Пазаруване от Amazon - тема №89

• 62 355
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
По-малко пластмаса, удобен е при пътуване (по-малко място заема) и обикновено е с по-малко съставки и като цяло с повече билки и масла. Т.е. по-натурален донякъде. Аз лично за тест го взех и съм много доволна.
А какви са му предимствата пред обикновените шампоани?

# 571
# 572
  • На черешатааа
Мацки помните ли коя  марка обувки бяха за широк крак и с ортопедични стелки. Имаха и букви , но грам не
се сещам  Thinking , та бих  била благодарна на малко помощ Flowers Hibiscus

# 573
  • София
Мацки помните ли коя  марка обувки бяха за широк крак и с ортопедични стелки. Имаха и букви , но грам не
W е за широк крак.

# 574

Аз поръчах тези и съм влюбена в тях
https://www.amazon.co.uk/dp/B07JJP2DZV/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_Q.JcFbVJM56F8

Специално този модел са за екстра широк крак. Имам няколко чифта на марката и са си за широк крак, но е хубаво да се четат и отзивите. Имам два чифта, които си стоят нови в кутиите, понеже не са достатъчно широки за мен.

# 575
Най-новата информация е, че Prime Day ще бъде на 5-6 август. След около 2 седмици най-късно ще се разбере дали е било вярно.

# 576
  • Сф
Birkenstock & Jana са за широк крак

# 577
Имам удържани 14 лири повече към една поръчка. В банката казват, че не е проблема в тях, как се процедираше, хелпа вече е почти неоткриваем.

# 578
  • София
Имам удържани 14 лири повече към една поръчка. В банката казват, че не е проблема в тях, как се процедираше, хелпа вече е почти неоткриваем.
Ако си на телефона , в ляво на 3 те чертички надолу слизаш има costumer service, после contact us, само чат с бот май излиза за английският, но предполагам че има опция да те свърже с човек.

# 579
  • София
За широк крак, обикновено обозначението е с G и H, като Н са по-широките. Почти всички модели на Jana са за широк крак. Много марки имат серии за широк крак, но не винаги са отбелязани. Четете отзивите! Нямам с ортопедични стелки, затова и не мога да препоръчам марка.

# 580
Имам сандали и на Janа, не са лоши, но сякаш не са моите. Rieker са с антистрес стелка. На мен лично са ми удобни от към стелка, въпросът е да нацеля точния размер. Леко са умалени според мен. Тези, които показах на мен ми лепнаха идеално, като можеше все пак да са с 2-3мм по дългички. Като ги купувах след моята поръчка паднаха като цена доста и още съжалявам, че не си взех още едни, но докато пристигнат цената им вече беше ужасно висока. От тогава ги дебна пак, като преглеждам и други модели, но цената в момента не пада.

# 581
  • София
Gabor също имат доста модели за широк крак, освен изброените марки. Трябва да се гледа внимателно за буквите G и H, защото ако няма обозначение на стелката може и да са за тесен крак.

# 582
Харесах си нещо складово от италианския амазон.на първа страница на темата, не мога да намеря информация колко време е гаранцията. Описанието е "като ново". Ще го поръчвам до германия и тогава до Бг. Някой с опит в амазон.ит?

# 583
  • София
Ски яке Icepeаk за момче, 140см за 9. 91евро. Има и други цветове и размери на добра цена.
https://www.amazon.de/dp/B07QK1JYMC/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_vTddFbHGEZ2JG

И за момиче 140см,11 евро
https://www.amazon.de/dp/B07R88SLPK/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_0VddFbBKKHXSB

# 584
  • На черешатааа
Благодаря Ви момичета Flowers Hibiscus , ще разгледам. Ходих за замерване в този магазин- https://ortos.bg/magazini/burgas/ като взех и обувки от там, но цените им никак не са нормални, поне според мен, а няма как да издрапаш с 1 чифт сезон. Та затова ми се ще да потърся нещо в нета, за по- широк крак Flushed

Общи условия

Активация на акаунт