Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 619
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Обсъдихме темата. Остава да е истина.Wink

# 496
# 497
  • Варна
В 13ч ли свършват?

# 498
Дотук добре.

# 499
  • Пловдив
От 20 минути съм пред училището, в което се провежда ДЗИ на сина ми. Ами излизат вече 🤔. Уффф...

# 500
  • Пловдив

Зависи кога са започнали. Докато им раздадат материалите и то на три пъти, може и доста след 13,00 да продължи.

# 501
  • Варна
Да. Отец Никодим е . Синът ми е свършил, току що ми се обади.

# 502
Приключил е, но щял по-късно да ми се обади, явно има около него някой по интересен от мен:)

# 503
  • Пловдив
Девойката е доволна, преди малко се обади. Смята, че се е справила добре. За малко да не ѝ стигне времето на втори модул.
Зарадвала се е на Елин Пелин. Писала е доста по темата. Ще видим какво мислят проверяващите по въпроса.
1 от 4, остават още 3.

# 504
  • Ланкър, планините Овнерог
Мале, моята нищо не е споменавала за Елин Пелин. Нито добро, нито лошо. Дано да е добре работата. Още не се е обадила.
Някой назад спомена, че от професионалните гимназии не се напъвали. Ми, не съм съгласна.

# 505
И моят е доволен, писал е, прибира се да решава задачи.

# 506
  • София
Моето диване още не се е обадило. Като коментираше Елин Пелин, казваше, че не му допада много като тема за писане, защото било еднотипно и нямало какво толкова да се разтяга. Дано е намерил нужните локуми.

# 507
  • Пловдив
Мале, моята нищо не е споменавала за Елин Пелин. Нито добро, нито лошо. Дано да е добре работата. Още не се е обадила.
Някой назад спомена, че от професионалните гимназии не се напъвали. Ми, не съм съгласна.

И моята е  професионална паралелка в МГ обаче, но като цяло в професионалните гимназии резултатите са по-ниски.
първи отзиви от Пловдив
https://www.marica.bg/plovdiv/obrazovanie/elin-pelin-popari-zrel … rata-po-balgarski

# 508
  • Варна
И аз чакам обаждане. Сутринта казала на баща си в колата, че не иска Елин Пелин. Тъй, че ...ще видим.

# 509
Училището ни е на 15 минути, нито се е обаждал, нито пък се е прибрал.Blush

Общи условия

Активация на акаунт