Biologique Recherche

• 43 411
  • 382
  •   1
Отговори
# 375
Момичета от Варна, някой ходил ли е при Яна на новото място, което си е направила? Имате ли отзиви?

# 376
  • Варна
Не съм, но и на мен ми е любопитно. Мисля, обаче че не работи вече с Biologique recherche, някакви други продукти мернах в профила ѝ в инстаграм.

# 377
Може ли координати на новото място на Яна във Варна? От години съм в лутане на добър професионалист и все удрям на камък. Иначе кой препоръчвате за почистване в центъра?

# 378
# 379
Здравейте,дами ! Аз ходих преди около седмица за първи път на процедура и си тръгнах с няколко продукта , тъй -като не предлагали мостри . Така или иначе измивното мляко и серума са малки разфасовки , обаче кремът ми е 50 мл и скъпичък -към 300лв . Въпросът е че се обринах и кожата ми е възпалена и суха ,явно не са за мен. Козметичката твърди,че няма как да е от крема и било невъзможно , аз мисля че и за четири дни ползване е достатъчно да видиш ,че тези продукти не са твоите . Кожата ми стана мн суха и на пипане като на екземи тук там . Ако някой желае и са за него продуктите( ходил е на скин чек и знае или поне при някой от козметиците) ,мога да ги продам . Кремът е Emulsion gel biosensible SR 50 мл. С помпичка се дозира ,така че няма как да е замърсен, ползвала съм доста малко от него( колкото за 4 дни употреба) Серумът е 8 мл  изоплацента (държа го в хладилника) ,млякото е lait dermo S 150мл. Ако някой има интерес ,нека ми пише Simple Smile

# 380
  • Майнатаун
Може ли да ми дадете препоръка къде в Пловдив могат да се правят терапии с марката?Ако сте посещавали конкретен специалист бихте ли споделили?

# 381
Здравейте,
Искам да пробвам продуктите, но в града ми няма специалист, работещ с марката. От къде мога да закупя? Писах им имейл, не ме отразяват.

# 382
  • София
Пробвайте да се обадите или пишете на love your skin sofia

Общи условия

Активация на акаунт