Какво мислите за изневярата

• 9 298
  • 158
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък мисля, че няма и какво толкова да я мислиш. Решил си се, действай. Вече ако се разчуе и си загубиш хатъра, трябва да имаш сили да се справиш с последиците.

# 91
E то точно евентуалните последици трябва да ги имаш предвид и да мислиш и предварително. Щото като се стигне до тях, едва ли толкова с лека ръка ще махнеш - "Кво толкова има да го мисля"...
Някакво противоречие се получава при теб: първо - семейството ти е над всичко, после пък - "кво толкова има да го мислиш"...

# 92
Семейството е над всичко, ама сега като те изгонят от вкъщи събираш сили и продължаваш. Това е като в приказката 7 пъти падни от коня, 8 пъти се изправи.
По принцип съм против изневярата, но е възможно да се случи. Това обаче не означава да тръгнеш да си разваляш семейството. Аз не виждам противоречие.

# 93
Днес ми казаха една много умна приказка.
Семейните отношения се развалят, когато единия започне да се бърка в любовния живот на другия.

# 94
Дидоян, това ти го е казала изневеряващата, нали? Smiley

Кристинче, то ти е вече развалено семейството щом единия тръгне да изневерява. Значи някой от двойката се дъни много преди това по трасето на отношенията. Не е като да не се приема изневяра (аз си мисля, че не бих, ама да не хвърлям камък), въпросът е дали след това семейството ще е ок или ще се задълбават проблемациите.

# 95
Абе никой не може да продължи после, все едно нищо не е станало - без значение мъж или жена. Сега, ако някой не може да бъде с един човек, ок, ама живей си като ерген, ходи си като щеш и всеки ден с различна/чен, но недей заблуждава някого. А ако изневярата произтича от неудовлетвореност в самото сем-во, пак не е това начинът - говори, кажи какво не ти е ок, като толкова не вървят нещата, решете какво да правите. И Кристина, не е толкова дреболия това, дето нямало да те сбърка толкова - то самият факт, че другият действа зад гърба ти, означава, че той насочва натам енергията си - влага мисълта си, емоцията си там, а уж присъства вкъщи. Това ли е "запазването на сем-вото". А пък ако говорим за нещо толкова случайно, значи си е изцяло въпрос на решение от страна на изневеряващия и щом толкова е "без значение", както е масовото оправдание в такива случаи, тогава значи не си могъл да решиш, че не си струва и че сем-то ти е по-важно от нещо си "случайно" и еднократно, с него или без него все тая. Тогава как сем-то е над всичко?... И "все пак държим един на друг и се подкрепяме"?...

# 96
Само когато преживеиш нещо можеш да го разбереш. Чела съм достатъчно форума, за да се обяснявам. Казах си мнението на авторката, тя да си решава. Всеки случай е индивидуален, аз вина избягвам да вменявам, както на себе си, така и на другите.

# 97
Да не се повтарям, мисля, че съм разказвал моят случай. Е ходих два дена като ударен, после имах чувството, че през всичко мога да мина. После наказах жената. Като не е отмъщение за постъпката ѝ. Понеси си последствията просто. Но се преживява изневярата.
И можеше да остана в тази връзка след нея. Други бяха причините.

# 98
ама ти как я хвана тая изневяра? Повечето жени са големи актриси!

# 99
Промяна в поведението, а след два дена ми каза, по телефона естествено.
Зачудих се как стана една тиха, блага, което е странно за бунтарка. Изглежда не са ѝ издържали нервите.

# 100
Е ти си добър, щом търпиш бунтарка и тя го е оценила и чувството за вина я е убивало. Ако беше мъж, който командори, повярвай ми нямаше да разбереш, нямаше да има нито промяна в поведението, нито признание. Тихите води са най-дълбоки.

# 101
Не знам колко съм добър, но е комплимент, като ме питат как се оправям с жените без да викам.
Отговарям, че съм изкарал нейната школа.

# 102
Какво означава "наказах жената"? Как по-точно?

# 103
Извинявам се за езика , но не знам как да го кажа културно с малко думи, а не съм по многословието

Има хора различни типове / това всички го знаем / та ...  когато един човек си е боклук , той просто си е боклук и това няма нужда от обяснението, на не знам си какви психолози, да обясняват поведението на хора без ценности
/ а ценностите всички знаем какви са /

На гордия господин, само искам да кажа
1 качеството на ,,мадамата,, принизява,конфликта с който се хвалиш, до  победата за  приза за най - голям маймун , т.е. и двамата ви е направила на маймуни един б.....к
2 за мен, да си един от вариантите не е опция , аз искам и съм единствената за човека до мен , нямам идея от къде идва удоволствието, някой да си играе на ,, онче - бонче ,,с теб т.е. единия има пари - другия х.й
3 явно контингента, които си падат по теб , щото си релефен е ... на твоето ниво , просто не си попаднал на качествена жена

А за чехльото , 99% от дамите пишещи тук, обясняват как ,, ако съпругът им не направи еди какво си ,ще види звезди, вратата и подобни..
Аз така не бих се изразила за човека, който обичам и уважавам даже и във форум и си вадя много изводи ..

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 19:02 от Тинти Минти 630251

# 104
Неубоздан вятър няма да четеш "искренно и лично".
Тинти Минти според мен живееш в инкубатор.
И на двете препоръчвам филмите Всяка една неделя и Секс игри. Но ги гледайте поне по два пъти, че да ги осмислите. Да, живота е гаден и всеки си носи последствията. А колко са тежки те зависи от личността.
И не забравяйте " Нищо човешко не ми е чуждо".
Лично мнение, не е насочено срещу вас.

Общи условия

Активация на акаунт