Мъж Телец -18

• 33 526
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Ахааа. Двоен Телец. Е... сериозна работа. Sunglasses

# 481
Асен, Джулая... твърде меки сте.
Но как да е.

А Маркизата, аз почвам да си мисля, че ти си Везната.
Няма какво да става по тая история и смятам, че доста време вече й е отделено (лично мнение)

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 17:03 от Анонимен

# 482
  • Атина
Минавам на вечерен отчет. Развитие- няма. Никой на никого не е писал. Не е звънял. Не се е обяснил в любов и нежни чувства. Съответно е неискан.
akoiskash-vqrvai  -Аз съм Рак, омъжена за Риби.
Както казах, извинявам се, че досадих на темата. Ама ако ви публикувам шампанско- да знаете, планетите са им се подредили.

# 483
  • Тра-ла-ла
Не сте ли разбрали, че с Телци е безпредметно да се спори?! И Господ да слезе да им каже "Не сте прави, момчета" -  и него ще се опитат да оборят Joy Но не с коректни доводи, а с безкрайното и заинатеното дуднене на едни и същи безсмислия. Логорея на макс. И колкото повече бръщолевят - толкова повече вярват в собствената си непогрешимост и голям превес в разговора. И в тяхната си глава те наистина са ви надприказвали, победили са ви...а истината е, че на вас просто ви е писнало и сте си били камшика. Аз като метна едно око на постовете на 2мата Телци в темата ме избива на мега отегчение и досаден обрив. Искам да прочета нещо интересно, нещо ново, нещо различно. А всъщност получавам дежавю, че всеки телешки пост съм го чела поне 20 пъти с леки вариации.

Телците са напук на напука - напук на целия свят и напук на себе си. Но последното не го разбират. Разбира се всичко ваше "грешно" се извежда на показ. Но когато Телец допуска същите грешки - не се брои. Ако му кажеш - "Хей, ама ти правиш същото като мен. Защо ти да можеш, а аз да не мога?!"....оле-малееее...Кауза пердута. Ще върти, ще суче, пак ще ви залее с безкрайни изречения, но няма да си признае.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 17:02 от Не се сърди, човече

# 484
Добър вечер. Преди време бях писала за моят случей с мъжле Телец. Преди няколко дена ми каза, че за него съм дар от Бог,но има нужда от време, защото не му е минало от предишната връзка. Как да приема тези думи...искам мнението ви?

# 485
А колко точно да го чакаш, 3 дни, седмица, пет месеца? Точни срокове има ли?
Може ли и с други мъже да се забавляваш през това време, докато той се  накани, някак полу да го чакаш?? А той самият дар ли е? Струва ли си да се чака, за каквото там иска време? Ако си струва, чакай, ти си прецени колко и му кажи, че да не закъснее с няколко часа, времето тече.
Ама пък и той един, толкова не може да си бере даровете щом му се дават, а не да ги слага он холд. Вместо да се засили като бик на червено....Всеки ден дарове не се срещат.
Темерутска работа.

# 486
Съгласна съм с Вас. Не знам колко време му е нужно. Много търпелива съм и да заслужава си, но времето тече и според мен щом осъзнаваш един човек какво е за теб, не бива да си позволяваш да го губиш и това ми беше казал - "Не искам да те загубя"... Но както в повечето случеи се усещат късно.. Като загубят.

# 487
  • Тра-ла-ла
Действията гледайте, а не някакви захаросани алабализми...

# 488
  • here and now
Ако не загубят не оценяват.
Прецени си дали те устройва.

# 489
  • Пловдив
Жените чакат и търпят единствено тези от мъжете, за които считат, че са много над собственото им ниво и изпитват страх да не ги загубят. Самонавиват се, че друг подобен няма да могат да срещнат. После не бива да се учудват, че търчайки подир такъв, точно такъв и ще ги върти на малкия си пръст.

Добър вечер. Преди време бях писала за моят случей с мъжле Телец. Преди няколко дена ми каза, че за него съм дар от Бог,но има нужда от време, защото не му е минало от предишната връзка. Как да приема тези думи...искам мнението ви?
Приеми думите му "Имам нужда от време, защото още не ми е минало от предишната връзка." като "Имам нужда от време, защото още не ми е минало от предишната връзка.". Касае се за мъж - там обикновено няма скрити сценарии и нужда от тълкуване на думите.

# 490
Винаги е искрен, затова вярвам, че има нужда от определено време да се отърся. Държи на думата, което е важно за мен. Ноо.. Не искам да бъда и прекалено търпелива,ще оставя нещата в неговите ръце.

# 491
  • София
Аз в подобни случаи бих се оглеждал за нов партньор. В крайна сметка и да си преодолее бившата това не значи, че ще избере теб. Търси си партньор, ако го намериш чудесно! Ако не - телецът да се надява, че ще си свободна докато му мине. Не си поставяй ограничения и не си губи времето в нещо с неясен изход...

# 492
Винаги е искрен, затова вярвам, че има нужда от определено време да се отърся. Държи на думата, което е важно за мен.

от колко време го познаваш, т. е. подобно заключение има ли реално покритие?

# 493
Винаги е искрен, затова вярвам, че има нужда от определено време да се отърся. Държи на думата, което е важно за мен.

от колко време го познаваш, т. е. подобно заключение има ли реално покритие?

От 3 години. Затова го казах. Доказал ми го е.

# 494
  • Пловдив
В такъв случай, ако си убедена в неговата непоклатима дума, значи или поемаш риска и чакаш, колкото той е решил, че му е необходимо да се отърси от спомените по бившата, надявайки се после той да се насочи към теб, или търсиш своето щастие при друг мъж. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт