Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 560
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Половината клас са били на същата матура, сверили са си, според него няма грешки, освен крайният резултат на изчислителната задача. Всички били получили различно число. Е, това да е.
Край, дипломираха се, средното образование свърши.
Сега чакаме резултати на 14-15.06

# 691
  • out of space
Щерката се върна от матура по география. Каза, че била трудна.
Първия модул бил гаден, на втория се справила без грешка, на третия писала от обща култура

# 692
А оценката от матурата по биология важна ли му е?
Ами възможно е да му трябва, да. Той щеше да заминава да учи в Холандия биология, но за съжаление плановете за сега не могат да се осъществят. От месец знае, че няма да заминава и сега е на кръстопът. Дали в тази година да учи тук и какво да учи, има някакви варианти и един от тях включва биологията. В същото време си мисли, че ако другата година замине май няма смисъл да започва тук. А на всичкото отгоре вече не бил на 100% дали иска биология. Младежки колебания и размисли, лично аз не бих могла да повлияя  на решението му за сега. Ще видим, много го мисля...

# 693
И моята дъщеря ми писа, че е свършила. Нищо особено не било, не разбрах темите от 3 модул.

# 694
Моят не ми се обажда, малко е съмнително още да пише, сигурно се е заплеснал с някой.

# 695
  • Пловдив
Първия модул бил гаден, на втория се справила без грешка, на третия писала от обща култура
На една от РС учителят по география на сина ми ни предупреди, че матурите по география винаги са много трудни или има объркващи казуси и намекна, че не е желателно да се избира, колкото и да си подготвен. Синът ми също обмисляше този вариант в началото на годината.
🤞 за желана оценка при вас.

Охлювче, и моя още не излиза...

# 696
  • Варна
С математика някой обадил се?Simple Smile

# 697
Моят е с МАТ, ама мълчи.

# 698
  • Пловдив
Моят също. 🤦♀🤐

# 699
Чухме се с моята дъщеря , на въпроса ми, че не е много въодушевена  ми отговори , че то по немски  нямало как да се въодушевиш Simple Smile Средна  трудност я описа.Уж всичко била направила, ще видим .

# 700
По френски май е била трудничка, но пък радостта от приключването е прекалено голяма и засенчва всичко
Е, за нея, за мен остава и един седмокласник Wink и ще мога да отдъхна

# 701
  • София
Матурата по АЕ била лесна според сина ми. Свършвал доста преди отреденото време и даже се опитал да подремне. Досадно му било чакането. Но свърши вече де. За мен също остава седмокласничка, която в интерес на истината ми е по-изнервяща.

# 702
  • Sofia
Била лесна по АЕ, и текстът, и темата за суперсилите също.
Само не беше сигурна нещо за слушането, кой знае каква техника имат по различните училища.

И, както казвате - това беше!
За нея изпитите приключиха, сега ще се съсредоточим малко в приготовленията за бала, които са до под кривата круша.

# 703
На една от РС учителят по география на сина ми ни предупреди, че матурите по география винаги са много трудни или има объркващи казуси и намекна, че не е желателно да се избира, колкото и да си подготвен. Синът ми също обмисляше този вариант в началото на годината.
🤞 за желана оценка при вас.

Моят син беше на матура по география. Излезе много доволен, но ще видим. И нас ни предупредиха , че тази матура е трудна. Но той нямаше избор , защото английския за него не  беше опция(в у-щето не се учи английски). От математиката го беше страх. Ще , ше ще , по география се готви. Отделно третия профил му беше география , та имаха много часове.

# 704
По НЕ според сина ми имало два въпроса  при които и двете твърдения били верни. Та...Ще чакаме сега да излязат отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт