Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 74

• 42 987
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Не са ми изследвали хормони нито на ЗЕТ ,нито на свеж .Само на ехографа вярва доктора.
На ЗЕТ имах само един преглед даже.

# 346
На мене винаги са ми пускали на 2ри ден хормоните + преглед. Имам 2 стимулации и един ЗЕТ. Като се види на прегледа че всичко е наред ме пращат за хормони и ми дават указания за медикаментите. Обаче чак като излезе резултата от хормоните ми звънят и ми казват дали да стартирам или ще отлагаме. После още няколко пъти ми пускаха пак хормони покрай прегледите. При ЗЕТа само още веднъж беше, но той е контролиран и с блокаж.

# 347
Здравейте момичета, записвам се и аз. От днес започвам стимулация с менопур 225. Като препоръки док ми каза да ям извара и яйца и да не скачам. Има ли нещо друго, което са ви казвали на вас, нещо друго в менюто, упражнения или каквото се сетите. Желая успех на всички.

# 348
Избягвай бобовите храни  и захарта. Ограничи кафето. На мене ми го бяха забранили даже. Съответно кока кола, редбул , шоколадови и какаови изделия и напитки. Алкохолът се подразбира мисля. Избягвай дълго време да стоиш права. Не вдигай тежко. Общо взето и сама ще усетиш в един момент кое ти тежи и ти пречи. Аз към края не можех да седя с кръстосани крака че усещах болка.

# 349
Момичета, след нещастието, което ни сполетя, продължих процедурата само защото я бях започнала вече и исках само стимулацията да си довърша без трансфер. Исках да ги замразя и да правя трансфер когато съм готова емоционално.
Въпреки много доброто ми АМХ от 4,1 яйчниците ми отговориха много слабо на стимулацията със само 7 фоликула общо.
От тези 7 фоликула се оплопдиха инвитро ( нямаме право на икси по каса) само 2 от който оцеля до 3ти ден само едничко.
От клиниката ми се обадиха, че е безумие само едно 3 дневнода замразявам при положение, че едва ли ще оцелее до бластоцист, ами да отивам за свеж трансфер.
Минавам на въпроса, овитрел инжекцията си я сложих на 3.06, пункция на 5.06, трансфер на 8. 06.
Днес е 8 ден от трансфер, и 13 ден от овитрел.
Това е теста за бременност от днес, сутринта, теста е от тези които се правят преди закъснението.
Мисля , че е овитрела, от друга страна 13 дена минаха от него.
Извинете объркания пост. Вие какво мислите?
Слагам снимка

# 350
Cinnamon Cookie, за 8-ми ден след трансфер на 3-дневен Е, чертичката си е прекрасна Flowers Four Leaf Clover А Овитрела отдавна се е изчистил.
Аз съм си правила кръвен тест 4 дни след Хориомон 5000 и резултатът беше 27. Сама можеш да прецениш, но за мен си е бременност Hands PrayHands PrayHands Pray

# 351
И за мен е положителен. Дано всичко да е наред и да имаш повод за радост която да разсее мъката ти.

# 352
пусни си кръвен тест. Стискам палци. На мен обаче на 12-13 ден от овитрел чертичката ми е била такава, а кръвният е бил кръгла нула.
Чхг се изчиства от кръвта по бързо отколкото от урината. Както и урината се насища по бавно от кръвта.
Стискам всичките си налични палци и да се похвалиш Simple Smile

# 353
Бих си пуснала веднага кръвен вместо да гадая обаче това в Германия не е така достъпно. Опитвам се да се свържа с гинеколкогичния кабинет но не ми вдигат.
Същото и в инвитро клиниката, няма смисъл да правя за днес втори тест понеже на всичките който имам пише преди закъснението на периода да се правят само сутрин. Остава ми само да чакам до утре сутринта да повторя теста и ако има пак втора четра вече ще съм по нахална ище им звъня по настоятелно за кръвен

Редактирам се, за да спазя правилата във форума.
Не се сдържах и препишках още един след голямо наливане с вода, за да стане, че като съм под напрежение тялото ми отказва да работи.
Много ме е страх да не се разочаровам, но пак се вижда втора черта макар на теста да е посочено, че със сутрешна урина се прави.
Стиснете по едно палче и утре да е така. За 2 години бебеправене никога не бях виждала до сега  никаква втора черта.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 17:07 от Cinnamon Cookie

# 354
Момичета,
Днес ми е 6 ден от МЦ след поставена стопираща инжекция и стартирахме стимулацията със гонал 150.
Няколко часа след това започна да ме боли корема като при първи ден на МЦ и кръвотечението се усили. На някоя от вас случвало ли се е?
Нямам контакт с док и не съм в близост до болницата, за да отида до спешния кабинет.

# 355
Обади се на рецепцията в клиниката която си. Виж на официалния им сайт, трябва да има посочени телефони за връзка.
Ако не е кръвоизлив, мисля че не е някакъв проблем. При прием на такива дози хормони е нормално да има и някой леки отклонения. При мене пък имаше леко кървене почти до тригера ( след стандартното менструално) и при двете ми стимулации.

# 356
Обади се на рецепцията в клиниката която си. Виж на официалния им сайт, трябва да има посочени телефони за връзка.
Ако не е кръвоизлив, мисля че не е някакъв проблем. При прием на такива дози хормони е нормално да има и някой леки отклонения. При мене пък имаше леко кървене почти до тригера ( след стандартното менструално) и при двете ми стимулации.
Geizer, не е кръвоизлив просто е по-силно. Ще изчакам до утре сутрин и ако не се промени ще се обадя в болницата.
Благодаря ти за отговора!

# 357
Момичета, аз нямах пункция, защото фоликула не беше ок. Според лекаря е бил празен, но дали това е причината, нямам представа. На 7ми ден беше 16мм, вклчихме фостимон, цитротид и хориомон, а на 11ти ден трябваше да я извадят. Възможно ли е според вас да се е спукал по-рано просто?

# 358
Принципно е възможно и да са го изтървали, въпреки че този " цитротид" е точно за да стопира евентуална спонтанна овулация. Понякога някой Ф решава въпреки всичко и напук на всичко да овулира час преди пункцията например.
Другият сценарий е да е започнал да търпи обратно развитие, което се случва понякога при празните фоликули,  и по тази причина да са ти отложили пункцията.
Някъде четох че при жени със НЯР или ПКЯ е по често срещано явление празния Ф.

# 359
Като цяло не изключвам вероятността да е бил празен, т. к АМХ ми е нисък, две операции за премахване на ендометриоза, а пък и с тази ранна О... Следващият път предлагат да включим Клостилбегит (ако съм запомнила правилно), но честно казано имам резерви към препаратите за стимулация и форсирането на яйчниците... Просто ме е страх да не се завърне ендометриозата отново...

Общи условия

Активация на акаунт