много ми хареса. За майките със синдром на Мюнхаузен. Завърши малко странно.

# 412
Интересно ми е да видя как ще бъде направен Бьорнстад. Книгата не ми беше харесала супер много, ще видим сериала.

# 413
Сериала по книга на Фредрик Бакман не знам дали ще ми хареса, но филма по "Човек на име Уве" ми хареса.

# 414
Искам да споделя за един малко по-старичък сериал,който прехвърлих днес,руски е,за Ванга.Честно,много ме разтърси,натъжи,разчувства....Изводът,който си извадих от него,лично за мен,е че без значение какви точно са били силите на Ванга,от Бога или дявола,извънземните и тн,тя е била добър човек и не е навредила на никого.Напротив,на много хора е помогнала и съответно много хора и до днес се изказват добре за нея.След всичко,прочетено и чуто за нея,тя определено е посветила живота си да помага на другите с дарбата си.А що се отнася до дарбата й,явно е имало нещо,щом е познала немалко неща.В един момент от сериала бяха вкрючили как тя получава пророчеството,че ще стане атентата от 11 септември в Ню Йорк с Търговския център-железните птици ще убият близнаците,но за жалост тогава никой няма представа за какво става дума...

Здравейте,

може ли повече инфо или линк към този сериал?

# 415
Сигурно става дума за сериала Вангелия - и аз го гледах, когато го даваха по една телевизия. Става, но има доста художествена измислица.

# 416

Здравейте,

може ли повече инфо или линк към този сериал?

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0% … D0%B8%D0%B0%D0%BB)

# 417
  • София
Започнах Хауърдс Енд - много "мой" филм.

# 418
Аз съм на Фарго,добре ми тръгна...

# 419
Започнах Хауърдс Енд - много "мой" филм.

Само 4 серии, това ли е 1 сезон или още се снима?

Sharp Objects по HBOGO и The Act са на сходна тематика, изгледах и  двата

Общи условия

Активация на акаунт