СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 371
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Искате да кажете да си изключа камерата и кротко да си пийвам розе по време на РС, разбрах. 😁

# 586
  • София
Ред, може да се оправдаш с GDPR и да ли льокаш розенцето с чиста съвест за успокение на нервите, че аз след РС обикновено изпитвам необходимост да се хвърля от някъде.

# 587
Може и пусната да си я оставиш. Само си сипи виното в ракиена чашка за да не те заподозрат. През цялото време ще си мислят, че пиеш ракия.😋

# 588
Аз мислех да предложа чаша за чай или кафе Simple Smile

# 589
Аз мислех да предложа чаша за чай или кафе Simple Smile
Много ще е подозрително😊

# 590
  • София
Ааа, не мога да анализирам кой модел чаша би довел до по-нисък коефициент на всеобщо съмнение.
Просто без камера ще я карам, и без това Тереза ще се появи по някое време и би предизвикала фурор, ама аз не ща. 😁

# 591
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз вече имах родителски срещи и за двете девойки. Доста добре минаха, нямаше за какво да им се карам.

# 592
Нищо не се чува за онлайн родителска среща при нас. И да има, няма да сме с камери, мога да си пия каквото си искам.

# 593
Тези рс само с класните ли са или с всички учители? При нас не е предвидена рс на този етап, но пък кой да знае, може да ни изненадат. Ако е само с класни, вероятно ще е съвсем обща за нво. Такава си правим тук 24/7 Simple Smile

# 594
  • София
Точно такава ще е.
Изпратиха и презентация за НВО.

# 595
Домашно на някое дете за ЧК Simple Smile)))

# 596
  • София
Някой да има действащ абонамент към ucha.se - трябва ми буквално за половин ден. Мислех, че имат опция за един месец абонамент, но минимумът е 6-месеца.

# 597
  • София
Ред, тамън ще си подготвена 😉.
А, при нас като не се чува нищо за родителска среща, не сънувам конуси и  вече май хич не ми пука и направо нямам повод😥.
То пък не е казано, че задължително трябва да има повод. Нали знаеш-  някои от радост, някои от мъка, а други от сутринта.Sunglasses
И при нас не се споменава РС. В петък ще правят пробен по математика.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 18:14 от liani

# 598
  • Някъде в Европа...
мОЛЯ, венага ми кажете според наредбата в кой член пише, че оценки само от 7 клас????
току-що директорката ни на род среща ни уведомява, че е средноаритметична от трите години
След малко ще са въпросите... да й цитирам члена искам

# 599
Наредба 10. Чл.57. Ал.(1) т.2

Общи условия

Активация на акаунт