Предложете хидратиращ крем?

• 802
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте. Имам суха кожа, особено след баня, седи супер суха. Може би заради хлора. Взех един хидратиращ крем на careva , но седи мазен и  хлъзгав при измиване сутрин. Търся нещо дето си е в купичка, да ползвам повечко време, не тия пасти по 60-70 лева за 1 месец.

# 1
За топлите месеци Bioderma Atoderm Възстановяващ балсам Intensive е много добър. В някои аптеки е на добра цена в момента

# 2
За тяло ли? Има едни в голяма опаковка, водят се мус за тяло. Попиват бързо, поне тези, които съм ползвала.

Аз при къпане на мокра кожа слагам бебешко олио и после си се измивам, както обикновено, със сапун или душ гел. Не стои суха кожата. После след измиване не слагам нищо

# 3
И аз съм със супер суха кожа. За лице в момента, лятото ползвам крем на Bioten, върши прекрасна работа. За тялото лосион на Alverde зелен чай. Пробвайте и душ олио. Студените месеци по-мазни кремове - За тялото ползвам Nivea, тъмносин. А за лицето различни марки, последно ползвах на Mixa (което подмарка на Лореал), и натурален крем със шипка от магазини Зоя. Ползвате ли нощен крем, ексфолирате ли тялото?

# 4
Dr. Althea 147. Майката ми е с розацея, има супер суха кожа и е много доволна. Аз използвам 345, но то е за мазна кожа вече.

# 5
Препоръчвам този гел - https://shop.lillydrogerie.bg/gel-krem-za-lice-50ml

Не е крем, но много добре овлажнява, аз съм с много суха кожа и за да не се беля постоянно като змия, особено лятото, ексфолирам и после се мажа с това. Много съм доволна и не е и скъпо. Мисля че има и нощен вариант, но не съм го пробвала.

# 6
На CeraVe крема или лосиона ползвате? На мен крема също ми идва тежък, но с лосиона нямам никакъв проблем. Попива бързо и не стои мазен.

# 7
Забравих да кажа. За лице става въпрос. Да, ползвам крема CeraVe за хидратация, moisturising cream нещо си в една купа. Супер тежко животно е това и седи много мазно.

# 8
Забравих да кажа. За лице става въпрос. Да, ползвам крема CeraVe за хидратация, moisturising cream нещо си в една купа. Супер тежко животно е това и седи много мазно.

Аз зеления лосион на Цетафил ползвам на лицето, не е тежък, попива веднага.

# 9
Аз също не обичам тежките и мазни кремове, предпочитам да попива бързо, ето това ползвам от доста време и съм много доволна:

SKIN 1004 Крем за лице с мадагаскарска центела, 75 мл. от корейската козметика.

"Идеален за суха, чувствителна и нормална кожа. Мадагаскарската центела е известна със своите противовъзпалителни и регенериращи свойства. "- цитат

Цената му е супер приемлива, има го на промоция в момента- 27,99 лв  75 ml,
но да не правя реклама, ако се интересувате ми пишете Simple Smile

# 10
Имах същият проблем изпробвах Bioderma Atoderm , но нямаше особен ефект. После открих Овлажняващ алое лосион (Aloe Moisturizing Lotion) – за лице, тяло и ръце  и имаше огромна разлика. Даже обриви на детето от жегата се скриха бързо от него.  Идва малко скъпичък, но си заслужава.

# 11
Олио за под душа на Нивеа

# 12
И аз съм със суха кожа,ползвам La Roche hydraphase-riche попива и хидратира много добре,но няма фактор на защита и затова лятото се мажа и с biotrade pure skin,но той седи леко мазен и не попива защото е 50-ти фактор.

# 13
  • София
Аз съм изключително доволна от нощния крем Hyalurogel Mixa .
Много добро съотношение цена-качество. Не понасям друго освен слънцезащита през деня на лицето и вечер този попива на мига. Не лепка и не дразни по време на сън.

# 14
CeraVe си е екстра.  Тамън за суха кожа. Даже сега, през септември има 25% промо в Sopharmacy,  и кремовете, и лосионите, и геловете, можеш да се възползваш
Скрит текст:

взех 1 л. CeraVe Hydrating Cleanser за 30 лв, вместо за 40.
https://sopharmacy.bg/bg/category/cerave

Общи условия

Активация на акаунт