Мъж Телец -18

• 33 529
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
То да му се отели вола на човек с тея телци, егати мудната работа. Че и 450 теми за тея мърди точно.
Не се оплаквам, чудя си се. Но защото съм фен на онгения темперамент може би, и аз самата имам повече огън от земя в картата си, абе,  не знам, такива заспи никога няма да изтърпя. Със здраве си ги ползвайте иначе, който им ср вързва. Sparkling Heart

# 496
дано тез телци, които чакате, ги дочакате и се окажат бикове, а не волове, 'щото иначе съвсем ви язък за мъките Grinning

# 497
Mim_09, откакто пишеш в темата, аз все оставам с чувството, че твоят телец бая те разиграва.

Не го казвам нещо, да ти счупя хатъра, но така изглежда.
Има и друго.

Годините не са гарант за нищо. 3, 4, 5, 10 години познанство, не означава че непременно човекът е читав, може и да са загубени 3, 4, 5, 10 години. Само казвам.

Иначе преценката доколко този човек си струва, и чакането по него - си я правиш ти.

# 498
  • Пловдив
Знаете ли кой беше виновен, когато на младини чаках по подобен начин една мацка от квартала да "забрави" бившия си и да бъда удобен и винаги насреща "приятел в изчакване"? Аз си бях виновен. В момента, в който след многократни разговори и правене на компания до късни часове успях да я успокоя и да й вдъхна надежда, че животът не е несправедлив и черен, нито че всички мъже са гадняри, както тя се изразяваше (само заради лошия си опит в нейния бивш), тя изведнъж се хвана с някакъв, за чието съществуване дори не подозирах и изцяло ме отписа; дори и не искаше повече да се виждаме и каза, че нямало смисъл.
 Та, оттогава никога повече не съм чакал сляпо жена "да й минат мъките", защото рискът човек в такъв случай да се окаже употребен като кърпичка за душевно успокояване е огромен. Чакането някой да те оцени заради твоята готовност да отделяш време и внимание е почти обречена кауза. Smiley

# 499
не е тайна и не зависи от зодията - често този, който ти е бързал сълзите, остава част от миналото, от което е излекувал другия

# 500
Mim_09, откакто пишеш в темата, аз все оставам с чувството, че твоят телец бая те разиграва.

Не го казвам нещо, да ти счупя хатъра, но така изглежда.
Има и друго.

Годините не са гарант за нищо. 3, 4, 5, 10 години познанство, не означава че непременно човекът е читав, може и да са загубени 3, 4, 5, 10 години. Само казвам.

Иначе преценката доколко този човек си струва, и чакането по него - си я правиш ти.

За съжаление си прав понякога точно така се чувствам.. Все едно съм някаква играчка в смисъл "иди си ела си".Иска нещо сериозно после изведнъж изчезва после отново като буря се появява..А аз винаги там за него, когато има нужда.. Винаги зарязваща всичко само защото той се е обадил.. Знам, че ме оценява и съм важна за него, но не знам до кога мога да издържа така. Понякога си мисля че трябва да спра да правя каквото и да било,но той ми влиза с репликите "Вече не ме търсиш, какво става.."

# 501
  • Пловдив
Въпросът е: За какво точно те оценява? В кои случаи иска да си му компания и в кои обаче той си прави неговите си неща без теб в сметката?

# 502
За съжаление си прав понякога точно така се чувствам.. Все едно съм някаква играчка в смисъл "иди си ела си".Иска нещо сериозно после изведнъж изчезва после отново като буря се появява..А аз винаги там за него, когато има нужда.. Винаги зарязваща всичко само защото той се е обадил.. Знам, че ме оценява и съм важна за него, но не знам до кога мога да издържа така. Понякога си мисля че трябва да спра да правя каквото и да било,но той ми влиза с репликите "Вече не ме търсиш, какво става.."

Изключително съм скептична за развоя на такива отношения и съм почти убедена, че напразно чакаш. Още преди месеци мисля ти го казах, като писа тук. Какво всъщност се е променило от тогава насам?

# 503
Въпросът е: За какво точно те оценява? В кои случаи иска да си му компания и в кои обаче той си прави неговите си неща без теб в сметката?
То е ясно за какво е цени - винаги е на разположение да предложи рамо и още нещо, предполагам. За мен въпросът е " Как я цени?", какви са жестовете към нея, не видях такива, а само, че като му е нужна я търси и тя е винаги готова. Чисто използвачество, докато се появи истинска тръпка към някоя друга, която с един замах ще заличи спомена за първата. И тогава "безценната" ще остане обезценена и сама. Момичето да  вземе да се опомни и да цени малко повече себе си. Това приятелство даже е едностранчиво, не виждам от другата страна да се прави нещо.

# 504
Wiwala, същото си мисля и аз. Една жена (или мъж) се забравя със следващата голяма тръпка. Като се появи някой, от когото буквално ти се подкосяват краката ще го държиш месеци на стенд бай, ама друг път.

# 505
То е ясно за какво е цени - винаги е на разположение да предложи рамо и още нещо, предполагам. За мен въпросът е " Как я цени?", какви са жестовете към нея, не видях такива, а само, че като му е нужна я търси и тя е винаги готова. Чисто използвачество, докато се появи истинска тръпка към някоя друга, която с един замах ще заличи спомена за първата. И тогава "безценната" ще остане обезценена и сама. Момичето да  вземе да се опомни и да цени малко повече себе си. Това приятелство даже е едностранчиво, не виждам от другата страна да се прави нещо.

Точно над това съм се замислила тези дни.. Дали не съм просто използвана колкото и грубо да звучи,точно защото съм винаги на среща правеща всичко за него. И реално аз не получавам нищо освен добре отношение и уважение.

# 506
Wiwala, същото си мисля и аз. Една жена (или мъж) се забравя със следващата голяма тръпка. Като се появи някой, от когото буквално ти се подкосяват краката ще го държиш месеци на стенд бай, ама друг път.
Баш си е тъй! Ако имаше такава тръпка към момичето, досега да се е развила във връзка, щом само я държи на верижка, значи нищо повече не може да се очаква. Даже си мисля, че ако има отдръпване от нейна страна, може и да събуди интереса му, но и това не сигурно, защото няма такова силно привличане от негова страна.

# 507
  • Пловдив
Когато някой има влечение към теб, това си личи. Когато няма, си личи още повече!
 Фактът, че една жена си задава подобни въпроси, означава, че тя вече наполовина си е отговорила на тях.

# 508

Точно над това съм се замислила тези дни.. Дали не съм просто използвана колкото и грубо да звучи,точно защото съм винаги на среща правеща всичко за него. И реално аз не получавам нищо освен добре отношение и уважение.
Какво е това всичко, дето правиш извън добро отношение и уважение? Thinking

# 509
Баш си е тъй! Ако имаше такава тръпка към момичето, досега да се е развила във връзка, щом само я държи на верижка, значи нищо повече не може да се очаква. Даже си мисля, че ако има отдръпване от нейна страна, може и да събуди интереса му, но и това не сигурно, защото няма такова силно привличане от негова страна.

Привличане има и се усеща. Дори имаше момент в който говорихме и искаше да се виждаме по-често, да отида да живея при него. Обясняваше ми колко много ме харесва, едва ли не как няма нещо, което не харесва в мен(изтъква ще само и единствено плюсове) и в един момент се загуби и сега отново се появи.

Общи условия

Активация на акаунт