Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 74

• 42 102
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Уж пише, че има бактерии, пък в микробиологията няма. На мен такава ми излизаше, когато имах уреаплазма, а уреаплазмата не се показва при микробиология, а при ДНК тест за уреаплазми и микоплазми. И обикновено върви в комплект с хламидия, макар че аз нямах. Обсъди го с лекарката си, но аз бих си пуснала ДНК задължително, защото гинеколозите обикновено не пускат изследвания за плазми.

# 586
Уж пише, че има бактерии, пък в микробиологията няма. На мен такава ми излизаше, когато имах уреаплазма, а уреаплазмата не се показва при микробиология, а при ДНК тест за уреаплазми и микоплазми. И обикновено върви в комплект с хламидия, макар че аз нямах. Обсъди го с лекарката си, но аз бих си пуснала ДНК задължително, защото гинеколозите обикновено не пускат изследвания за плазми.
Благодаря, утре съм на преглед и ще го обсъдя с докторката.

# 587
Момичета, може ли да ми кажете ориентировъчно каква е цената на Гонал 450 в България

# 588
Момичета, може ли да ми кажете ориентировъчно каква е цената на Гонал 450 в България

Привет, мога да кажа колко ми е струвал Гонал 900 в началото на март - 596.40 лв

# 589
  • Столицата на "Второто българско царство"

Здравейте,
Моля ви за коментар на МБ. Пуснах и цитонамазка с идеята да съм готова за другата седмица,когато трябва да стартирам стимулация по къс протокол....
АГ ми казва, че няма никакъв проблем, че даже не ми трябва антибиотик... Утре ще звънна и в репрудоктивната клиника за повече инфо...
Но толкова съм притеснена....

# 590
И моята микробиология е такава по време на стимулация я откриха и с нищо не ме лекуваха. Днес ми мина пункцията и аз много се притеснявам, да видим, дано не стане по голяма беля.

# 591
[/quote
в коя клиника е правена, ако не  тайна
[/quote]
Може би съм притеснена, защото не е взета в клиниката (иначе съм в Токуда) а от АГ в града, където живея и е правена в лаборатория в града...

# 592
Моето мнение е че не трябва да се пренебрегват  тези инфекции. Инфектираната плацента по време на бременност е рядко срещано усложнение, но за сметка на това последиците са катастрофални.
Аз бих провела лечение преди трансфер за да ми е мирна главата.

# 593
Утре ще звънна в клиниката и ще го изкоментирам с докторката....
Учудвам се на АГ, че не иска антибиограма... А при ММ всичко е чисто...

# 594
Здравейте момичета. Предстои ми да започвам скоро втора процедура, но от няколко месеца имам проблеми с кръста. Дали би, било проблем това при една евентуална бременност, според вас. Има ли такива от вас, които са правили и някакви упражнения за кръста по време на бреместност?

# 595
Здравейте 6 ден на стимулация по дълъг протокол започнах с Гонал 300,днес бях на преглед 3 фоликула по 10,11мм в десен яйчник, в ляв още 2 по 8мм,продължавам с гонал и в понеделник фостимон, вторник на преглед нещо обаче се отчаях, дали ще изкарам хубава яйцеклетка надявам се на 2 защото съм с намален резерв, др все още не говори за донорска яйцеклетка, но аз се замислям, вече, според вас има ли шанс за хубава яйцеклетка, Благодаря

# 596
andonova83, винаги има шанс! Една е нужна за да стане чудото. Стискам палци и успех!  Flowers Four Leaf Clover

# 597
andonova83, винаги има шанс! Една е нужна за да стане чудото. Стискам палци и успех!  Flowers Four Leaf Clover
Благодаря а на 3 фоликула Естрадиола 109 на 6 ден добре ли е или е рано още да се каже защото все пак ще се покачва,

# 598
Нисичък ми се вижда, но той скача страшно много до края на стимулацията, така че нищо не се знае. Стискам палци!

# 599
Нисичък ми се вижда, но той скача страшно много до края на стимулацията, така че нищо не се знае. Стискам палци!
То и на мене но Цветков каза че ще скочи все пак се борим за 4 фоликула, 6 ден от стимулацията по дълъг протокол,

Общи условия

Активация на акаунт