Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
И в интервю с министъра чух, че ще им е позволено да свалят маските, но една от квесторките в стаята ги е дебнала дори да не са смъкнати. Ужас някакъв е било с тези маски.
Сърбят ме ръцете да драсна един мейл до МОН и до някоя телевизия.
Много се ядосвам така, все ще се появи някой "по-католик и от папата"
roni-ro, моят син също ще държи матура по биология.

# 526
Не му е харесала темата на моя син. Каза, че от пръстите си изсмукал думите. Писал е и е стоял до края. Слава богу му се е успокоил стомахът след едно хапче. Надява се на 5.

# 527
  • София
Моят син без да иска е скъсал накриво листа от втори модул и сега е много притеснен да не му анулират работата. Според вас може ли това да се случи?

# 528
  • Ланкър, планините Овнерог
Моята е доволна, точно преди 2 дена го чела. И тя каза, че първите модули били лесни. Писала е есе по трети модул. Каза, че само тя и още едно момиче са писали до края, повечето са се изнизали на първия час.
Мина тоя зор, сега до петък трябва да научи наизуст 10 теми по история на изкуството Stuck Out Tongue Winking Eye
За сряда не се вълнува. Или го знае, или не тоя ми ти английски.

# 529
  • out of space
Моят син без да иска е скъсал накриво листа от втори модул и сега е много притеснен да не му анулират работата. Според вас може ли това да се случи?

Дъщеря ми каза, че те по принцип се късат накриво- така били пунктирани. Да не се притеснява момчето.

Иначе, тя не е доволна от Чорбата, но с двата модула твърди, че се е справила.

Моля, когато излязат отговорите да пуснете линк тук, защото съм на работа и не мога да следя навсякъде...
Благодаря!

# 530
  • Варна
Чухме се, аз и звъннах. Не е доволна, имала грешки а за Елин Пелин вече казах, не го искаше, поне Гераците да били а то ... чорба. Ще се види след две седмици някъде, нали до 15ти трябвало да излязат резултатите.

# 531
Според моя син матурата е била по- трудна от минали години. Не е доволен. Би се зарадвал на Елини Пели, ако не е бил този разказ. Така или иначе литературата не е силната му страна.

# 532
Моята каза, че са ги държали през цялото време с маски, квесторите са седяли през цялото време с маски и ръкавици. Накарали да ги да свалят връхните дрехи задължително.
Още едно познато дете, каза че са седели с маски през цялото време.
По двама квестори в стая са били и са следили колко време се мият ръцете в банята...
No comment...

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 14:48 от ♥ HAPPY ♥

# 533
  • Варна
Това е ненормално и ужасно!
Изрично казаха, че може да свалят маските. Защо този допълнителен стрес?
И нали уж ако някое дете е болно трябваше да има отделна стая.... пък са връщали сутринта.

# 534
За маските обаче е неофициално, не знам на какво да се позове човек и кога и как... втората матура е в друго училище, с други квестори...

# 535
  • София
Сега се прибра, доволен е от себе си. Писал е ЛИС, Елин Пелин не му е любим, но е писал, разсъждавал. Трябва му над 5.50.

Имало е деца, които са си излезли още в първия модул, "защото щяла да им изтече синята зона на колата".
Седял е с маска през цялото време, както и другите в стаята, докато работят, но не са им правили забележки, когато между модулите някои са си я сваляли.

# 536
При нас са били без маски. Едната от квесторките не издържала и също свалила и шлема и маската. През цялото време обаче на  отворени прозорци, синът ми е умрял от студ.

# 537
  • Плевен
Дано не разболеят децата с тези отворени прозорци! Доста се оплакват от студа...Все пак, предстоят още изпити, а и здравето е най-важно!

# 538
Това с отворени прозорци за София е малоумна работа,.ако е имало такива Angry

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 15:24 от ROKI_MAKI

# 539
  • Пловдив
Много студено ли е при вас? В Пловдив е топло и слънчево и добре би било да са отворени прозорците, за да дишат милите мъченици.

Общи условия

Активация на акаунт