Банята - 36 тема

• 58 704
  • 796
  •   1
Отговори
# 495
И аз взех закачалки на Капитан. Харесват ми за сега. Монтират се лесно и без пробиване
Отлепват ли се при монтажа без пробиване? Колко време ги ползвате?

# 496
Здравейте, предстои ни избор на бойлер за новата ни баня.
Бихте ли препоръчали от кои марки и съответно модели сте доволни?
Четох доста противоречиви отзиви за българските на пазара и вече се обърках на коя марка да се  доверим от толкова разнопосочни мнения.
Благодаря предварително.

# 497
Четох доста противоречиви отзиви за българските на пазара и вече се обърках на коя марка да се  доверим от толкова разнопосочни мнения.
Благодаря предварително.

Ние сме с Елдоминвест, вертикален, 80 литра, 3 киловата. Много сме доволни. Бързо загрява и държи дълго време топла водата.  Има добра изолация. По-тумбест е за сметка на дължината.
Към 3 години вече го ползваме. Дори мога да кажа, че ни падна сметката за тока.

# 498
Благодаря предварително.
Светлю Шишков и след него Елдоминвест.

# 499
  • София
Светлю Шишков - и от мен един глас. Simple Smile

# 500
  • Перник
И ние  сме с Елдоминвест. Втори по ред. Първият изкара 14 години.

# 501
И аз взех закачалки на Капитан. Харесват ми за сега. Монтират се лесно и без пробиване
Отлепват ли се при монтажа без пробиване? Колко време ги ползвате?
През юли тази година съм ги монтирала. За сега не са мръднали

# 502
Благодаря за отзивите за Капитан. Точно съм в момент на избиране на аксесоари за банята, та много ми помогнахте Simple Smile

# 503
И аз съм за Елдом, Теси - не.

# 504
Моля препоръчайте ми фирма за изработка на горен шкаф с огледало по индивидуални размери от ПВЦ. Една фирма ми дава 360 лв друга 2000лв за едно и също шкаф с огледални вратички . Не мога да преценя къде е истината искам качество на разумна цена.

# 505
Niss, виж шкафовете на Триано. Има различни варианти и цени. Лятото взех комплект горен и долен шкаф с мивка за 947лв. По спомен горния излезе ~400лв. Хубава е изработката и засега съм много доволна.

# 506
Аз също ще препоръчам Триано.

# 507
Трябва да поръчаме врата на банята. Една алуминий с первази 250 лв. Втори вариант на Граде комбинирана Мдф от вън и алуминиева отвътре с огледало 550 лв. Двоумя се. Цената е висока но ми харесва. Струва ли си.

# 508
Трябва да поръчаме врата на банята. Една алуминий с первази 250 лв. Втори вариант на Граде комбинирана Мдф от вън и алуминиева отвътре с огледало 550 лв. Двоумя се. Цената е висока но ми харесва. Струва ли си.

Струва си 100%. След месец или два ще забравиш за парите, но десетилетие и отгоре ще те дразни по-грозното и ще се питаш що си била такава скръндзава идиотка. Говоря от опит, не философствам. Ако можеш да си го позволиш никога не прави компромиси с качеството, дизайна, материалите и т.н.

# 509
Благодаря, а огледалото дали ще издържи на водата. Извинявай, но няма кого да попитам. Ще се мокри почти директно.

Общи условия

Активация на акаунт