Банята - 36 тема

• 58 808
  • 796
  •   1
Отговори
# 270
Къде има голямо разнообразие на аксесоари за баня ( дозатор, wc четка и чаша)? Интересува ме реален магазин в София или онлайн

# 271
online тук има много:
https://baniastil.com/%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B0 … D0%B0%D0%BD%D1%8F
предполам и в маганзините им има

# 272
  • София
Къде има голямо разнообразие на аксесоари за баня ( дозатор, wc четка и чаша)? Интересува ме реален магазин в София или онлайн
Тъкмо съм на същата вълна, изгледах си гледането онлайн... физически имат Баня стил, Керамо, Хикови, големите вериги тип Бриколаж, Хоум макс и т.н. Има и други, разбира се, но то обиколката на всичките ще струва майка си и баща си. Онлайн са супер много (но продават предимно едно и също). От Алиекспрес тъкмо си взех кошче (м/у другото за 60 лв със сензор - доволна съм), сега мисля да продължа там и с аксесоарите. Голям цирк се оказа това декорацията - цветовото ограничение е ужасно, ако търсиш нещо различно от ПВЦ (чат-пат в керамичните се появява някой и друг цвят различен от черно, бяло и сиво/хром).

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 13:20 от ToniShu

# 273
  • Бургас
ToniShu, сподели кошчето, моля!

# 274
  • София
ToniShu, сподели кошчето, моля!
За съжаление има само черни и бели (но пък е наистина симпатично наживо): https://www.aliexpress.com/item/33014271084.html?spm=a2g0s.90423 … .0.5c194c4d3K7GRr
Да знаеш, че издава звук като се отваря/затваря. Имам клипче, но не намирам как да го добавя в поста от компютър, а не съм го качвала никъде. Мен не ме дразни, а ММ твърди, че е от електромоторчето и нямало как без този звук. Пък и за толкова пари - толкова.

Сега обаче трябва да не купувам нищо друго бяло (ще стане много) и най-добра работа ми върши тъмно кафяво/венге или нещо подобно. Но не намирам аксесоари в такъв цвят Sad

# 275
  • Бургас
Благодаря! А митница мина ли?

# 276
  • Варна
В обявата има опция за пращане от европейски склад,което автоматично означава,че митницата отпада.

# 277
  • София
Да, аз от Полша си го поръчах и дойде за седмица, естествено без митници. Пристигна със Спиди, та ме доядя, че не бях дала домашния адрес, ами служебния (има поща до офиса, та обикновено спестявам по един ден чакане ако дам служебния адрес) и трябваше да ходя да го взема.

# 278
Помогнете със съвет, моля! Искам да сложа пералнята в банята, къде е удачното място и ще се налага ли да местя нещо заради това. А пък и дали няма да стане много претрупано. Много ще се радвам на съветите Ви.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 11:05 от tonbon

# 279
  • Варна
Помогнете със съвет,моля ! Някой знае ли разпределението на банята на горната потребителка? А какво има в банята си и ще трябва ли да мести нещо за да не е претрупано? Помогнете,моля !

# 280
Имаш само едно място - отстрани до душ кабината, но трябва да смениш посоката на отваряне на вратата - да се отваря навътре. То не е лошо, защото не капе по сухото като се отвори след душ. Но пак ще стърчи един ръб. Ако те дразни търси слим версия или такава с горно пълнене.

# 281
  • Варна
Това със снимка е вече нещо друго .
И аз съм на мнението на Черна Станция.Там ти е най-удачното място.
Жилището в строеж ли е още? Ако да,помоли строителя да ти пусне ВиК и Ел. до там.

# 282
О, ако е в строеж, можеш да си направиш много по-широко (поне субективно) с една душ кабина хармоника 90 х 90 (за по-голяма няма място). Когато не се къпете ще е отворена и няма да си буташ лактите в стъклото, ще можеш да оставиш леген или някаква сушилка в кабината и т.н.  И да, съветът да поискаш да ти прекарат вода, канал и ток е много добър.
https://www.aquastylebg.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA … 66062-90%D1%8590/

# 283
Много благодаря, имах подобна идея. Очакваме акт 15, но за съжаление майсторите по  ВиК и ЕЛ вече не са на обекта и едва ли ще ги извикат заради нас. Кабина 90/90 достатъчна ли е, имах идея да е 100/80 и пак да е хармоника, но не знам добре ли се събират частите за да не излиза вода навън.    
 https://www.keranova.org/%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D … rd12100fld12101fr

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 14:18 от tonbon

# 284
90X90  е минимумът. Не виждам как ще събереш 100 х 80. Няма толкова място.

Общи условия

Активация на акаунт