Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 74

• 42 101
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Момичета утре понеделник 31 август ми е пункцията в Надежда при Цветков дано ми е на късмет утрешния ден, защото точно на рожденият ми ден се падна, числото 31 като мине ще ви пиша,

# 661
На мен ми препоръчаха този в предишни теми. Добре се чувствах като го приемах.

Скрит текст:

Успех andonova83! Да има хубава реколта.

# 662
Успех andonova83  Flowers Four Leaf Clover

# 663
Здравей, на мен док ми каза, че ако имам нужда от протеини те ще ми кажат по време на стимулацията, ако не - да не пия допълнително, да си ям само протеинови храни. Успех и много качествени и оплодени Я.
Бихте ли ми препоръчали какъв протеин да си купя?

# 664
Аз месо не обичам, извара също едва ям, дори и като бях бременна мъчех протеините с яйца, ама ми се догади от тях, та си пиех протеин на прах.А и не съм сигурна до колко ще се набави с храна, доста трябва да се хапне.
Пила съм от айхърб преди време, Денис от форума ми бе препоръчала, пила съм и на биогейм, както и прегнако.

Успех🍀

# 665
Аз също пих биогейм като бременна,след пункцията бях много зле,макар и със само шест Я,корема ме болеше,тежеше и беше подут.Два дни карах само на вода и извара,изварата я правих на салата със зехтин и много наситно,почти смлян домат и малко чесън на прах.Иначе няма преглъщане ,но много ми помогна.

# 666
Аз пиех още от първите дни на стимулациите т.като е и полезен, при 8 яйцекл.бях по-подута, 2рият път с успешния финал изобщо нямах болки❤бях с 6 яйцекл. Гладна не съм стояла, че ми става лошо, а и ме заболява корема (след секциото при глад и жажда към 17часа общо, яко му боля корем като гастрит, но аз си се познавам, че не търпя).Ако знаете, че от някои храни се подувате,може тях да избягвате.

# 667
Здравейте, нормално ли е естрадиола да ми е 2643, на 5 дни от стимолацията, днес ще ми е шестия

# 668
  • София
Здравейте, нормално ли е естрадиола да ми е 2643, на 5 дни от стимолацията, днес ще ми е шестия
Зависи в какви мерни единици е, колко фоликула има и каква им е големината.

# 669
Аз пих Фризобин шейкчета, но след пункцията ми го изписаха.

# 670
Относно протеина, моя док ги класифицира по следния начин:
1. Месен
2. Суроватъчен
3. Млечен
4. Яйчен

Аз пия Телешки изолат, дават го доста хранителен и качествен. На вкус е като шоколадов шейк. Голяма опаковка и цената е добра. Поръчах си го от силабг.

# 671
  • София/Севлиево
А всеки ден ли го пиете този протеин?Аз пия суроватъчен на Now обаче не всеки ден,а през 2-3,като го правя с банан,сурови пъдпъдъчи яйца и прясно мляко.Понякога ми е абсолютно достатъчен за закуска.Но точно като ми бяха стимулациите не съм пила.Чудя се също как така АМХ ми се повишава ,нали уж с годините намаля ,след всяка стимулация-също,а моят от 3,30 през февруари 2018 е станал 4,96?!

# 672
Елислава, всеки ден го пия. Само във вода го разтварям.
Относно АМХ, в една и съща лаборатория ли си го изследвала?

# 673
  • София/Севлиево
Да,винаги в Цибалаб,т.к.ми е до вкъщи...Гледах да няма разминаване в мерните единици,но са еднакви...

# 674
На прегнако е телешки, аз го смесвах с на биогейм, той бе изолат по спомен, първият е специално за бременни, има и за кърмещи.Уж бе шоколадов, но пак в комбинация с ванилия на биогейм ми бе по-приятен.
Всеки ден го пиех.

Общи условия

Активация на акаунт