Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 74

• 42 190
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Някой стимулиран само с минимална доза Гонал има ли и ако да какъв бе крайният резултат?Знам ,че всеки организъм е различен и реагира различно,но все пак искам да знам как могат да се развият нещата.
Аз съм стимулирана с гонал 300единици незнам дали е минималното

# 616
Някой стимулиран само с минимална доза Гонал има ли и ако да какъв бе крайният резултат?Знам ,че всеки организъм е различен и реагира различно,но все пак искам да знам как могат да се развият нещата.
Първия опит бях на Гонал 150 - 8 яйцеклетки от които 2 хубави ембриона и трансферирани, но отрицателен резултат ,втория опит бях на Гонал 200 - 10 яйцеклетки от които 1 хубав ембрион -свеж трансфер и за съжаление пак отрицателен резултат!В клиниката ми казаха ,че дозата Гонал  не е от значение за броя и качеството, колкото съм си давала толкова, както казвате организъм Confused

# 617
Моята стимулация беше с Гонал 150 първите 4 дни, след това ми го увеличиха на 200. Резултат: 22 фоликула, 16 яйцеклетки, от които оплодени 12. На финал оцелели и замразени 6бр и 2 бр върнати на свеж трансфер, за съжаление неуспешен. Получих и лека хиперстимулация със съмнение за усукан яйчник, може би и това е причината за неуспешния трансфер.

# 618
Ели, първият път започнахме с гонал 300 и после увеличихме малко и това беше. Извадиха 6 я и 3 се оплодиха. Върнахме ги и се хвана 1.

# 619
  • София/Севлиево
На мен ще ми е трета стимулация.Първата беше с Бемфола,Менопур,Цитротайд(не помня дали имаше още нещо,че бе 2015-та).Извадиха около 18я,12 се оплодиха и 7 стигнаха до бластоцист.От там имах и две бременности-едно и триплодна,но приключиха с мисед.Втората стимулация бе с Гонал,Менопур и Цитротайд.Извадени 12, оплодени 11,до бластоцист 6,но само 2 годни за връщане според пи джи еса.От два трансфера 1 БХ.Опитите са правени при един и същи лекар.Сега смених клиниката и новия доктор каза само с Гонал.Затова и питам...

# 620
Ели, аз бях само с Гонал . Последните дни добави цитро нещо си. Започнах със средни дози, впоследствие ги увеличи.
Не съм чувствала нещо особено и четох , че бил сравнително пречистен препарат.

# 621
Белс едно към едно с моя случай. Кой ти прави инвитрото? Димов?

И аз с гонал 150 в началото, после с 200.
23 фоликула. 22 извадени яйцеклетки.
14 качествени.
8 оплодени
2 върнаха на 3 ден и
4 замразени

И коктейла от хапчета ми включва зарзио, а май точно тебе бях чела и че ти си на зарзио.
На мен никой не ми каза нищо за хиперстимулация, но предполагам имах. Още преди пункция бях на 1т всеки ден достинекс и Витамин К.
Имах достааа болки първите два дни след пункцията, ама доста!
На третият ден бях на моминско парти 😂

MrsAlwayssRight и на мен Док ми каза,че Гонала е доста изчистен продукт.
И плюса е че се поставя супер лесно.
Мъжа ми се справяше идеално. 😂

# 622
Белс едно към едно с моя случай. Кой ти прави инвитрото? Димов?

И аз с гонал 150 в началото, после с 200.
23 фоликула. 22 извадени яйцеклетки.
14 качествени.
8 оплодени
2 върнаха на 3 ден и
4 замразени

И коктейла от хапчета ми включва зарзио, а май точно тебе бях чела и че ти си на зарзио.
На мен никой не ми каза нищо за хиперстимулация, но предполагам имах. Още преди пункция бях на 1т всеки ден достинекс и Витамин К.
Имах достааа болки първите два дни след пункцията, ама доста!
На третият ден бях на моминско парти 😂

MrsAlwayssRight и на мен Док ми каза,че Гонала е доста изчистен продукт.
И плюса е че се поставя супер лесно.
Мъжа ми се справяше идеално. 😂
Йоанна, точно и аз бях със зарзио и Достинекс в последствие. Иначе съм в Надежда при Тихомирова. Аз се чувствах добре до 3 ден след пункцията и на 4 ден се появи ужасна болка, а и от естрофема който приемах бях с много ниско кръвно, направо заспивах където ме свареше 3 часа след приема на хапчето.

# 623
Аз съм в Шумен при Димов, клиниката там се води към групата на Надежда.
За това явно сме на един принцип стимулирани и лекарствата и те се препокриват.
Аз правя огромна лигавица и поех само по 1 т естрофем и преди съм пила нищо не ми е ставало.
Нооо от утрогестана преди като съм го пила(сега вагинално) бях като неадекватна. Можех да спя денонощно!

# 624
  • София/Севлиево
АМХ 4,96 за моите 37 години без да имам поликистоза май е много добре,нали?През февруари 2018-та ми беше 3.30,дори се е повишил.Явно имам голям шанс все още за успех.А тъй се бях стреснала,защото от 6 през 2015 бе почти двойно паднал и не очаквах да тръгне нагоре...

# 625
Идеално е Ели.
Мисля, че ще избухнеш и с малко дози Гонал. ❤
Смело напред 🍀🍀🍀
Вярвам, че ще е за хубаво.

# 626
Аз съм в Шумен при Димов, клиниката там се води към групата на Надежда.
За това явно сме на един принцип стимулирани и лекарствата и те се препокриват.
Аз правя огромна лигавица и поех само по 1 т естрофем и преди съм пила нищо не ми е ставало.
Нооо от утрогестана преди като съм го пила(сега вагинално) бях като неадекватна. Можех да спя денонощно!
Ей, Шумен ми е много на сърце! Simple Smile Леля ми живееше там, и родът на съпруга ми е от там също.
Сега като споменаваш утрогестана, се замислям, че може и от него да е било, защото ми бяха изписали 2х3 таблетки.

# 627
Ако го пиеш, 100 процента е от него. От естрофема само глава може да те заболи евентуално.

# 628
Да споделя и аз...

Първите 5 дни Гонал 200, от 6 ден гонал150 + цетротид. ( според лекарката - лека стимулация било ).
Резултат - 25 извадени яйцеклетки, 21 годни, 11 тръгнаха да се оплождат. На трети ден само 3 замразиха. Върнаха ми 1 и резултата беше отрицателен. Антимюлеровия ми е около 10 . И бяхме с лоша спермограма.

# 629
Ако го пиеш, 100 процента е от него. От естрофема само глава може да те заболи евентуално.
Слава Богу, в момента не пия нищо. С док се разбрахме един месец почивка и от септември ще действаме със ЗЕТ, ако всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт