Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 601
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Björnstad / Beartown

https://www.imdb.com/title/tt9677638/?ref_=nv_sr_srsg_0

Шведска драма.
Два епизода до тук. Изгледах ги. Препоръчвам.
Социална драма в едно затънтено шведско градче на което единствената надежда е в местния хокеен отбор...
Има хокей, но има и някои други неща, които ме изненадаха. Тежичък е филма. Шведите са големи психари...

# 646
  • Разпиляна във въображението
Този няма да го гледам, докато не прочета книгата Simple Smile

# 647
  • Бургас
И аз така реших. Само положителни отзиви съм виждала за нея.

# 648
Здравейте,
много ще съм благодарна ако някой може да ми изпрати сериала Foodie love
 Никъде не мога да го намеря за сваляне.

Благодаря Ви!

# 649
Книгата Beartown е чудесна,също и продължението.

# 650
Здравейте,
много ще съм благодарна ако някой може да ми изпрати сериала Foodie love
 Никъде не мога да го намеря за сваляне.

Благодаря Ви!
Ako имаш приятел/ка с HBO GO помоли за парола. може да се стриймва от 2 устройства едновременно, иначе може да закачиш до 5

# 651
  • София
Гледам Bad Banks по HBO. Много ми харесва. Динамичен и интересен.

# 652
  • София
Roadkill
https://www.imdb.com/title/tt10846250/?ref_=nv_sr_srsg_0

Мини-сериал. 4 епизода. Продукция на BBC. Първи епизод е качен в HBO GO. Драма/трилър за някакъв корумпиран политик.
Ще му дам шанс, пък да видим. Все пак в главната роля гледам е самият Хю Лори. Гледам играе и Фиц от Агентите на ЩИТ. Simple Smile

# 653
Обичам Хю Лори, обаче това не е моят тип сериал (за политици...). Колебая се дали да не погледна началото, заради него. Той нямаше ли да участва във втори сезон на Авеню 5?
Сега го гледах в Джийвс и Устър - добре че Лори е млад и красив, иначе нямаше да мога да догледам сериала. До трети сезон е добре, но четвърти е посредствен. Случайно докато го гледах, четох Радост в утринта (ако не бъркам заглавието). Адаптирана е в този сезон по отвратително просташки начин. То не бяха хора в маймунски костюми, не бяха гръмотевични бури, тълпи подивели журналисти и не знам още какви тъпотии... Същото може да се каже за нивото на останалите серии от 4-тия сезон. Фрапираща разлика от останалите три, не си обяснявам какво се е случило... А и Стивън Фрай би трябвало да се е обидил - Джийвс е сведен до нещо като фон.

# 654
  • Mediterraneo
Alguien tiene que morir- мексикански мини сериал на Нетфликс. Само три серии са. Интересен е много.

Започнах 100 dias para enamorarnos. Хем ме грабна от началото, хем е супер досаден. Гледам с дистанционното и превъртам някои моменти( особено частите с едната от главните актриси, това нещо не се понася). Дълъг е, над 50 епизода, не знам докъде ще стигна.

# 655
100 dias para enamorarnos къде го гледаш?
Почнах Helstrom. Напомня ми на сериала Evil с Майк Колтър.
Харесаха ми главните актьори, но историята ми е доста измислена. Не вярвам в такива неща и не са ми интересни. Ще видя дали ще ми хареса по-нататък, ако не, ще спирам, че в края на седмицата почва и сериала на Никол Кидман. Wink
Кейт Хъдсън щяла да е от главните във втория сезон на Truth be told.
Набелязах си и друго сериалче. https://www.instagram.com/bridgertonnetflix/?hl=bg Blush

# 656
  • Mediterraneo
100 dias para enamorarnos къде го гледаш?

В испанския Нетфликс.

# 657
Така и предположих. Видях, че е адаптация на аржентинския 100 dias para enamorarse. Жалко че телевизиите в Бг спряха да купуват латиносериали. Липсват ми.

# 658
Снощи започнах и днес ще довърша,поради това,че е само шест серии, The Spy.

Първи епизод: 6 септември 2019 г.
Брой епизоди: 6
Режисьор: Гидиън Раф
Канали: Нетфликс, OCS
Номинации: „Златен глобус“ за най-добър актьор в минисериал или телевизионен филм

Историята се развива през годините,предхождащи Шестдневната война между Израел и Сирия през 1967.Под фалшива самоличност Ели Коен,вербуван от Мосад,се издига във висшето общество на Сирия,сприятелявайки се с влиятелни личности,за да бъде очите и ушите на израелското разузнаване в Сирия.
Харесват ми сериали с подобна тематика и ако случайно някой знае още подобни,нека сподели.

# 659
И Tyrant е по идея на Гидиън Раф. Един от любимите ми сериали.
Ако искаш виж Narcos: Mexico сезон 1. Майкъл Пеня прави страхотна роля.

Общи условия

Активация на акаунт