Телците се оправят само с шут отзад, с нищо друго. Лошото е, че после не ги искам обратно.
. Още си е такъв междудругото. Заразлика от майка обаче, която е малко по-серт характер, той пък е няква топка любов хахах.
), ме връщат в правия път, когато аха да се вържа на поредната идиотщина. Истината е, че един нормален мъж, който е влюбен, обича и тн - ми, няма да играе такива игри и да не търси жената с дни...при това в продължена на месеци и години примерно. Абсурд е и това не е до зодия, а до отношението му към жената. Безумно е просто да приемете, че той, гОркият, е толкова критичен, наплашен, несигурен, бавен , муден, инат, непукист ,странен, чешит, отнесен, спокоен и всякви други определения за тия ми ти мъже и по тези причини трябва да се доказвате с години, за да го "хванете"
Съответно получава каквото повикало и пак се покрива. След време пак цъфва и цикълът се повтаря. И типичния Телешки похват да се изкривява реалността така, че да излезе сух от всичко, което е о@кал. Трагично...
Мега досадни са тези незрели пориви за дразнене и доминиране, чрез смачкване на другия
И съм ги виждала и у други Телци.
Изненадани?!